• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Hahah kesinliklee ama çok erken olduğunu biliyoruz da şimdi bilsek var olduğunu fena mı olurrr ama pozitif görürsem haftaya gitcrm kan için hani bat geçsin öyle
Ben silik bile görsem cuma günü vericem kan ama pozitif görmezsem 1 Mayıs geçene kdr kan vermem

Ben regliye 5 gün kala nimo yaptım silik çıktı inanamadım sonra ertesi gün prodoctor yaptım oda silik çıktı üst üste yaptım sonra sabahları olacak şekilde giderek pembeleşiyordu 4 tane test yaptım sonra kan verdim 116 çıkmıştı 4 gün sonra da 172 oldu kimyasal dediler

Ben regliye 5 gün kala nimo yaptım silik çıktı inanamadım sonra ertesi gün prodoctor yaptım oda silik çıktı üst üste yaptım sonra sabahları olacak şekilde giderek pembeleşiyordu 4 tane test yaptım sonra kan verdim 116 çıkmıştı 4 gün sonra da 172 oldu kimyasal dediler
Geçmiş olsunnnn

Ben bugünde yaptm normal test bat 25 nisan bugün kör şaşı olmadan gördm çizgiyi çok şükür perşembe günü kan verecgm bakalm nasip

Eklentiler

• IMG_20250422_104215.webp
    IMG_20250422_104215.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20250422_123212.webp
    IMG_20250422_123212.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 32
Ben silik bile görsem cuma günü vericem kan ama pozitif görmezsem 1 Mayıs geçene kdr kan vermem
Ben salı günü vercem kan eğer pozitifsw çok düşükken değeri öğrenmek istemiyorum ya en azından bat geçsin insAllah ama çift çizgiyi görmek istiyorum hemencikkk

Evet hobi olarak yapıcam regl olana kadar 😅
Hahha aynı fikirdeyizzz 😂😂😂
Ayyy benim güzel düzenli yükseldi ama işte boş gebelikti Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlısıyla

IMG_1367.webp

Kızlar benim de sat 31 mart bat 28-29 gibi. Bugün laboquıck yaptım resimde olduğu gibi negatif muhtemelen 12-14 nisan arası yumurtladım gün aşırı deniyorduk zaten denk gelmiştir diye düşünüyorum. Benim belirtiler 1 haftadır sağ kasıkta ağrı kramp sızşama ve dolgunluk. Bir sabah onun sancısıyla uyandım hatta. Sık idrar uzun yürüyüşlerde kasıkta ağrı ve çabuk yorulma . Pazar günü 4-5 saniyeliğine gözlerim kayar gibi oldu birden ayağa kalkınca . Koyu renk idrar .

Eki Görüntüle 3581261
Kızlar benim de sat 31 mart bat 28-29 gibi. Bugün laboquıck yaptım resimde olduğu gibi negatif muhtemelen 12-14 nisan arası yumurtladım gün aşırı deniyorduk zaten denk gelmiştir diye düşünüyorum. Benim belirtiler 1 haftadır sağ kasıkta ağrı kramp sızşama ve dolgunluk. Bir sabah onun sancısıyla uyandım hatta. Sık idrar uzun yürüyüşlerde kasıkta ağrı ve çabuk yorulma . Pazar günü 4-5 saniyeliğine gözlerim kayar gibi oldu birden ayağa kalkınca . Koyu renk idrar .
Canım adet geçene kadar bekle bi hafta geçsin öyle git kan ver ya da evde arada test yap bence çünkü herkeste farklı oluyo yanii umut hep varr

Back
X