- Konu Sahibi nefertiti86
arkadaşlar bende taktırmyı düşünüyorum dişlerm öne doğru olduğundan ağzım kapanmıyor diş teli belli olur diye taktıramıyrdm şeffaflar belli olmz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de işe girip biraz elime para geçince hemen taktırmak istiyorum...Şeffaf taktırmayı düşünüyorum ben de. İyi işe girdikten bir süre sonra.
canım bişey sorcam benim ısparta tıpta takılcak diş telim sadece tel masrafını ödücem bu dediğin şeffaf telin fiyatı ne kadar acaba ben sadece malzemeyi alıcam tabibende ice braket kullanıyorum gerçekten de çok rahat belli olmuyor sadece çok yakından belli ediyor kendini. taktıralı 4 ay oldu daha sararma olmadı ama tabi yolun başındayız sonu ne olur bilinmez :1rolleyes: geçmiş olsun ayrıca
mumkunse bi tane resim ekleyebilir misin :)kızlar bir an önce taktırın eğer ihtiyacınız varsa. benm32 yaşında arkadaşım var 1 senede halletti işini. geç kalmayın derim. sonucu düşününce hiçbirşey zor gelmiyor.
benim ön dişlerimin arasından fil geçerdi resmen:) şimdi inci gibi dizildiler. süper bir duygu sempatiksalakcinni
bende yarın diş teli taktırıyorum....şeffaf diş teli taktırcam ama çekimli bi tedavi olacagı için endişeliyim.. çekimli tedavi gören varsa fotograf ekleyebilir mi? belki endişlerim yersizdir.. morale ihtiyacım war
ya bende bu yaz taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum uyuşturuyolar mı yoksa hiç uyuşturmadan mı takılıyo merak ediyorum bilgilendirirmisiniz??
çok geç olmadan taktırın bence de eğer kapanış problemi yoksa en geç 2 senede hallediliyor ve en güzeli kendi dişleriniz. Ben bir senedir muallaktaydım geçen sene taktırsaydım bu sene bitecekti daha yeni taktırdım. evet görüntüsü metaller için kötü ama yapacak bişey yok