- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
Size tek birşey yazacağım.
Bu bir hadis;
Canı yanan sabretsin,
Can yakan canının yanacağı günü beklesin!
Anlaştık?
Anlattıkların gayet açıklayıcı canım şu an durumun çok kötü ama geçicek en azından gerçek yüzünü görmüşsün eğer o arkadaşın görmeseydi belki de seni daha kaç defa kandırıp daha fazla yaralar almanı sağlayacaktı. Gelip daha ne yalanlar söyleyecekti. çok zor ama ondan kurtulduğuna dua et. kimsenin ahı kimsede kalmaz kesinlikle ama şöyle bişey söyleyebilirim annem hep ettiğin bedduanın yedi sülalene zararı vardır kızım ne olursa olsun asla beddua etme Allaha havale et kalbin temiz olsun yeter ki Allah her şeyi görür der. emin ol canım benim sen çok güzel bi hayata sahip olucaksın fakat o hiç mutlu olamıyacak birini üzerek nasıl mutlu olabilir ki. Sen kalbini ferah tut bende işimde çok sorunlar yaşadım ve okadar emeğim varken en iyi şekilde işimi yaparken herkesi Allaha havale ettim çok sinirlendim ama ah etmedim ilahi adalet herkes cezasını çeker amin ol. sen şimdi çok güzel geçicek bi hayat düşün işin varsa onun için şükret ailen arkadaşların mutlu olmak için okadar çok sebep var ki. gecen yıl bende bunalımdaydım ama her şey geçiyor emin ol sabret canım benim
anlaştık :) çok saolun
kısa zaman degil aslında aylarca beni oyalamayı öyle güzel başardı ki bana gitme de bana cesaret ver sen böyle yaptıkça benim inancım kayboluyo demişti . Gitme derken kıza gitmeme izin verme demek istiyomuş
ah almaya falan inanmıyorum bazıları Allahın sevdiği kulu olur ne yaparsa yapsın şans onlardan yana olur ,ister kötü insan olsun ,ister bencil,ister inançsız....Bazıları hep kazanır.
Bazıları da aman kötü bir şey yapmayayım aman günaha girmeyeyim diye istediklerinden vazgeçerken ,hayatını ertelerken birinci gruptakilerin mutluluğunu seyreder ve isyan eder.Sonra ne olur bi de isyan etmiş daha büyük günaha girmiş olur.E zaten her istediği (yaptığı herşeye ve aldığı her 'ah' a rağmen) olan insan niye isyan etsin.
Yani dünyada 2 grup var şanslılar ve şanssızlar.O kişi sana bunları yapmış ya hiç bekleme mutsuz olacak diye ,arada tökezlese bile en güzel şekilde yaşayıp gidecek.O yüzden sana düşen sadece umursamamak olmalı.Yani ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?