• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf diş teli taktırıyorum

arkadaşlar bende taktırmyı düşünüyorum dişlerm öne doğru olduğundan ağzım kapanmıyor diş teli belli olur diye taktıramıyrdm şeffaflar belli olmz dimi

arkadaşlar bende taktıracm ama metal tele alt üst 4000 tel çıkardı dr bana çok fazla geldi... şeffaf dediğiniz seramik olanlar mı yani sadce braketler seramik tel ise metal renginde yine öyle mi yoksa tamamen şeffaf mı su gibi ??

plastik şeffaf braketler öyleymiş uzun süreli ve işe yaramayan tedavi ama porselenler her açıdan metalle aynı tek farkı parası:)hee bide güzel görüntüsü:)
alışmaya çalışıyorum bende 2 gün oldu şıp süzüldüm hemen yemek yiyemiyorum:)
ama sorunda etmiyorum negüzel fazlalıklarım gider:)
ama sıkılırım heralde şimdiden özledim yiyemiyceklerimi:)
önümde 5 kilo elma olsun töbe aklıma gelmezdi alıpta yemek :)ama ilk gün canım elma istedi şaka gbi:)
henüz üst çeneye takıldı 2-3 ay sonra alta takılcak galiba bana da 1.5yıl dediler inşallah uzamaz

he bide korkuyorum ya iyi temzleyemiyorsam die:)inşallah sorun olmaz

kesinlikle şeffaf öneriyorum ama porselen tabi....

benim de taktırmam gerekiyor aslında ama çekiniyordum bu yaştan sonra görüntü filan falan. yorumlardan sonra isteklendim bende. işe girer girmez yapacağım ilk işlerden biri olucak...

kızlar bir an önce taktırın eğer ihtiyacınız varsa. benm32 yaşında arkadaşım var 1 senede halletti işini. geç kalmayın derim. sonucu düşününce hiçbirşey zor gelmiyor.
benim ön dişlerimin arasından fil geçerdi resmen:) şimdi inci gibi dizildiler. süper bir duygu sempatiksalakcinni

bende ice braket kullanıyorum gerçekten de çok rahat belli olmuyor sadece çok yakından belli ediyor kendini. taktıralı 4 ay oldu daha sararma olmadı ama tabi yolun başındayız sonu ne olur bilinmez :1rolleyes: geçmiş olsun ayrıca
canım bişey sorcam benim ısparta tıpta takılcak diş telim sadece tel masrafını ödücem bu dediğin şeffaf telin fiyatı ne kadar acaba ben sadece malzemeyi alıcam tabi

bende şeffaf taktırıyorum. doktoruma bunu söylediğimde hiç bi itirazda bulunmadı tedavide geçikme ya da fark olur mu dedım hayır ikisiylede aynı sonucu alırz dedi sararma olur mu diye sordum hayır asla dedi o malzemeın kaltesine görede değişebılıyorumş. benım kullanacagım malzemede sararma olmayacagını garantiliyor doktorum bakalım ne olacak

kızlar bir an önce taktırın eğer ihtiyacınız varsa. benm32 yaşında arkadaşım var 1 senede halletti işini. geç kalmayın derim. sonucu düşününce hiçbirşey zor gelmiyor.
benim ön dişlerimin arasından fil geçerdi resmen:) şimdi inci gibi dizildiler. süper bir duygu sempatiksalakcinni
mumkunse bi tane resim ekleyebilir misin :)

bence dişlerinden şikayetçi olan taktırsın arkdaşlar benim dişlerim baya düzeldi şükür:nazar:
benim normal metal bide görüntüsü kötü olsada sonuç güzel çıkmasına çok az kaldı:61:

bende yarın diş teli taktırıyorum....şeffaf diş teli taktırcam ama çekimli bi tedavi olacagı için endişeliyim..:59: çekimli tedavi gören varsa fotograf ekleyebilir mi? belki endişlerim yersizdir..:59: morale ihtiyacım war :43:

şeffaf taktırdım iş arkadaşlarım bile farketmedi.ben söyleyince anladılar:32::32::32:

tel taktrcak arkadaşlar sabırlı değilse taktırmasın diye düşünüyorum. çünkü bazen insan okadar sıkılıyorki söküp atası gelio. ama en güzel tarafı dişlerdeki düzelmeyi gördüğünde yüzünün gülmesi:34:

ya bende bu yaz taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum uyuşturuyolar mı yoksa hiç uyuşturmadan mı takılıyo merak ediyorum bilgilendirirmisiniz??

bende yarın diş teli taktırıyorum....şeffaf diş teli taktırcam ama çekimli bi tedavi olacagı için endişeliyim..:59: çekimli tedavi gören varsa fotograf ekleyebilir mi? belki endişlerim yersizdir..:59: morale ihtiyacım war :43:

benim çekimli tedavi oldu ama üzgünüm bu konuda seni aydınlatamayacağım sanırım.:26: çünkü çekilen yerlerim kapandı. 1-2 ay sonra çıkacak tellerim şuan dişlerim sabitlenme aşamasında. :61:

ya bende bu yaz taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum uyuşturuyolar mı yoksa hiç uyuşturmadan mı takılıyo merak ediyorum bilgilendirirmisiniz??

uyuşturma falan olmuyor. korkulacak hiç birşey yok canınız acımıyor çünkü. :71:

çok geç olmadan taktırın bence de eğer kapanış problemi yoksa en geç 2 senede hallediliyor ve en güzeli kendi dişleriniz. Ben bir senedir muallaktaydım geçen sene taktırsaydım bu sene bitecekti daha yeni taktırdım. evet görüntüsü metaller için kötü ama yapacak bişey yok:54:

çok geç olmadan taktırın bence de eğer kapanış problemi yoksa en geç 2 senede hallediliyor ve en güzeli kendi dişleriniz. Ben bir senedir muallaktaydım geçen sene taktırsaydım bu sene bitecekti daha yeni taktırdım. evet görüntüsü metaller için kötü ama yapacak bişey yok:54:

kapanış problemi derken canım nasıl yani? bende bayramdan sonra taktırıcam inşallah şeffaf istiyrm 4500 tl dediler çekimde olucak çekimli pek iyi değil diyolardı ama mecbur:(

Back