• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf diş teli taktırıyorum

Şeffaf diş teli taktıranlara söylüyorum sakın korkmayın hayatımda başıma gelen en guzel şeydi:) geçen sene mayısta taktırdım 21 eylülde yani bidahaki seansta çıkacak :8: bir buçuk sene ağzımda durdu ben söylemeden kimse farketmedi üstelik söylenenler gibi de tedavi süresi uzamadı. Hem bir senede dişlerim mükemmel oldu hemde oldukca rahat ve estetik açıdan görüntümde değişiklik olmadı resimlerde bile hiç belli değil görmek imkansız :) herkese tavsiye ederim.

kızlar bende lisedeyken takmıstım tel duzelmisti btmişti tedavim,ama subat ayında tekrar taktırdım eski haline donmeye basladı bazı kişilerde eskiye donme olmuomus ama,bnde baya rahatsız edici boyuta gelmisti smdi 21 yasındayım, seffaf taktırdım ama lastikleri de seffaf oldgu için sararma yapıyo inşallah bikaç aya cıkacak.hepinize gecmiss olsuun :34:

İstanbulda tel taktıran arkadaşlar yerlerini yazabilirmi acaba?ben bi kaç yere sordum çok uçuk fiyatlar veriyorlar (6500 gibi) daha uygun fiyatlı taktıranlar varmı acabaa
ve nerede? :43:

Şeffaf diş teli taktıranlara söylüyorum sakın korkmayın hayatımda başıma gelen en guzel şeydi:) geçen sene mayısta taktırdım 21 eylülde yani bidahaki seansta çıkacak :8: bir buçuk sene ağzımda durdu ben söylemeden kimse farketmedi üstelik söylenenler gibi de tedavi süresi uzamadı. Hem bir senede dişlerim mükemmel oldu hemde oldukca rahat ve estetik açıdan görüntümde değişiklik olmadı resimlerde bile hiç belli değil görmek imkansız :) herkese tavsiye ederim.

bende tel taktırmak istiyorum dişlerim zamanla birbirinden ayrılmaya başladılar...fakat fiyatlara bakıyorum bir hayli pahalı__ görüntüsünden ve ağrılarından da korkuyorum..her yönden benim için sıkıntı =) fakat zorundayım sanırım__ bilgilendirirseniz ve yardımcı olursanız çok sewinirim...

kızlar ben yarın ice braket taktırıcam bu konudaki her başlığa yazıyorum farkındayım özür dilerim ama benim braketlerim ice olucak ama telim normal metal tel olacak sizin telleriniz de şeffaf mıydı?????

ben de şefaf tel var.
bir sene oldu, çok memnunun, sanırım 9-10 ay sonra çıkarıcam.
rahatsızlık duymuyorum aksine seviyoeum tellerimi :)

Merhabalar. Benim de üstte 2 dişim geride. Sadece üste taktırmak istiyorum. Ve mümkünse şeffaf olsun istiyorum. Yaptıran varsa sadece üste kaç tl acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

kızlar ben caddebostanda 2600tl ye taktırdım. konuşmada sorun çıkarmıyor. çok rahat.
benimkiler porselen braket. ama sigara ve çay kahve içenlere ice braket tavsiye ederim.
ilk kontrolümü de yaptırdım çok iyi geçti. dişlerim hareketlenmiş bile. delikafaduldenzemuszemus

merhaba ddyyllaa.. gecen gun nettee dr.mustafa kocaag arastırıken sızın yazınını gordum.sızde mustafa beyde tel taktırmıssınsız.bende gecen yıl hazıranda taktırdım.yaklasık 1 sene surecegnı soyledı tedavının..baska dr gıttıgımde 2 sene 2.5 sene tutucaz dıyenler olmustu..mustafa beyınde 1 sene demesı bı yandan hosuma gıttı bı yandan da kafamda soru ısaretı olusturdu :) sızı gorunce sormak ıstedım..memnunmusunz dıslerınızden dıye :)

narciss sen mustafa bey e mi taktırdın geçen yaz memnumusun peki ? ve ne kadar fiyat istedi ? ve son olarak yeri halen bostancı karakolunun ordamı acaba :) yardımcı olursan sevinirim

ceren acaba sen nerede ve ne kadara taktırdın ben de taktırmak istiyorum ail bi şekilde.

kızlar merhaba,

Bende taktırmayı düşünüyorum şeffaf diş teli.Ankaradayım bi doktora muayene oldum fiyat aldım sadece üst dişler için 2.250 dedi.(çok mu sizce tek bi dişim geride).kararsız kaldım fiyat araştırmasıda yapmadım henüz.
yorumlarınızı bekliyorum..

bende 32 diş gülmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmmm:26:

Ortodonti tedavime ankara da başladım...nişanım kınam düğünümde tellerim vardı:)telli!! duvaklı gelin :):)oldum şeffaf olduğu içinse hiç problem çekmedim kendimle barışığım gerci onunla da alakası var ben doktorlarımı çok seviyorum iyki onları bulmuşum diyorum:)

gecen 2011 ekimde bir yıl oldu ...
1 yıl 4 ay gecti işte ...zaten tahmini 15 -18 ay demişlerdi şimdi lastik kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum kullansam çoktan çıkmıştı bakalım düzenli kullanırsam 3 aya cıkıcak inşallah...

