EheheheheYa da belkide bu ay yumurtlama olmayacak o da olabilir ama ben sabırsız davranıyorum bu ayda tüm tuşlara basmıştım soğan kürü avokado ceviz nar ıspanak incir yumurtlama masajı neler neler daha bi pik olmadı
Ya ben de normalde 3 gibi yaparım bugün erken yaptım 10 da silikleşmişti acaba saat mi erkendi yoksa çatladı mı bilemedim
Aminn hepimizde alalım inşallahEheheheheinşallah çok güzel haberler slırız
Hiç sıvı almadan mı yapılıyor bu OvulasyonYa bende şüphe deyim iki saat sonra hiç sıvı almadan yapicam testi bı testi yapmazdan once çay içmiştim o etkilemiş olabilir
Sen yine de randevuna git ama gönlünü rahat tut Allaha bırakmak gerek benceYarına randevu var sabahtan gitsem mi ki bende yoksa oluruna mı bırakayım bilemedim
Akşam geç olur yaaa öğle saatleri iyi bence geçen ki gibi kop koyu olmadı keşke sabah yapmasaydım bugünAynen kuzum ilk idrarla değil akşam 7 de yapıyorum hergün aynı saatte
En az 2 saat öncesinden sıvı alımı kesilmeli testi çok etkiliyor yoksa benimkinde büyük ihtimalle o etkiledi yoksa daha sabah pik olmuşken çatlamaz bence şimdi daha 12 saat bile geçmediHiç sıvı almadan mı yapılıyor bu Ovulasyon
Yarın Progesteron tahlili vermek için gitmek istiyordum, yumurtanın sağlıklı çatladıpını bu tahlil gösteriyorSen yine de randevuna git ama gönlünü rahat tut Allaha bırakmak gerek bence
Ben ilk defa 11.15 de yaptım pik gördüm bugünAkşam geç olur yaaa öğle saatleri iyi bence geçen ki gibi kop koyu olmadı keşke sabah yapmasaydım bugün
Benim dün pikti ya bugün akıntı var kesin net yani yumurtlama hadi hayırlsıı artıkkBen ilk defa 11.15 de yaptım pik gördüm bugün
O zaman boşver akışına bırak hiç gitme ama sen bilirsinnYarın Progesteron tahlili vermek için gitmek istiyordum, yumurtanın sağlıklı çatladıpını bu tahlil gösteriyor
Tamam o zaman canım ben 27 ila 30 u bekleyeyim test içinO zaman boşver akışına bırak hiç gitme ama sen bilirsinn
Olabilir yaaa ilk idrar olmucak ve ben su içiyorum 2 saat sonra yapıyorumYa bende şüphe deyim iki saat sonra hiç sıvı almadan yapicam testi bı testi yapmazdan once çay içmiştim o etkilemiş olabilir
Amin bebeğim inşallahAynen hayırlısı olsun umarım hepimizin gönlüne göre olur
Bende ben deee dayanabilsem ah biiiTamam o zaman canım ben 27 ila 30 u bekleyeyim test için
Ya ben bu ay 5 günde klomen kullandım doktor 3 gün değerlendir sonra bir hafta gün aşırı ilişki söyledi ama bugün pik gördüm 4.gunu bugün bugunude değerlendirmeyi dusunuyorumOlabilir yaaa ilk idrar olmucak ve ben su içiyorum 2 saat sonra yapıyorum
Klomen ne işe yarıyor acabaYa ben bu ay 5 günde klomen kullandım doktor 3 gün değerlendir sonra bir hafta gün aşırı ilişki söyledi ama bugün pik gördüm 4.gunu bugün bugunude değerlendirmeyi dusunuyorum
Yumurta kalitesini artırıyor diye biliyorumKlomen ne işe yarıyor acaba
Benim yumurtalarda tembellik vardı büyümüyor gelismiyordu onun için büyüsün diye cumartesi günü de gittim kontrole gayet güzel gelişmiş dedi o yüzden bu ay çok fazla umutluyumKlomen ne işe yarıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?