Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat 12-13-14-15 Nisan olanlar birlikte bekleyeliim🌸💕
Kızlarım gebelik bekleyenler düşünenler uğraşanlar gelin birlikte bekleyelim bu torpik uğurlu gelsin buraya gelen herkes güzel haberler versin her ay gibi bu ay da burdayııımmm
Kızlarım gebelik bekleyenler düşünenler uğraşanlar gelin birlikte bekleyelim bu torpik uğurlu gelsin buraya gelen herkes güzel haberler versin her ay gibi bu ay da burdayııımmm
Bende varımmmmm 11-12-13-14-15 NİSAN regl günlerim bugün inşallah hazırlıklar başlar Mayısta bu tarihlerde haberleşelim kızlar daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim geçen sene ağustos ayındaayrıca şu Bat Sat ne demek hala çözemedim
Bende varımmmmm 11-12-13-14-15 NİSAN regl günlerim bugün inşallah hazırlıklar başlar Mayısta bu tarihlerde haberleşelim kızlar daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim geçen sene ağustos ayındaayrıca şu Bat Sat ne demek hala çözemedim
Bende varım Bat 16 nisandı 16 sında test yaptım negatifti korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçmiş oldu. yarın yapsam çıkarmı acaba geç döllenme olmuş olabilirmi