- 19 Aralık 2024
- 692
- -30
- 13
- 25
Evet canım kürtajım oldu 7 haftalık ilk denediğim ay hamile kalmıştımHiç hamileliğin oldumu bundan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kürtajım oldu 7 haftalık ilk denediğim ay hamile kalmıştımHiç hamileliğin oldumu bundan önce
Geçer inşallah ya herşeyin başı sabır hayatım sabırla ilerle ve fazla kilon varsa vermeye çalış bol bol hareket etmeye bak çok iyi geliyor polikostigePolikistik hiçbir zaman geçmez gibi bi durumum var doktor öyle dedi bana inşallah geçer yaa
Hmmm haklıymış o zaman doktor sen bide ona baktirip kendini strese sokma doktorun dedigiyle ilerle bir sureEvet canım kürtajım oldu 7 haftalık ilk denediğim ay hamile kalmıştım
Evet Evet canımHmmm haklıymış o zaman doktor sen bide ona baktirip kendini strese sokma doktorun dedigiyle ilerle bir sure![]()
Ya bu süreçte ek olarak ne yapabilirim takviye ve vitamin kullanıyorum ama başka ne yapabilirim havuç yiyorum bol bol başka ne yapabilirimEvet canım kürtajım oldu 7 haftalık ilk denediğim ay hamile kalmıştım
Oyyyy umarım bizede evlat nasip eder rabbimEvet Evet canım
yürüyüş çok iyi geliyor ben 6 kilo verdim kürtaj olduğumdan beri 4 kilo daha vereceğim nasipseYa bu süreçte ek olarak ne yapabilirim takviye ve vitamin kullanıyorum ama başka ne yapabilirim havuç yiyorum bol bol başka ne yapabilirim
Amin canım ne kadarlık evliydinOyyyy umarım bizede evlat nasip eder rabbim
yürüyüş çok iyi geliyor ben 6 kilo verdim kürtaj olduğumdan beri 4 kilo daha vereceğim nasipse
6 ay hayatımAmin canım ne kadarlık evliydin
Sen bilirsin canımYa bu sıralar çok zorlamak istemiyorum kendi kendimi bebiş olursa zarar gelmesin diye![]()
Aslında aşırı kilom yok taş çatlasın 5 kilo onu verirsem de zayıf olurum boyu 1.70 çünküGeçer inşallah ya herşeyin başı sabır hayatım sabırla ilerle ve fazla kilon varsa vermeye çalış bol bol hareket etmeye bak çok iyi geliyor polikostige
Hmmm iyyii o zamanAslında aşırı kilom yok taş çatlasın 5 kilo onu verirsem de zayıf olurum boyu 1.70 çünkü
Ay nasıl verdin ben 7 haftalıktım kürtaj oldum 3 kilo arttı gebelikten beriyürüyüş çok iyi geliyor ben 6 kilo verdim kürtaj olduğumdan beri 4 kilo daha vereceğim nasipse
Valla diyet yaptım yaaAy nasıl verdin ben 7 haftalıktım kürtaj oldum 3 kilo arttı gebelikten beri
Yapamıyorummmm ama yarın başlayamam kuzenim gelcek pazartesi başlarım ancaValla diyet yaptım yaa![]()
Öyle yap o zaman kuzumYapamıyorummmm ama yarın başlayamam kuzenim gelcek pazartesi başlarım anca
Canım yumurtan çatlamış olabilir benceMerhaba arkadaşlar benimde sat 1 nisan bir ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu 1 nisanda doktor regl ile atıyor dedi 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor sizce yumurtlama mı oluyor bide 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanaması mıdır sizce