- 18 Temmuz 2023
- 268
- 190
- 23
Yapan var ya malesef birde bu hormon hamile kalmakta çok etkiliymis. Böyle yazınca da bi değişik oldum. Acaba meslek secim hatası mı yaptık topluca sağlıkçı olmamız gerekiyormuşOn
Onu yapmıyorum hiç yapmadım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapan var ya malesef birde bu hormon hamile kalmakta çok etkiliymis. Böyle yazınca da bi değişik oldum. Acaba meslek secim hatası mı yaptık topluca sağlıkçı olmamız gerekiyormuşOn
Sonuçlar çıktımıOn
Yok bacım ben çatlıcam artık bu ay çok uzun oldu herşey ama 0 çıkar böyle regl olmaylaSonuçlar çıktımı
Hmm anladım takılma ama çok bidahaki aya inşallahYok bacım ben çatlıcam artık bu ay çok uzun oldu herşey ama 0 çıkar böyle regl olmayla
İnan kadın doğumculara bin basarız bizYapan var ya malesef birde bu hormon hamile kalmakta çok etkiliymis. Böyle yazınca da bi değişik oldum. Acaba meslek secim hatası mı yaptık topluca sağlıkçı olmamız gerekiyormuş![]()
Öyle tabi hayırlısı inşAllahhHmm anladım takılma ama çok bidahaki aya inşallah
Test sonucun çıktı mı canımOn
Tam 0 beta canım ama demir çokndüşmüş 2.7 olmuşTest sonucun çıktı mı canım
Bal çörek otu tarçın kullandım kuzu o ay kaldım ama araştır tabiiiKızlar bildiğiniz kürleri yazsanıza bizede fikir olsunnn![]()
Evet amh hariç hepsine bakıldı doktor takibindeydim zaten doktorun verdiği gün ile ilişkiye girdik hamile kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi doktor ama maalesef olmayınca olmuyorDoktora gittiniz mi hormonlara vs baktırdın mı amh değeri falan
Bence kan testi önemli burada doktorlar demir b12 ve d vitaminini önemsiyor. Benim fsh 9 çıkmıştı hayit ile yoğurdu karıştırıp yedim en son 4 çıktı hatta düzenli kullanmadım diyebilirim. Düzenli olarak havuç yıyiyorum. Bal Tarçın kurunu ve yakiyi bu ay yapacağım. Bakalım bebişim ne zman gelecekKızlar bildiğiniz kürleri yazsanıza bizede fikir olsunnn![]()
Fsh kaç olmalıBence kan testi önemli burada doktorlar demir b12 ve d vitaminini önemsiyor. Benim fsh 9 çıkmıştı hayit ile yoğurdu karıştırıp yedim en son 4 çıktı hatta düzenli kullanmadım diyebilirim. Düzenli olarak havuç yıyiyorum. Bal Tarçın kurunu ve yakiyi bu ay yapacağım. Bakalım bebişim ne zman gelecek
Sen nasılsın canım ne durumdasınTest sonucun çıktı mı canım
Günaydın canım vardır her şey de bi hayır inşallah gelecek ay hamilelik haberini alcazSen nasılsın canım ne durumdasın
Ay belki de bu ay hamile kalsaydın Allah korusun senin için risk olabilirdi demirin niye o kadar az demir içeren şeyler tüket ben 1 kaşık keçi boynuzuna limon damlatıyordum bir bardak su ile karıştırıp içiyordum hiç öyle denedin miTam 0 beta canım ama demir çokndüşmüş 2.7 olmuş
Doktor bana 12 sonrası tehlikeli hatta 10 üzeri olması hamileliği zorlaştırır demistiFsh kaç olmalı
Bat ne zamandır senin çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaaaGünaydın canım vardır her şey de bi hayır inşallah gelecek ay hamilelik haberini alcazBende hastayım biraz yutkunamıyorum boğazım ağrıyor burnum tıkanıyor salgına yakalandım galiba, henüz regl olmadım dün hep sancı geldi gitti bakalım ne zaman olacak
![]()
Ben bildim bileli 3 damardan aldım iki hafta üst üste farketmedi yine düştü bi de demir ilaçları çok yan etkili benim kullandıklarım işe yaramadı hiç ama bi ilaç kullandım demir ilacı o hem yükseltti hem de yan etkisi yok iki gündür ona başladımAy belki de bu ay hamile kalsaydın Allah korusun senin için risk olabilirdi demirin niye o kadar az demir içeren şeyler tüket ben 1 kaşık keçi boynuzuna limon damlatıyordum bir bardak su ile karıştırıp içiyordum hiç öyle denedin mi