Hoşbuldumm, napıyorsunuz ?
Aman olsun ve çıtır hanım sevdiğin insan yanında olsun da hepsi yapılır beişe duygusal yaklaşım yapıyorum yengeç burcuyum ya Evlilik düşüncem de yok şimdilik ama zamanı gelince ne derim bilmem ben biraz eve, evliliğe yatkınım yine burum gereği
:)bencede tipik yengeç dicem ama sen balık olmalsın yükselenben de çok duygusalım koçum ama sanırım ilk günü olduğu için balıktan da almışım gibi garip bir durum söz konusu senin yerinde olsam bende düşünmezdim ama evliliğe çok da sınırlayıcı bir gözle bakmamanı dilerim günü gelince elbet olmalı...şimdiki nesil daha doğrusu kızlar evlilik mi aman uzak dursun diyor ama bence bu yaklaşımda doğru değil zaten öle diyenler herkesten önce gidiyor o başka büyük konuşmak derim ben buna:9 sana gelince haklısın ama sevdiğin insan yanında olsun cümlesi gerçekten bir evlilik için hiç tatmin edici değil ben böle iddalı cümleleri senin yaşlarında kurardım ki çok normal ,her yaşın ayrı güzelliği var ve herşey zamanı gelince yaşanmalı okulsa okul çocuksa çocuk evlilikse evlilik herşey zamanında güzel ve anlamlı.bazıları erken anne oluyor bazıları erken işe girip hayata başlıyor vss.herneyse duygusal olmak çok kötü aslında bunu ilerde daha iyi anlıcaksın emin ol ben çok acısını çekiyorum
bu arada tatlım sana bişiy sorcam alakasız olcak ama aklıma geldi bu siteye erkeklerin bayanlarla tanışmak için kendini bayan sıfatı ile tanıtması gibi bişeyler mümkünmü acaba sitenin bunun için aldığı herhangi birgüvenlik uygulaması vardır herhalde yoksa ne manyaklar var kızlarla tanışmak için olurmu olur?
Evet yükselenim de yengeç her an duygusal sulu göz takılıyorum öyle ya
Tabi ki günü gelince olmalı da daha henüz kimse yok hayatımda aşk konusunda hiç tutturamıyorum ya istediğim herkesi nedne bilmiyorum kaybediyorum hayırlı kişi ve hayırlı zaman da olur inşallah.Benden evlilik uzak durmasın zamanı gelince olsun
Ben şimdiden anlıyorum off aşırı duygusalım ya ne olacak bu halim bilemedim...
geçer geçer daha ergenlik tam bitmiyor 22 yaşa doğru biraz daha oturur kişilik daha olgunlaşırsın herşeyide takmazsın şimdi dersler falan birde
Selam hanımlaaar. :)
Nasılsınız?
Bir bakayım dedim ben de. :2:
Çok iyi yapmışsın canım hoşgeldin topiğime :)
biz iyiyiz snei sormalı :)
Hoşbuldum canımm..
İyiyim bende nolsun uğraşmaca işte.
Topiğin hayırlı uğurlu booool muhabbetli olsunnn..
Çok teşekkür ederim canım sizler sayesinde bol muhabbetli olacak inşallah
Tanışma seansı yapalım ilk aşamada
Okuyor musun ?Kaç yaşındasın ?
Hemen yapalım.. :)
İstanbuldan Nur, 22 yaşındayım. :)
Hem okuyorum, hem çalışıyorum.. :)
Seen ??? :)
Çalışkan kızsın vesselam o halde
Ben de okuyorum Ankaralıyım İstanbuldayım ama şimdilik :)
Çalışkan diyene kadar gel banaa soor, yıl yemeler, aynı dersten 4 kere kalmalar,obaabi ölmediğim kaldı..
Okul için mi İstanbuldasın?
Durum vahimmiş kız sen de lafımı geri alayım o halde
Olsun yine de ikisini bir arada yürütmek her babayiğidin harcı değildir
Ben de üniversiteye geldim zorlandım alttan kalan dersler mi dersin FF ler mi dersin ne istersen var
Evet cnaım
Al tabi canım, haksız iltifat almam benehehe
Naptın bitirdin mi vizeleri?
Okullar da şaştı hee, eskiden kafa kafaya giderdik, arkadaşlar aynı anda rahatlardık. Şimdi biri başlıyor biri İstanbulda biri gitmiş.