Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Merhaba kızlar benimde sat 1 nisan 1.5 yıllık evliyim 4 aydır deniyoruz 27 yaşındayım bu ay bi ovülasyon takibi yapayım dedim ilk kez deniyorum akşam 7 civarı 2 saat önceden sıvı almamaya dikkat ederek yapıyorum hala pik göremedim ya yumurtlama akıntısı hissettim aslında oldu sanıyorum ama test pik değil en alttakini bugün yaptım 15. Gün

Eklentiler

• IMG_6400.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 34
Ben sabah 11 de pik gördüm 1 saat önce yaptım bide siliklesmisti acaba testi yanlış yapmış olabilirmiyim
Ayyy inşAllahhhhh ben dün gördüm ama bugün akıntılarım varrr dün değerlendirdik bugün nöbette eşim yarın sabah artık ama ovulasyon testinde bugün çatlamış bencee

Aslaa unutamazsınn hatırlatırızzz kendini unutsan bizi merak edersin ya erken yaparsak negatif çıkabilir ondan bekleyelim diyorum yoksa ben hemen yapmaya niyetliyimmmm
Evet canım eheheheh yarın kadın doğuma mı gitsem acaba yumurtam çatlamış mı diye ve Progesteronuma baktırmak için kan tahlili versem

Her ay yumurta çatlıyor mu kuzum

Ben sabah 11 de pik gördüm 1 saat önce yaptım bide siliklesmisti acaba testi yanlış yapmış olabilirmiyim
Ya ben de normalde 3 gibi yaparım bugün erken yaptım 10 da silikleşmişti acaba saat mi erkendi yoksa çatladı mı bilemedimm

Her ay yumurta çatlıyor mu kuzum
Canım adetlerim düzenlidir sadece geçen ay 4 gün geciktim ovulasyon testinide ilk kez yapıyorum ama ben her ay yumurtlama belirtileri yaşarım yumurta beyazı akıntı bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bu ayda oldu aslında ama pik göremedim

Çalışıyor musun kuşum evde misin evdeysen sende baktır istersen yumurtalarına çatlamış mı diye

Ya ben de normalde 3 gibi yaparım bugün erken yaptım 10 da silikleşmişti acaba saat mi erkendi yoksa çatladı mı bilemedimm
Erken mi yapmak lazım acaba ovulasyonu ben saat 7 gibi yapıyorum ama pik göremedim 15. Gün bugün kimisi daha geçte görebiliyomuş 19. Gün falan

Erken mi yapmak lazım acaba ovulasyonu ben saat 7 gibi yapıyorum ama pik göremedim 15. Gün bugün kimisi daha geçte görebiliyomuş 19. Gün falan
Evet gün herhangi bigün olabilir devam et ama öğlen saatlerinde yap bi de ilk idrarla değil biliyosundur

Kimisi adetten sonra bile görüyormuş
Ya da belkide bu ay yumurtlama olmayacak o da olabilir ama ben sabırsız davranıyorum bu ayda tüm tuşlara basmıştım soğan kürü avokado ceviz nar ıspanak incir yumurtlama masajı neler neler daha bi pik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…