Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay inşAllahhh herşey çok güzel ilerler sağlıkla alırsın bebişini

Kızlar yavastan adet olucam gıbı alt karnımda bir his oluyor arada gebe olup böyle hısseden varmu
Hayır canım ben hiç bişey hissetmiyorum normalde hastanelik adet ağrısı çekerim annem kürtajdan sonra doğum gibi bişey yaşadım ağrıların hafifler demişti ondan mi ağrım yok yoksa gebe miyim bilmiyorum bi de çok tuvaletim geliyo

Kıxlar ufak bısı içsem 10 dk sonra dırek tuvaşete gıdıorum arada cok hafıf adet olucakmısım hıssı gelıor sol kasıgıma sanvı gırıor bırde gögüs hassasıyetı vallah bılmıom negatıf test adet olucaksa. Olum artık bu çile bitsin

Allahımmmm ne kadar mutlu oldum hepiniz için yaaaqq nasıl güzel anneler olucaksınızzzz inşAllah yarın sabah verdiğim kan sonucu ben de aranıza katılabilirim
Sabah 8 de gidcen dimi burdaki sağlık ocağı da 8,9 arası alıyor sadece Ay inşallah test sonucu hemen yansır e nabıza

Valla sende olabilir de olmayabilir de canım benimde Bi ay belirtiler dolu dolu geçti reglimden 3 gün bile geçmişti sonra yine regl olmuştum korunuyordum normalde 1,2 defa korunmasız olmuştu o Ay vücut kendini gebeliğe hazırlıyor

Kıyamam kesinlikle öyle insan diyo olacaksam olayım artık

Sabah 8 de gidcen dimi burdaki sağlık ocağı da 8,9 arası alıyor sadece Ay inşallah test sonucu hemen yansır e nabıza
Evet canım 8 buçukta orda olurum ama gece çıkıyor ya teste güvenmedim yine de ama adet olacak hissi yok şükür inşAllah yarın da güzel sonuç alırım da sen napcan ne zaman gitcen

Gercekten bılemıorum artık kesın bısı olsunda rahatlasam dıorum bu ay herzmaankımdan farklı olarak gögüs ve sık idrar var ama sonuc yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…