- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam.
2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık.
Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!
Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye.
Ama kim için ne içinmiş?
kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.
Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.
İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .
En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.
Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.
Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.
Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor.
Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi
ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .
Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam.
2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık.
Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!
Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye.
Ama kim için ne içinmiş?
kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.
Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.
İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .
En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.
Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.
Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.
Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor.
Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi
ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .
Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Canım benim yaOkurken mideme kramplar girdi, Rabbim yardımcın olsun. Çok zor bi durum çok çok zor, üstelik oyun yapmış resmen, o daha da zor. Sen mazlumsun sence Rabbim hakkını bırakır mı? Bak sana bişey anlatayım.. Bi tanıdık var, bayan. Kuaföre gidiyo bi erkek onu görüyo beğeniyo filan adama söylüyor 'bu kız kim, nasıldır' filan adam da çok iyi, temiz biri,ailesi 4.4'lük' diyo. Çocuk da 'tamam, tanışalım, ciddi ilişki istiyorum' diyo. Neyse bunlar buluştular, adam ilk buluşmada elini filan tutmaya kalkışmış izin vermemiş kız tabi işte arıyo ciddi ayaklarına yatıyo, en sonunda kıza bahane üretip ayrılıyo. Ama ne kadar zoruna gitti kızın, 2 3 ay görüşme nedir ki? Ama insanın zoruna gidiyo işte. Sonra duydu ki çocuk evlenmiş Kız da Allah'ım hakkım yoksa yok ama varsa sen bırakma' diye dualar ediyodu, geçenlerde duyduk ki karısından boşanmış, hemde rezil olarak, herkese rezil olmuşlar, karısı rezil etmiş onu, karakola gidip kocasını şikayet etmiş, o derece.Neyse boşanmadan bi kaç gün önce kız çarşıdayken çocuk bunun peşinden gelmiş kız sormuş napıyosun felan evlendin mi diye bu da yok ya evlilik yok demiş, halbuki evli boşanma arefesinde, numarasını istemiş kızdan, kızda vermemiş terslemiş onu.. Rabbim bırakmıyor işte. Peygamberimiz(SAV.) ne demiş 'Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin'
Bunu hiç tanımadığım bi insandan duymak çok güzel dilerim sizinde en iyileri çıkar karşınızaAnlaşmamıza sevindim:)
şunu söylemeden geçemiyeceğim.
Temiz kalpli olduğunuz her halinizden çok belli.
Ah ederken dahi bir ölçünüz var.
Allah karşınıza en iyilerini çıkarır inşAllah.
Aynen öyle o kadar güzel ayrıldık ki tek kötü söz edemedim arkasından her istediginde geri dönebilmek için yolunu yapmıştıHerşeyde bi hayır vardır böyle biriyle evlenmemişsiniz ne mutlu... ne kadar da uyanıkmış hep masum masum sıyrılmış gerktiğinde geri dönebilmek için..! Beddua etmeyin gerek yok.. Allah herkesin kalbine göre veriyo inanın..
Okurken resmen kafama igne batırdıklarını hissettim yorum bile yapamıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkürlerÜzülmemek,düşünmemek zor ama inan ilahi adaletin terazisi hiç şaşmıyor
Buna benzer şeyler yaşadım; hastanede annem ölümle cebelleşirken arkamdan iş çevirdiler, öyle böyle evlendiler, zaten acım çok büyüktü ah bile edemedim. Şimdi neler yaşıyorlar,neler çekiyorlar. Bedduaya hiç gerek yok, Allah mazlumun hakkını bırakmıyor. Gönlünü ferah tut, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
dilerim öyle olur :)Sen onların ortak geçmişisin, sen hep onların hayatında olacaksın. O kız onu mutsuz ettiği zamanlarda o adamın aklına sen geleceksin, seni özleyecek... O adam o kızı mutsuz ettiği zamanlarda da kız diyecek ki "acaba hala onu mu seviyor", ve kavgalar başlayacak... Seni kıskanacak...
