Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benimde 1 nisanda başladı 5 nisanda bitti erken mi yapıyoruz testi acaba
Evet hem de çok erken bunu biliyoruz zaten kuzu çıkmayacağını bile bile yapıyoruz ben yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda gördüm ve kanda 31 çıkmıştı yani daha çok erken yaa en az 26 sında görünmeye başlar benimki varsa

Sanırım ben de erken yaptım ya 10unda yumurtlama akıntısı geldi 11 veya 12sinde çatlama oldu. Ben 21inde kaset yaptım ve 22si sabahı erken gebelik test yaptım. Ama döngüm kısa işte 26sı regl olcam

Sanırım ben de erken yaptım ya 10unda yumurtlama akıntısı geldi 11 veya 12sinde çatlama oldu. Ben 21inde kaset yaptım ve 22si sabahı erken gebelik test yaptım. Ama döngüm kısa işte 26sı regl olcam
Canım bence erken yapmışsın dedim ya 12. Günü 31 ile öğrendim daha idrara yeni geçmiş yani tabi herkesin yapısı farklı ve bebişin gelişimi farklı bencede erken beklemelisin ben de cumartesi yapcam beraber güzel haberler verebiliriz umarımmm

Cumartesi bat günüm olmazsam ne güzel olur ya aslında beni kaset test umutlandırdı biliyosun silik pembe çıkmıştı bekledikçe de belirginleşti o test. Ama prodoctor beyaz çizgi cıkardı yani çizgi yeri belli sadece silik falan değil. Su anda da sol yumurtalığıma bildiğin iğne batıyor. Gece de regl olcak gibi dizlerim sızladı durdu böyle işin içine şey ediyim ya

Eklentiler

• IMG_20250421_165509.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250421_142330.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 13
Ay kıyamam ya gerçekten hepimiz aynı hisler içerisindeyiz erken olduğu bilincindeyiz ama yine de o çizgiyi görmek istiyoruz olsun bugün çıkmazsa yarın çıkar pozitif

Kızlar bat 3 hemen hemen hepimizin benim 4 gün önce adet olcak gibi sancım oldu ama bişey gelmedi bi de şimdi sanki adet olcakmışım gibi yine sancım sizde de oluyor mu ?

Kızlar bat 3 hemen hemen hepimizin benim 4 gün önce adet olcak gibi sancım oldu ama bişey gelmedi bi de şimdi sanki adet olcakmışım gibi yine sancım sizde de oluyor mu ?
Ben de aynı durumdayım bugün bat 3 kaldı 3 gün once de dün de regl olcak gibi ağrılarım oldu ama bişi yok. Çamaşırda akıntı var wc gittiğimde bi şey yok demin de iğne battı yumurtalıgıma

Ben de aynı durumdayım bugün bat 3 kaldı 3 gün once de dün de regl olcak gibi ağrılarım oldu ama bişi yok. Çamaşırda akıntı var wc gittiğimde bi şey yok demin de iğne battı yumurtalıgıma
O batma benim bir haftadır var hiç geçmedi eşimin kuzeni çok adet sancısı çekmişti 2 büklüm geziyordu gecikmenin 4. Gününde bile hala sancılıydı o gğn tesadüf öğrenmişti onları düşünüp umudu elden bırakmamaya çalışıyorum ama sancı moralimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…