İnşallah öyledirCanım yumurtan çatlamış olabilir bence
İlk bebekNasip olursa ilk bebekler mi olucak kızlar ne zamandır evlisiniz kaç yaşındasınız yaaa sanki birinin böyle bi konu açmasını bekliyormuşum
Benimde ilk bebeğim olacak ondan önce bir kürtajım olduİlk bebek3 aydır deniyoruz 2 buçuk yıllık evliyiz yaş 29. Son adetim 1 Nisandı. Bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsin cümlemize isteyen herkeseİlk bebek3 aydır deniyoruz 2 buçuk yıllık evliyiz yaş 29. Son adetim 1 Nisandı. Bakalım hayırlısı
Evet pik gibi. Olmasa da çok yakın duruyor yaniEki Görüntüle 3577827 Kızlar üzülüyodum pik olmadı diye bugün yaptım böyle çıktı sizce pik mi
Teşekkür ederim kasıklarım çok ağrıdı bugün zaten demek bundanmışEvet pik gibi. Olmasa da çok yakın duruyor yani
KaçırmayınTeşekkür ederim kasıklarım çok ağrıdı bugün zaten demek bundanmış
Kaçırmayın
Pik canım buKaçırır mıyım hiçç Allahım en kısa zamanda hayırlı haberler almamızı nasip etsin gönülden isteyen herkesin
Teşekkürler kuzum inşallah tutarPik canım bu
Eki Görüntüle 3577827 Kızlar üzülüyodum pik olmadı diye bugün yaptım böyle çıktı sizce pik mi
Ayyy inşallah canım benimBenim Sat 2 Nisan. Testte pik 13 nisanda gördüm 14 nisanda silikleşti ama o günü değil bir gün öncesini değerlendirebilmiştik. İlk denememizdi :/ Umarım oluur heyecandan zor bekliyoruuuuum
Zaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkeseeBenim Sat 2 Nisan. Testte pik 13 nisanda gördüm 14 nisanda silikleşti ama o günü değil bir gün öncesini değerlendirebilmiştik. İlk denememizdi :/ Umarım oluur heyecandan zor bekliyoruuuuum
Amin aminnn inşallahAyy benim de böyleydi dün yani ertesi günğ silik oldu çatladı sanırım akıntı falan da vardı hadi inşAllahhhhh
Amin canım benimZaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkesee
AminZaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?