Aşkım çok bulanık çekmiş telefon kamerasııı
Sanki gölge var gibi yaaa hangi marka bu kasette süre uzun oluyo kaç dk max bekleyin yazıyo
Sanki gölge var gibi yaaa hangi marka bu kasette süre uzun oluyo kaç dk max bekleyin yazıyo
Evet hem de çok erken bunu biliyoruz zaten kuzu çıkmayacağını bile bile yapıyoruz ben yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda gördüm ve kanda 31 çıkmıştı yani daha çok erken yaa en az 26 sında görünmeye başlar benimki varsaBenimde 1 nisanda başladı 5 nisanda bitti erken mi yapıyoruz testi acaba
Benim kaset testte 5-20 dk yazıyordu mesela ondan sordum aşkım sen canlıda daha iyi görürsün ki daha günün çok varBence yok gibiilk 5 dk içi diyor ilk başta nasılsa hala oyle
Kızlar erken gebelik kaça kadar ölçüyorBenim kaset testte 5-20 dk yazıyordu mesela ondan sordum aşkım sen canlıda daha iyi görürsün ki daha günün çok var
Her testin değişiyor, predictor early 10 ve üzeri algılıyor. Awox 25 ve üzeri algılıyor. Kasetler de 5-50 arası diyor ama tam bilmiyorum diğer iki marka tam sayısıKızlar bir şey soracağım. Bu testler kaç hcg ye kadar ölçüyor
Sanırım ben de erken yaptım ya 10unda yumurtlama akıntısı geldi 11 veya 12sinde çatlama oldu. Ben 21inde kaset yaptım ve 22si sabahı erken gebelik test yaptım. Ama döngüm kısa işte 26sı regl olcamEvet hem de çok erken bunu biliyoruz zaten kuzu çıkmayacağını bile bile yapıyoruz ben yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda gördüm ve kanda 31 çıkmıştı yani daha çok erken yaa en az 26 sında görünmeye başlar benimki varsa
Canım bence erken yapmışsın dedim ya 12. Günü 31 ile öğrendim daha idrara yeni geçmiş yani tabi herkesin yapısı farklı ve bebişin gelişimi farklı bencede erken beklemelisin ben de cumartesi yapcam beraber güzel haberler verebiliriz umarımmmSanırım ben de erken yaptım ya 10unda yumurtlama akıntısı geldi 11 veya 12sinde çatlama oldu. Ben 21inde kaset yaptım ve 22si sabahı erken gebelik test yaptım. Ama döngüm kısa işte 26sı regl olcam
Cumartesi bat günüm olmazsam ne güzel olurCanım bence erken yapmışsın dedim ya 12. Günü 31 ile öğrendim daha idrara yeni geçmiş yani tabi herkesin yapısı farklı ve bebişin gelişimi farklı bencede erken beklemelisin ben de cumartesi yapcam beraber güzel haberler verebiliriz umarımmm
Ay kıyamam ya gerçekten hepimiz aynı hisler içerisindeyiz erken olduğu bilincindeyiz ama yine de o çizgiyi görmek istiyoruz olsun bugün çıkmazsa yarın çıkar pozitifSabaha karşı 4 te bi uyandım sanki çıkmayacağını bilmiyormuş gibi bi de o saatte yaptım testi Allahım yaa kendime güldüm sonra artık cumartesi sabahına kadar adet olmazsam cumartesi sabah yapıcam canım yaaa ayın bu dönemlerinde normal olmuyorum resmenn
Aynen yaaa olsun görmez çift çizgiyiiAy kıyamam ya gerçekten hepimiz aynı hisler içerisindeyiz erken olduğu bilincindeyiz ama yine de o çizgiyi görmek istiyoruz olsun bugün çıkmazsa yarın çıkar pozitif
Ben de aynı durumdayım bugün bat 3 kaldı 3 gün once de dün de regl olcak gibi ağrılarım oldu ama bişi yok. Çamaşırda akıntı var wc gittiğimde bi şey yok demin de iğne battı yumurtalıgımaKızlar bat 3 hemen hemen hepimizin benim 4 gün önce adet olcak gibi sancım oldu ama bişey gelmedi bi de şimdi sanki adet olcakmışım gibi yine sancım sizde de oluyor mu ?
Aynen öyle daha günüm çok o yüzden takmıyorum kafayaBenim kaset testte 5-20 dk yazıyordu mesela ondan sordum aşkım sen canlıda daha iyi görürsün ki daha günün çok var
O batma benim bir haftadır var hiç geçmediBen de aynı durumdayım bugün bat 3 kaldı 3 gün once de dün de regl olcak gibi ağrılarım oldu ama bişi yok. Çamaşırda akıntı var wc gittiğimde bi şey yok demin de iğne battı yumurtalıgıma
Erken olanlar 10 ve üzeri normal olanlar 20 25 üzeri ölçüyomşBilen varsa söylesin bi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?