Benimki bana yemin ettiriyor yapmadın demi diye haklı aslında çok takıyorum kafaya ona yansıyor az önce diyor beni bu ay çok umutlandirdin eğilip karnima yatıp konuşuyor hamileymişim gibiKocalar cok biliyo yaa onlara göre biz cok kafaya takıyoruz kendileri sadece sperm gönderiyor bütün stresi işi biz yapıyoruz bi de karışıyorlar
Ben benimkine söylemiyorum bile ha ile cıkarsam da kese olana kadar söylemicemEvet yaa gerçekten
Fazladan yok maalesef işte gizlice alıp yaparım belki dkdjsk Bi kaç gün daha bekliyim bakalım bu gruptakiler hamile çıkarsa zaten bende hamileyimdirTest yapmaya başla fazladan varsa umutlandım bak sımdı
Ayy inşallah testler psikolojimi bozmaz ya sabah ilk idrarla yaparım olmazsaGebesindir inşallah canım bende de oyle bi anda cıkmıştı cunku ay başla bakalım test yapmaya
AyyyFazladan yok maalesef işte gizlice alıp yaparım belki dkdjsk Bi kaç gün daha bekliyim bakalım bu gruptakiler hamile çıkarsa zaten bende hamileyimdirbelirtiler çok benzer
İnşallah hamilesindir hayatım Allah hayırlı ana baba olmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize, kafaya taksan da umutla takıyorsun stres yapma olmazsa da diğer ay yine denicez zatenBenimki bana yemin ettiriyor yapmadın demi diye haklı aslında çok takıyorum kafaya ona yansıyor az önce diyor beni bu ay çok umutlandirdin eğilip karnima yatıp konuşuyor hamileymişim gibi
Kimisi psikolojik belirti oluyor canım ama bata yakın yap mademFazladan yok maalesef işte gizlice alıp yaparım belki dkdjsk Bi kaç gün daha bekliyim bakalım bu gruptakiler hamile çıkarsa zaten bende hamileyimdirbelirtiler çok benzer
Ayy inşallah nasip olur size de bize de hepimize de en kısa zamanda 1 hafta sonra yani dkdjsk duanızda detaylı olun derler dksmsmBenimki bana yemin ettiriyor yapmadın demi diye haklı aslında çok takıyorum kafaya ona yansıyor az önce diyor beni bu ay çok umutlandirdin eğilip karnima yatıp konuşuyor hamileymişim gibi
Öyle yapıyorum zaten asla umutsuzluk yok Allah verecek olan hayırlı zamanı bilir deyip geçiyorumİnşallah hamilesindir hayatım Allah hayırlı ana baba olmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize, kafaya taksan da umutla takıyorsun stres yapma olmazsa da diğer ay yine denicez zaten
Ne marka aldın sen, awox 25 üzeri betayı algılıyormuş mesela erken gebelik olsa daAyy inşallah testler psikolojimi bozmaz ya sabah ilk idrarla yaparım olmazsa
Sjbsjsbqjsbjwbsjw amin amin inşallah hepimize nasip eder rabbimAyy inşallah nasip olur size de bize de hepimize de en kısa zamanda 1 hafta sonra yani dkdjsk duanızda detaylı olun derler dksmsm
Laboquick var sadece şuan bendeNe marka aldın sen, awox 25 üzeri betayı algılıyormuş mesela erken gebelik olsa da
Aynen öyle bakalım benim Bi hafta var en fazla normalde Döngüm 26 28 olurduKimisi psikolojik belirti oluyor canım ama bata yakın yap madem
Onu bilmiyorum hiç kullanmadımLaboquick var sadece şuan bende
Pazar, pazartesi yaparsın o zaman erkenAynen öyle bakalım benim Bi hafta var en fazla normalde Döngüm 26 28 olurdu
Onu bilmiyorum hiç kullanmadım
Evet bakalım nasipsePazar, pazartesi yaparsın o zaman erken
Aynen kuzu daha erken olduğunu biliyoruz sonuçta ya cuma net olur sonuç yarın yapsam da yapmasam da umut hala var yaniOlsun aşkım onla denersin, fazla aldıysan eğer 2 gun sonra başla test yapmaya tam 11 gün olsun, dayanamıyorsan yarın da yap ama çıkmazsa üzülme erken çünkü
Hahah biz meraktan çatlıcaz stres yapıp regl i de geciktirmek istemiyorum yasBen dayanamıyorum bı tane daha yapicam galiba zkznkznzkbsnshs
Aynen sırf öylesine yapmak istiyorsan yap aşkım yarın, benim elimde olsa ben şimdi de yapardım sıkıntıdanAynen kuzu daha erken olduğunu biliyoruz sonuçta ya cuma net olur sonuç yarın yapsam da yapmasam da umut hala var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?