Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benim kürtajdan sonra döngüm kısaldı 21 günde oluyorum adet
Aa ilk adetin kürtajdan 21 gün sonra mı oldu benim düzeni şaşmadı ilk adetimin geçen yumurtlamadan 12 gün sonra testten çıktı ama bu defa bi kaç gün geçsin öyle yapayım diyorum sen ne zaman yapacaksın testi

Yumurtlama zamanı olduğu zannetmiyorum ki çünkü 11 veya 12 Nisan olması lazımdı hafif akıntım vardı
Benim bel ağrısı ve akıntıdan yumurtlama olduğu belli ama sizi bilemedim yaa bi de çok istediğimizde belirti arıyo olabilir miyizz

İlk adetim 35 gün sonra oldu kürtajdan somra kanamam vardı, ondan sonra da 21 gün sonra oldum geçen hafta da doktora gittim yumurtalarımı gösterdi rahmin güzel dedi hamile kalabilirsin dedi

En erken ne zaman yapabiliriz ki gebelik testini
Ben geçenkinde yumurtlamadan 12 gün sonra yaptım çıktı şimdi de bekleyim diyorum ama emin olamıyorum bir de canım 21 de sabitlencek diye bişey yok belki 28 ya da 30 olabilir ve yumurtlaman bugün olabilir benim tahminim değerlendir yine de bugünleri

Doğru söylüyorsun canım geçen hamileliğimde hiç takip etmedim ilk aydan hamile kaldım o yüzden Ovulasyon filan hiç takip etmedim, eşimle 2 güne 1 ilişkimiz oluyor hep o yüzden illa bebek için değil normalde de böyleyiz herhalde ondan

Yani derken utandım ama genelde öyle biz de ilişki konusunda öyleyiz ekstra hasta falan olmazsak ama bende pco var ve takip etmek işime yaradı yine deSllahtan düzenli adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…