Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Polikistik hiçbir zaman geçmez gibi bi durumum var doktor öyle dedi bana inşallah geçer yaa
Geçer inşallah ya herşeyin başı sabır hayatım sabırla ilerle ve fazla kilon varsa vermeye çalış bol bol hareket etmeye bak çok iyi geliyor polikostige

Geçer inşallah ya herşeyin başı sabır hayatım sabırla ilerle ve fazla kilon varsa vermeye çalış bol bol hareket etmeye bak çok iyi geliyor polikostige
Aslında aşırı kilom yok taş çatlasın 5 kilo onu verirsem de zayıf olurum boyu 1.70 çünkü

Merhaba arkadaşlar benimde sat 1 nisan bir ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu 1 nisanda doktor regl ile atıyor dedi 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor sizce yumurtlama mı oluyor bide 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanaması mıdır sizce

Merhaba arkadaşlar benimde sat 1 nisan bir ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu 1 nisanda doktor regl ile atıyor dedi 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor sizce yumurtlama mı oluyor bide 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanaması mıdır sizce
Canım yumurtan çatlamış olabilir bence

Kizlarrr ovulasyon testini aticam bakarmisiniz ilki dünün ikincisi bugunun dünü degerlendirdik gece bugünde degerlendirelimmi
IMG_20250415_111853.webp
IMG_20250416_123729.webp

Back
X