Begenmene sevindim canim. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)Maşallah tatlım. Çok zevklisin. Çok beğendim. Rabb im sana bunlarla hazırlayıp sunduğun keyifli yemekler, övgülere mazhar olan sofralar nasip etsin. bİrlikte musmutlu bir ömrün olur sevgidğinle inşallah :)
Canim ben onu markafoniden aldim. Ceyize oldugu icin hic kullanmadim, hani kaliteli midir bilmiyorum. Makinede yikandiginda solar mi, celik kisimlari falan kararir mi bilmiyorum. Ama gorunus olarak ayni fotodaki gb geldi. İyi duruyo. Gunluk oldugu icin ilerde yipransa bile baska alirim diye dusundumcanım günlük çatal bıçak setini nerden aldın bende alıcam da tavsiye eder misin kaliteli mi ?
Aa süper o zaman canım, fırsat bulduğum an gidip bakacağım, fiyatı neydi peki kuzum hatırlıyor musunSagol canimm begenmene sevindim. Paylastigimiz o guzel hayallerden planlardan sonra bu zamanlara gelebilmek gercekten cok duygusal. Sen de ceyiz hazirligi yapiyo musun tatlim
Kuzumm begenmene sevindim :) korkmazdan aldim canim. Ayni takimin bardaklari da var.
Fiyati 35 tldi kuzum en kisa zamanda kos korkmazaAa süper o zaman canım, fırsat bulduğum an gidip bakacağım, fiyatı neydi peki kuzum hatırlıyor musun
Canimmm tesekkur ederim :) tam bir pijama delisiyim. Artik bakmamaya calisiyorum. Yoksa tutamiyorum kendimi. :)sedef hepsini musmutlu günlerde kullan. pekçok gecelik almanda gözümden kaçmadıpijamada baya almışsın seviyosun herhalde. güle güle kullan herşeyini
Begenmene sevindim tatlim. 2 kisilik kahvalti tabaklarini evmanyadan aldim. Markasi keramika. Kahvalti tabaklarini markafoniden aldimMerhaba iki kişilik kahvaltı takımın ve kahvaltı tabaklarını nereden aldın ?
Çeyizin çok hoş güle güle kullan
beğenmene sevindim canımm. sarı 2 kişilik kahvaltı takımım evmanyadan. markası keramika.. yatak örtüm de tahmin ettiğin gibi karacadan =) sağol güzel dileklerin içinHepsine bayıldım çok güzeller sarı kahvaltı takımın nereden acaba ? yatak örtünde çok güzel sanırım karaca demi tabaklar çok zevkli ağız tadıyla kullanın inşaallah :)
Güle güle kullanın zevk yıkılıyor bizde fikir edinmiş oluyoruz ne güzel :)
beğenmenize sevindim kızlar, ben de fikir alışverişinde bulunmak amacıyla açtım konuyu, sizlerin daha da güzel çeyizcikleri olsun inşallahMukemmelllll
Guzel gunlerde kullanin
beğenmene sevindim canımsen bitirmiş sayılırsın :) hepsini çook beğendim güle güle kullan inşallah :9
beğenmene sevindim canımya benim de gözüme az geliyordu, ama şimdi baktıkça alcak bişey bulamıyorum. anca ev tutulduktan sonra alıncak şeyler var gibi, vileda vs.. elektrikli aletlerim eksik biraz. onları araştırıyorum.