Klomen hakkında hiç bi bilgim yok ama ben bi gün arayla denk gelirsek gün aşırı mantıklı geliyo bana bakalım nasip yine de dün değerlendirdiyse yarın değerlendir bence hem hani sperm sağlığı açısından da yine de sen bilirsin canımYa ben bu ay 5 günde klomen kullandım doktor 3 gün değerlendir sonra bir hafta gün aşırı ilişki söyledi ama bugün pik gördüm 4.gunu bugün bugunude değerlendirmeyi dusunuyorum
Bende yarın acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum yumurtalarıma baktırmak için çaylamış mı diye geçen hafta gittim yumurtalar vardıBenim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyum
Hadi inşAllahhhhhBenim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyum
Yaa bilmiyorum doktor catlayacagi zaman sağ kasiginda ağrı olur dedj çünkü büyüyen yumurtalar sagdaymis bugünde fazlasıyla ağrı çektim büyük ihtimalle catlicak o yüzden bugünde degerlendircektim normalde ben asla çatlama belirtisi yaşamam çünkü yumurtam büyümüyor catlamiyor ilaç olmazsa ilk defa böyle olduKlomen hakkında hiç bi bilgim yok ama ben bi gün arayla denk gelirsek gün aşırı mantıklı geliyo bana bakalım nasip yine de dün değerlendirdiyse yarın değerlendir bence hem hani sperm sağlığı açısından da yine de sen bilirsin canım
İnşallah güzel haberler alırsınız nerden anladınız peki büyümediğini ovülasyonda pik görmeyince bende bundan şüphelendim deBenim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyum
Yaaa o zaman temkinli davranmalarını dikkat et kendine hem deYaa bilmiyorum doktor catlayacagi zaman sağ kasiginda ağrı olur dedj çünkü büyüyen yumurtalar sagdaymis bugünde fazlasıyla ağrı çektim büyük ihtimalle catlicak o yüzden bugünde degerlendircektim normalde ben asla çatlama belirtisi yaşamam çünkü yumurtam büyümüyor catlamiyor ilaç olmazsa ilk defa böyle oldu
Ovulasyon la takip etseydin ya hayatım kendini yormamis olurdun hemde ben öyle yaptım yumurta var biliyorum ama ne zaman catlayacagini bilmiyorum o yüzden ovulasyon la takip ettimBende yarın acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum yumurtalarıma baktırmak için çaylamış mı diye geçen hafta gittim yumurtalar vardı
Benim hep solum ağrıyor ama hiç sağ tarafım ağrımadı yaYaaa o zaman temkinli davranmalarını dikkat et kendine hem de
Demii annem bu sıralar kendine bebek gibi bak nolur nolmaz dediYaaa o zaman temkinli davranmalarını dikkat et kendine hem de
Ben açıkçası Progesteron testi vermek istiyorumOvulasyon la takip etseydin ya hayatım kendini yormamis olurdun hemde ben öyle yaptım yumurta var biliyorum ama ne zaman catlayacagini bilmiyorum o yüzden ovulasyon la takip ettim
Hangi taraftaki yumurta gelişmişse ağrı orda olur bence benimki sagdaydi ama iki taraftada gelişebilir istersen doktorla yumurta takibine başla bidahaki ayBenim hep solum ağrıyor ama hiç sağ tarafım ağrımadı ya
Bunu söyledim doktoruma geçen hafta sen hamile kalabiliyorsun böyle şeylere gerek yok dediHangi taraftaki yumurta gelişmişse ağrı orda olur bence benimki sagdaydi ama iki taraftada gelişebilir istersen doktorla yumurta takibine başla bidahaki ay
Benim de önceden hep sol ağırladı neden acaba polikistik solda var aslında yaBenim hep solum ağrıyor ama hiç sağ tarafım ağrımadı ya
Ne yaparsan doktora danışarak yap lütfen yoksa iyiye gidiyor derken daha kötüsü olmasın burda bana bir sürü şey dediler hiç birini yapmadım doktorun dedikleriyle ilerledim sabırla ve bu ay pik gördüm sonundaBen açıkçası Progesteron testi vermek istiyorum
Yaaa ah bu annelerrrrDemii annem bu sıralar kendine bebek gibi bak nolur nolmaz dedi
Bende de var polikistik ama benimki geçici biseymis kilo ver geçer dedi ama benimde TSH yüksek işte onu dusurmeue çalışıyorum kan testi verirsem onada baktircam tekrar biBenim de önceden hep sol ağırladı neden acaba polikistik solda var aslında ya
Doktor böyle şeyleri infertlite hastalarda takip ediyoruz dedi sen hamile kalabiliyorsın dedi böyle şeylere gerek yok dediNe yaparsan doktora danışarak yap lütfen yoksa iyiye gidiyor derken daha kötüsü olmasın burda bana bir sürü şey dediler hiç birini yapmadım doktorun dedikleriyle ilerledim sabırla ve bu ay pik gördüm sonunda
Polikistik hiçbir zaman geçmez gibi bi durumum var doktor öyle dedi bana inşallah geçer yaaBende de var polikistik ama benimki geçici biseymis kilo ver geçer dedi ama benimde TSH yüksek işte onu dusurmeue çalışıyorum kan testi verirsem onada baktircam tekrar bi
Hiç hamileliğin oldumu bundan önceDoktor böyle şeyleri infertlite hastalarda takip ediyoruz dedi sen hamile kalabiliyorsın dedi böyle şeylere gerek yok dedi
Benim gebelikte tsh 24 çıktı bu yüzden kürtaj olup bebeğimin gelişmediğini düşünüyorumBende de var polikistik ama benimki geçici biseymis kilo ver geçer dedi ama benimde TSH yüksek işte onu dusurmeue çalışıyorum kan testi verirsem onada baktircam tekrar bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?