İnşallah canımm sabah yapcam yaa erken gebelik merak işteBenimde öyle içimden şunu hcg de görmek nasip olsun diye düşünüyorum hep
Bende kaset var iki günde bir yapicamİnşallah canımm sabah yapcam yaa erken gebelik merak işte
Ahh bi sabredebilsem. Her ay bir umut beklemekten yoruldum. Bir an önce adet olacaksam olsun olmayacaksam çift çizgiyi göreyim istiyorumCanım adet geçene kadar bekle bi hafta geçsin öyle git kan ver ya da evde arada test yap bence çünkü herkeste farklı oluyo yanii umut hep varr
3 gün kala net pozitif cıkcak sana görürsünPsikoloji bozmaya iki günde bir inşallah bzjsjsjxbjs senin üç günün var en azından daha benim 6 günüm var
Ayyy amin inşallah3 gün kala net pozitif cıkcak sana görürsün
İnşAllah güzel haberler alırız emin ol hepimiz aynı durumdayız canım yaaAhh bi sabredebilsem. Her ay bir umut beklemekten yoruldum. Bir an önce adet olacaksam olsun olmayacaksam çift çizgiyi göreyim istiyorum
Valla ben bi yarın da yapıcam erken gebelik sonra cuma yapıcam sonra beklicem bakalım yaBende kaset var iki günde bir yapicam
Benim beta 31 iken bu marka çıkarmıştı elimde var hatta bi tane kaldı o marka iki tane erken gebelik aldım bekliyorum ama kaliteli güzel marka buLaboquick var sadece şuan bende
Evet ilk idrarla yaptm inşallah ya,Bence var, ilk idrarla mı yaptın sabah bunda çıktıysa kanda da çıkar inşallah
Aminn inşallahAyyy hadi hayırlısı ikinci pozitif geldiii sağlıklı olur inşAllahhh
Bilmiyorum aşkıooo yaa takip etmedimBu hem regl hem hamilelik belirtisi ama bende regl yaklaştıgında olmaz mesela o yüzden benim için direkt hamilelik belirtisi oluyor bi dene istersen çatlama gününü biliyorsan test yap
3 gün kala net pozitif cıkcak sana görürsün
Kızzzzz çok bulantılı gözüküyor
Kalitesi düşüyor buraya yükleyince neyse ya kocaman negatifKızzzzz çok bulantılı gözüküyor
Canım keşke erken gebelik testi yapsaydın bunlar beta yükselince algılıyorlar diye biliyorumKalitesi düşüyor buraya yükleyince neyse ya kocaman negatifEki Görüntüle 3581340 Eki Görüntüle 3581342
Erken yok şuan elimde iki günde bir kaset yapıp salı günü kan vericemCanım keşke erken gebelik testi yapsaydın bunlar beta yükselince algılıyorlar diye biliyorum
Test yaptın mı canım bize de haber verİnşallah canımm sabah yapcam yaa erken gebelik merak işte
Öyleyse her an pozitif çıkabilir daha erken ya ondan çıkmıyordur bu testte benim arkadaşım reglinden 2 gün geçti erken gebelik testi de negatif çıktı Bi kaç kez sonra 10, 15 gün bekledi gitti kan verdi regl gelmeyince 5000 ile öğrendi beta hcgErken yok şuan elimde iki günde bir kaset yapıp salı günü kan vericem
Öyleyse her an pozitif çıkabilir daha erken ya ondan çıkmıyordur bu testte benim arkadaşım reglinden 2 gün geçti erken gebelik testi de negatif çıktı Bi kaç kez sonra 10, 15 gün bekledi gitti kan verdi regl gelmeyince 5000 ile öğrendi beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?