Yaaa ne güzel Allah daim etsin 2 gündür kasıklarım da ağrı var sol tarafımda belimde de ağrı varBizim de 1,5 yıl olmak üzere 29 yaşındayım ben de
yumurtlama zamanı olduğu için olabilir mi acaba ben akıntıdan anladım bugün bi de belim biraz ağırıyoYaaa ne güzel Allah daim etsin 2 gündür kasıklarım da ağrı var sol tarafımda belimde de ağrı var
Benim kürtajdan sonra döngüm kısaldı 21 günde oluyorum adetyumurtlama zamanı olduğu için olabilir mi acaba ben akıntıdan anladım bugün bi de belim biraz ağırıyo
Yumurtlama zamanı olduğu zannetmiyorum ki çünkü 11 veya 12 Nisan olması lazımdı hafif akıntım vardıyumurtlama zamanı olduğu için olabilir mi acaba ben akıntıdan anladım bugün bi de belim biraz ağırıyo
Bekleyelimmmm klomende kullandım ben bu defa 5 gün cumartesi günü doktorum gelişmiş 3 tane yumurtan var dedi ovulasyon testinde de bugün pik gördüm değerlendirecez..Kızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim
Aa ilk adetin kürtajdan 21 gün sonra mı oldu benim düzeni şaşmadı ilk adetimin geçen yumurtlamadan 12 gün sonra testten çıktı ama bu defa bi kaç gün geçsin öyle yapayım diyorum sen ne zaman yapacaksın testiBenim kürtajdan sonra döngüm kısaldı 21 günde oluyorum adet
Benim bel ağrısı ve akıntıdan yumurtlama olduğu belli ama sizi bilemedim yaa bi de çok istediğimizde belirti arıyo olabilir miyizzYumurtlama zamanı olduğu zannetmiyorum ki çünkü 11 veya 12 Nisan olması lazımdı hafif akıntım vardı
Ben kürtaj oldum kanamalarım vardı ama 1 inde yoğun söküldü 1 i sayıyorum ben dün yumurtlamada pik gördüm ben siz takip ettiniz mii
İlk adetim 35 gün sonra oldu kürtajdan somra kanamam vardı, ondan sonra da 21 gün sonra oldum geçen hafta da doktora gittim yumurtalarımı gösterdi rahmin güzel dedi hamile kalabilirsin dediAa ilk adetin kürtajdan 21 gün sonra mı oldu benim düzeni şaşmadı ilk adetimin geçen yumurtlamadan 12 gün sonra testten çıktı ama bu defa bi kaç gün geçsin öyle yapayım diyorum sen ne zaman yapacaksın testi
Ayyy inşAllahhhhh ben dün gördüm ama bugün akıntılarım varrr dün değerlendirdik bugün nöbette eşim yarın sabah artık ama ovulasyon testinde bugün çatlamış benceeBende bugün gördüm ayy bu ay olur inşallah
Ben hamilelik için demedim kızzz acaba enfeksiyon mu oldum diye düşündümBenim bel ağrısı ve akıntıdan yumurtlama olduğu belli ama sizi bilemedim yaa bi de çok istediğimizde belirti arıyo olabilir miyizz
En erken ne zaman yapabiliriz ki gebelik testiniAyyy inşAllahhhhh ben dün gördüm ama bugün akıntılarım varrr dün değerlendirdik bugün nöbette eşim yarın sabah artık ama ovulasyon testinde bugün çatlamış bencee
Hayır canımm öyle düşünme dur bismillahhh yumurtlama çatlama belirtisi diye düşün güzel güzel düşünnnBen hamilelik için demedim kızzz acaba enfeksiyon mu oldum diye düşündüm
Ben geçenkinde yumurtlamadan 12 gün sonra yaptım çıktı şimdi de bekleyim diyorum ama emin olamıyorum bir de canım 21 de sabitlencek diye bişey yok belki 28 ya da 30 olabilir ve yumurtlaman bugün olabilir benim tahminim değerlendir yine de bugünleriEn erken ne zaman yapabiliriz ki gebelik testini
Doğru söylüyorsun canım geçen hamileliğimde hiç takip etmedim ilk aydan hamile kaldım o yüzden Ovulasyon filan hiç takip etmedim, eşimle 2 güne 1 ilişkimiz oluyor hep o yüzden illa bebek için değil normalde de böyleyiz herhalde ondanBen geçenkinde yumurtlamadan 12 gün sonra yaptım çıktı şimdi de bekleyim diyorum ama emin olamıyorum bir de canım 21 de sabitlencek diye bişey yok belki 28 ya da 30 olabilir ve yumurtlaman bugün olabilir benim tahminim değerlendir yine de bugünleri
Bende canım 25 erken olur dimiBen 30 unda yapayım diyorum adet olmazsam o güne kadar bekleyeyim diyorum sen ne düşünüyosun
Yani derken utandım ama genelde öyle biz de ilişki konusunda öyleyiz ekstra hasta falan olmazsak ama bende pco var ve takip etmek işime yaradı yine deSllahtan düzenli adetimDoğru söylüyorsun canım geçen hamileliğimde hiç takip etmedim ilk aydan hamile kaldım o yüzden Ovulasyon filan hiç takip etmedim, eşimle 2 güne 1 ilişkimiz oluyor hep o yüzden illa bebek için değil normalde de böyleyiz herhalde ondan
İlk hamileliğimde Progesteron düşüktü benimYani derken utandım ama genelde öyle biz de ilişki konusunda öyleyiz ekstra hasta falan olmazsak ama bende pco var ve takip etmek işime yaradı yine deSllahtan düzenli adetim
Ben 5 yıllık evliyim hiç hamilelikte olmadı 25 yaşındayım bu arada sizlerNasip olursa ilk bebekler mi olucak kızlar ne zamandır evlisiniz kaç yaşındasınız yaaa sanki birinin böyle bi konu açmasını bekliyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?