Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kocalar cok biliyo yaa onlara göre biz cok kafaya takıyoruz kendileri sadece sperm gönderiyor bütün stresi işi biz yapıyoruz bi de karışıyorlar
Benimki bana yemin ettiriyor yapmadın demi diye haklı aslında çok takıyorum kafaya ona yansıyor az önce diyor beni bu ay çok umutlandirdin eğilip karnima yatıp konuşuyor hamileymişim gibi

Benimki bana yemin ettiriyor yapmadın demi diye haklı aslında çok takıyorum kafaya ona yansıyor az önce diyor beni bu ay çok umutlandirdin eğilip karnima yatıp konuşuyor hamileymişim gibi
İnşallah hamilesindir hayatım Allah hayırlı ana baba olmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize, kafaya taksan da umutla takıyorsun stres yapma olmazsa da diğer ay yine denicez zaten

Ayy inşallah nasip olur size de bize de hepimize de en kısa zamanda 1 hafta sonra yani dkdjsk duanızda detaylı olun derler dksmsm

İnşallah hamilesindir hayatım Allah hayırlı ana baba olmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize, kafaya taksan da umutla takıyorsun stres yapma olmazsa da diğer ay yine denicez zaten
Öyle yapıyorum zaten asla umutsuzluk yok Allah verecek olan hayırlı zamanı bilir deyip geçiyorum

Olsun aşkım onla denersin, fazla aldıysan eğer 2 gun sonra başla test yapmaya tam 11 gün olsun, dayanamıyorsan yarın da yap ama çıkmazsa üzülme erken çünkü
Aynen kuzu daha erken olduğunu biliyoruz sonuçta ya cuma net olur sonuç yarın yapsam da yapmasam da umut hala var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…