sedaecrin sohbet topiği

Çıtır hanım çıktın mı deniz sessizliğe karıştın :KK1:

Bitti canım çok şükür benim de üstümden koca bir yük kalktı gitti :)
Senin bitti mi ? Hangi bölüm bu arada canım ?
Doğru dedin valla :)

Örgündeki Sağlık Kurumları İşletmeciliği, AçıkÖğretimdeki de Kamu Yönetimi.. :)

Açıktakiler ocakta onlara çok var, diğeri de bitti gibi bişey, son 1 kaldı. :)

Örgündeki Sağlık Kurumları İşletmeciliği, AçıkÖğretimdeki de Kamu Yönetimi.. :)

Açıktakiler ocakta onlara çok var, diğeri de bitti gibi bişey, son 1 kaldı. :)

Çalışkan diyorum amma kabul etmiyorsun o sözümü sana geri veriyorum kabul et çalışkansın maşallah tüü tüü iki bölüm birden :nazar:
Hepsinden iyi notlar alırsın inşallah canım :)

Çalışkan diyorum amma kabul etmiyorsun o sözümü sana geri veriyorum kabul et çalışkansın maşallah tüü tüü iki bölüm birden :nazar:

İnşallah kuzum, hepimiz iyi notlar alalım da kurtulalım bu çilelerden..:nazar:

İnşallah kuzum, hepimiz iyi notlar alalım da kurtulalım bu çilelerden..:nazar:

İstanbulluyum, büyükler Trakyalı taa kaç göbek öncesi. :KK1:

Bekar değilim, sözlüyüm. Ondan okulun bitmesini iple çekiyorumm..:KK1:

Öyle mii ne güzel maşallah diyorum size :nazar: :KK16:
Kaç yıldır berabersiniz bu güzel aşkta :)

Benim hayatımda kimse yok ya.
Birisinden hoşlanıyorum seviyorum ama ne olur bilmiyorum şu an imkansız gibi gibi :KK50:

çıtır olan sizlersiniz kız ben çıtır evli:KK1::KK1: hernyse çıkmadım ama çıkıyorum artık canım size iyi sohbetler biraz diğer sayfalara baktım bu arada..iyi geceler sizlere..:KK16:

çıtır olan sizlersiniz kız ben çıtır evli:KK1::KK1: hernyse çıkmadım ama çıkıyorum artık canım size iyi sohbetler biraz diğer sayfalara baktım bu arada..iyi geceler sizlere..:KK16:

Ben sana bu lakabı yakıştırdım ama üstünde güzel duruyor rahatsız değilsin dimi çıtır hanım :KK1:
Sana da iyi geceler canım bir dahaki sohbette görüşmek üzere :KK16:

İmkansız diye birşey yoktur canım.. :)
Kısmetinde varsa her şey olur emin ol.
Kalbini ferah tut.. :KK16:

İnşallah canım benim ya kısmetse olur tabi
Ben de zaten öyle istiyorum dua ediyorum hayırlısı ise olsun hayırlısıyla da hayırlı yönlere çevirsin Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim güzel temennilerin için de :KK16:

aslında lakaplardan pek hoşlanmam ama takmasına bayılırım:KK1: mesela bana deniz börülcesi diyebilrsin hem çok severim tadını hemde adım deniz o bakımdan eşim de der bazen:KK1::KK1:

İnşallah canım benim ya kısmetse olur tabi
Ben de zaten öyle istiyorum dua ediyorum hayırlısı ise olsun hayırlısıyla da hayırlı yönlere çevirsin Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim güzel temennilerin için de :KK16:

:nazar::nazar::nazar: İnşallah dediğin gibi hayırlıysa bir an evvel gelir de hayırsızsa aklından uçar gider.. :)

Sabah 8de iş var yarın, ufaktan yatmam lazım benim. :)
İyi gceler kuzum. :KK16::KK16:

bu arada asmec sende hoşgeldin ve hoşçakal..sohbetiniz koyu:KK9: olsun..:KK34:

aslında lakaplardan pek hoşlanmam ama takmasına bayılırım:KK1: mesela bana deniz börülcesi diyebilrsin hem çok severim tadını hemde adım deniz o bakımdan eşim de der bazen:KK1::KK1:

Eşinin lakabına konmayalım sonra ama madem öyle istiyorsun bundan sonra bu topiğin deniz börülcesi sensin :KK1:

X