Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ya ben bu ay 5 günde klomen kullandım doktor 3 gün değerlendir sonra bir hafta gün aşırı ilişki söyledi ama bugün pik gördüm 4.gunu bugün bugunude değerlendirmeyi dusunuyorum
Klomen hakkında hiç bi bilgim yok ama ben bi gün arayla denk gelirsek gün aşırı mantıklı geliyo bana bakalım nasip yine de dün değerlendirdiyse yarın değerlendir bence hem hani sperm sağlığı açısından da yine de sen bilirsin canım

Benim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyum
Bende yarın acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum yumurtalarıma baktırmak için çaylamış mı diye geçen hafta gittim yumurtalar vardı

Yaa bilmiyorum doktor catlayacagi zaman sağ kasiginda ağrı olur dedj çünkü büyüyen yumurtalar sagdaymis bugünde fazlasıyla ağrı çektim büyük ihtimalle catlicak o yüzden bugünde degerlendircektim normalde ben asla çatlama belirtisi yaşamam çünkü yumurtam büyümüyor catlamiyor ilaç olmazsa ilk defa böyle oldu

Benim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyum
İnşallah güzel haberler alırsınız nerden anladınız peki büyümediğini ovülasyonda pik görmeyince bende bundan şüphelendim de

Yaaa o zaman temkinli davranmalarını dikkat et kendine hem de

Bende yarın acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum yumurtalarıma baktırmak için çaylamış mı diye geçen hafta gittim yumurtalar vardı
Ovulasyon la takip etseydin ya hayatım kendini yormamis olurdun hemde ben öyle yaptım yumurta var biliyorum ama ne zaman catlayacagini bilmiyorum o yüzden ovulasyon la takip ettim

Hangi taraftaki yumurta gelişmişse ağrı orda olur bence benimki sagdaydi ama iki taraftada gelişebilir istersen doktorla yumurta takibine başla bidahaki ay
Bunu söyledim doktoruma geçen hafta sen hamile kalabiliyorsun böyle şeylere gerek yok dedi

Ben açıkçası Progesteron testi vermek istiyorum
Ne yaparsan doktora danışarak yap lütfen yoksa iyiye gidiyor derken daha kötüsü olmasın burda bana bir sürü şey dediler hiç birini yapmadım doktorun dedikleriyle ilerledim sabırla ve bu ay pik gördüm sonunda

Benim de önceden hep sol ağırladı neden acaba polikistik solda var aslında ya
Bende de var polikistik ama benimki geçici biseymis kilo ver geçer dedi ama benimde TSH yüksek işte onu dusurmeue çalışıyorum kan testi verirsem onada baktircam tekrar bi

Doktor böyle şeyleri infertlite hastalarda takip ediyoruz dedi sen hamile kalabiliyorsın dedi böyle şeylere gerek yok dedi

Bende de var polikistik ama benimki geçici biseymis kilo ver geçer dedi ama benimde TSH yüksek işte onu dusurmeue çalışıyorum kan testi verirsem onada baktircam tekrar bi
Polikistik hiçbir zaman geçmez gibi bi durumum var doktor öyle dedi bana inşallah geçer yaa

Benim gebelikte tsh 24 çıktı bu yüzden kürtaj olup bebeğimin gelişmediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…