Ortodonti tedavime ankara da başladım...nişanım kınam düğünümde tellerim vardı:)telli!! duvaklı gelin :):)oldum şeffaf olduğu içinse hiç problem çekmedim kendimle barışığım gerci onunla da alakası var ben doktorlarımı çok seviyorum iyki onları bulmuşum diyorum:)

gecen 2011 ekimde bir yıl oldu ...
1 yıl 4 ay gecti işte ...zaten tahmini 15 -18 ay demişlerdi şimdi lastik kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum kullansam çoktan çıkmıştı bakalım düzenli kullanırsam 3 aya cıkıcak inşallah...

zybd;
ben de ankaradayım doktorlarını sevdiğini söylemişsin acaba hangi doktorlar ve yerleri nerde ben de tel taktırmayı düşünüyorum sevebileceğim bir doktora ihtiyacım var:)

yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra estetik tel taktırcam şuan dolgular yapılıyor bitti hatta ınsanlar bazen moral verırken bazende ıyıden ıyıye korkutuyor beni bende bu durumu yaşayan insanlara soriyim dedim
tam olarak anlatırmısınız bu durumu bana öncelıkle cok ağrı yapıyormu kırılganmış ve leke yaparmış bu teller ben cay kahve sıgara içmem heralde lekelenmez dıye dusunuyorum.hassas olduğu için kırılmasın dıye ne şekilde dıkkat etmem gerekır neler yapmam lazım
ve son olarak 2 gomuk 3 diş çekimim olcak teller takıldıktan 6 ay sonra filim çekip bakcaz ona gore alcaz dedi doktorum o dişler alınırken bu kırılgan olan Seramik Braketler kırılmazmı bu dogru bir hareketmı sizce
kızlar cevaplarsanız cok sevinirim. bu konuda hiç bişey bilmediğim için bukadar çok soru sordum cok korkuttular beni :(

yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra estetik tel taktırcam şuan dolgular yapılıyor bitti hatta ınsanlar bazen moral verırken bazende ıyıden ıyıye korkutuyor beni bende bu durumu yaşayan insanlara soriyim dedim
tam olarak anlatırmısınız bu durumu bana öncelıkle cok ağrı yapıyormu kırılganmış ve leke yaparmış bu teller ben cay kahve sıgara içmem heralde lekelenmez dıye dusunuyorum.hassas olduğu için kırılmasın dıye ne şekilde dıkkat etmem gerekır neler yapmam lazım
ve son olarak 2 gomuk 3 diş çekimim olcak teller takıldıktan 6 ay sonra filim çekip bakcaz ona gore alcaz dedi doktorum o dişler alınırken bu kırılgan olan Seramik Braketler kırılmazmı bu dogru bir hareketmı sizce
kızlar cevaplarsanız cok sevinirim. bu konuda hiç bişey bilmediğim için bukadar çok soru sordum cok korkuttular beni :(

kızlar öncelikle korkacak birşey yok bende uzun süredir seramik braket kullananlardanım ...metal braketler gibi belli olmuyor ayrıca sararan braketler degil etrafına takılan lastikler braket ise zamanla sadece normal diş renginizi alıyor ... taktirdiginiz ilk gün konuşmakta ve dudaklarınızı kapatmak zorlanıyorsunuz agrı konusunda ilk gün birşey hissetmiyorsunuz ama ikinci gün agrılarınız başlıyor onuda ağrı kesici alarak halledebilirsiniz sonrasında ise agrılar geçecek ve tamamen alışmış olacaksınız yemek konusunda ilk günler çok fazla birşey yiyemeyebilirsiniz çorba vs yemek konusunda daha iyi oluyor ...çok sert şeyler yerseniz braketlerinizi yerinden oynatırsınız ...Kısacası düzgün dişler ve güzel gülüşler için taktırmaya değer diyorum ...:52:

strese bağlı olrak gece çenemı sıkıyorum sanırım.. alt dişlerım yyamuk oldu :19:

acıdığı an fırlar kaçarım koltuktan:(

Son düzenleme:
Back