Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar bildiğiniz kürleri yazsanıza bizede fikir olsunnn
Bence kan testi önemli burada doktorlar demir b12 ve d vitaminini önemsiyor. Benim fsh 9 çıkmıştı hayit ile yoğurdu karıştırıp yedim en son 4 çıktı hatta düzenli kullanmadım diyebilirim. Düzenli olarak havuç yıyiyorum. Bal Tarçın kurunu ve yakiyi bu ay yapacağım. Bakalım bebişim ne zman gelecek

Fsh kaç olmalı

Sen nasılsın canım ne durumdasın
Günaydın canım vardır her şey de bi hayır inşallah gelecek ay hamilelik haberini alcaz Bende hastayım biraz yutkunamıyorum boğazım ağrıyor burnum tıkanıyor salgına yakalandım galiba, henüz regl olmadım dün hep sancı geldi gitti bakalım ne zaman olacak

Tam 0 beta canım ama demir çokndüşmüş 2.7 olmuş
Ay belki de bu ay hamile kalsaydın Allah korusun senin için risk olabilirdi demirin niye o kadar az demir içeren şeyler tüket ben 1 kaşık keçi boynuzuna limon damlatıyordum bir bardak su ile karıştırıp içiyordum hiç öyle denedin mi

Bat ne zamandır senin çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaaa

Ben bildim bileli 3 damardan aldım iki hafta üst üste farketmedi yine düştü bi de demir ilaçları çok yan etkili benim kullandıklarım işe yaramadı hiç ama bi ilaç kullandım demir ilacı o hem yükseltti hem de yan etkisi yok iki gündür ona başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…