Onlar istemeseler de sen onların hayatında olacaksın, sen unutsan da onlar birlikte oldukları sürece seni unutmayacaklar. Bence sabırla bekle, ve olanlar olduktan sonra keyfini çıkar
Çok begendigim bi sözü paylaşmışsınız içimi rahatıyor buna inanmakPeygamberimiz(SAV.) ne demiş 'Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin'
bi kez daha şahit olmak istiyorum :) çok teşekkür ederim minik yüzyüze tanımasan bile her kötü anımda hatrımı sorman yetiyo . Allah umarım seninde hayatını düzene sokar artıkçok iyi yapmışsın pambıkım konuyu açmakla.
bazen yazmak , anlatmak ve ağlamak gerekir.
insan içinde biriktirince mahvolur , kahrolur ..
ben adaletin bu dünyada olduğuna ve şaşmadığına eminim.
şahitte oldum defalarca ..
sen kendini toparla , sonrasında gönlün ferahlayacak zaten.
bu arada bende yayım
o da çok büyük bi acı Allah bidaha yaşatmasın atlatmana çok sevindim aynı dilekler senin içinde geçerli :)Bende zamanında böyle saçma bırşey yaşadım
2 senelık erkek arkadaşımı 16 senelık en yakın dostumla bastım
o an yaşadığım yıkımı hayal bıle edemezsın
Öyle bı ah ettım kı, bu olayın üstünden 3 sene geçtı hala bı taraflarını toparlıyamadılar
Sürünüyor ıkısıde, hele dostum dedığım ınsan gözlerımın önünde bıtıyor
Ne yalan söylıyım, zevk bıle alıyorum bu durumdan ıkısıde hak ettığını buldu
Ve aralarında tek mutlu olan benım
Herkes ettiğini çeker er yada geç. Umarım herkes hak ettiğini bulur sende çok mutlu olursun
Çok teşekkür ederim elmayra biliyorum seninde nasıl bir dönem atlattıgını vicdanı ince ince sızlasın dilerimÇok üzüldüm gerçekten. İçim sızladı. Birebir muhabbetimiz olmasa birbirimizin mutluluğuna da üzüntülerine de şahit olmuştuk.
Sana verebileceğim tek tavsiye "ah etmemen"dir. Etme. Allah'a havale et. Bir insanın mutsuzluluğun, iyi niyetinin üzerine kurulan bir ilişki onlara da hayır getirmez. Üstelik evlilik. Sevgilisini yarı yolda, kendini acındırarak bırakan bir adamdan hangi kadına koca olmuş ki biblo?
Adam gibi karşına gecip ayrılmak istiyorum diyemeyen bir basiretsiz icin beddua etmeye değmez.
Benim yaşadıklarımı biliyorsun, zamanında öyle cok beddua ettim ki ama sonrasında benim basıma gelmeyen kalmadı fiziksel olarak. Bedduanın sahibini bulduğunu tecrübeyle sabitledim ben.
Şimdilerde söylediğim tek şey; Rabbime havale etmek, o en iyisini bilir nasılsa. Vicdanı ince ince sızlasın. Dilerim hicbir mutluluğunu tam olarak yaşayamasın, hep geleyim aklına. Hep gel aklına.
Ama kim için ne içinmiş?
Tabiki şuan zaten şükrediyorum ki daha geç olmadan gördüm gerçek yüzünü ilk kuyruk sallayana gidebilcek karakterdeymişoyhh tatlı kardeşim.ah etme.allaha havale et..
bende salak durumuna çok düştüm.haline şükret bence.böyle birinden kurtulmuşsun.o seni hakediyormuydu? onu tanımıyorum anlattıkların doğrultusunda söylüyorum ki hak etmiyor.sen güzel günleri sabırla bekle.
almor
Bu durumda ben kadın gibi kadınım ama o ADAM olmayı beceremedi.
Çok doğru söyledin aynen öyle oldu işe girdi ve bambaşka bi insan oldu ama bu kadarını yapabilcegini aklımın ucuna getirmemiştim.
Ben isyan etmiyorum asla çokta mutlu olucagıma eminim ama seninde dedigin gibi yapılan haksızlıgı çabalarımın boşa gitmesini ve benim uğraştıgım şeylere başka birinin gelip konmasını hazmedemiyorum tek istegim şu duygu çıksın içimden Allah hakettiklerini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?