Ay hadi bana da uğurlu olsun sağlıklı olsun hepimizin ne zaman test yapmıştın pekiiBende pregnant mı ne yanlış hatırlamıyorsam inşallah yanıltmaz ama ben geçen ay nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside pozitif çıkarmıştı silik de olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bana da uğurlu olsun sağlıklı olsun hepimizin ne zaman test yapmıştın pekiiBende pregnant mı ne yanlış hatırlamıyorsam inşallah yanıltmaz ama ben geçen ay nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside pozitif çıkarmıştı silik de olsa
İnan evde olunca her an yapmak istiyo insan ya Allahtan ilk idrarla da sabah yaptın yaptın yapmadın yok yaniiAynen sırf öylesine yapmak istiyorsan yap aşkım yarın, benim elimde olsa ben şimdi de yapardım sıkıntıdan![]()
Yok stres değilde yani varsa kendini belli etsin artık xknskxnskbssHahah biz meraktan çatlıcaz stres yapıp regl i de geciktirmek istemiyorum yas
Hahah kesinliklee ama çok erken olduğunu biliyoruz da şimdi bilsek var olduğunu fena mı olurrr ama pozitif görürsem haftaya gitcrm kan için hani bat geçsin öyleYok stres değilde yani varsa kendini belli etsin artık xknskxnskbss
Evet hobi olarak yapıcam regl olana kadarİnan evde olunca her an yapmak istiyo insan ya Allahtan ilk idrarla da sabah yaptın yaptın yapmadın yok yanii
Ben silik bile görsem cuma günü vericem kan ama pozitif görmezsem 1 Mayıs geçene kdr kan vermemHahah kesinliklee ama çok erken olduğunu biliyoruz da şimdi bilsek var olduğunu fena mı olurrr ama pozitif görürsem haftaya gitcrm kan için hani bat geçsin öyle
Psikoloji bozmaya iki günde bir inşallah bzjsjsjxbjs senin üç günün var en azından daha benim 6 günüm varEvet hobi olarak yapıcam regl olana kadar![]()
Geçmiş olsunnnnBen regliye 5 gün kala nimo yaptım silik çıktı inanamadım sonra ertesi gün prodoctor yaptım oda silik çıktı üst üste yaptım sonra sabahları olacak şekilde giderek pembeleşiyordu 4 tane test yaptım sonra kan verdim 116 çıkmıştı 4 gün sonra da 172 oldu kimyasal dediler
Bence var, ilk idrarla mı yaptın sabah bunda çıktıysa kanda da çıkar inşallahBen bugünde yaptm normal test bat 25 nisan bugün kör şaşı olmadan gördm çizgiyi çok şükür perşembe günü kan verecgm bakalm nasip
Ben salı günü vercem kan eğer pozitifsw çok düşükken değeri öğrenmek istemiyorum ya en azından bat geçsin insAllah ama çift çizgiyi görmek istiyorum hemencikkkBen silik bile görsem cuma günü vericem kan ama pozitif görmezsem 1 Mayıs geçene kdr kan vermem
Hahha aynı fikirdeyizzzEvet hobi olarak yapıcam regl olana kadar![]()
Ayyy benim güzel düzenli yükseldi ama işte boş gebelikti Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlısıylaBen regliye 5 gün kala nimo yaptım silik çıktı inanamadım sonra ertesi gün prodoctor yaptım oda silik çıktı üst üste yaptım sonra sabahları olacak şekilde giderek pembeleşiyordu 4 tane test yaptım sonra kan verdim 116 çıkmıştı 4 gün sonra da 172 oldu kimyasal dediler
Ayyy hadi hayırlısı ikinci pozitif geldiii sağlıklı olur inşAllahhhBen bugünde yaptm normal test bat 25 nisan bugün kör şaşı olmadan gördm çizgiyi çok şükür perşembe günü kan verecgm bakalm nasip
Ay bende öyle şöyle dolu dolu bı çift çizgiyi görmek nasip olur inşallahBen salı günü vercem kan eğer pozitifsw çok düşükken değeri öğrenmek istemiyorum ya en azından bat geçsin insAllah ama çift çizgiyi görmek istiyorum hemencikkk
Aminnnn vallahi ovulasyon testinde hep çift çizgi ya psikolojik olarak hoşuma gidiyorduAy bende öyle şöyle dolu dolu bı çift çizgiyi görmek nasip olur inşallah
Benimde öyle içimden şunu hcg de görmek nasip olsun diye düşünüyorum hepAminnnn vallahi ovulasyon testinde hep çift çizgi ya psikolojik olarak hoşuma gidiyordu
Canım adet geçene kadar bekle bi hafta geçsin öyle git kan ver ya da evde arada test yap bence çünkü herkeste farklı oluyo yanii umut hep varrEki Görüntüle 3581261
Kızlar benim de sat 31 mart bat 28-29 gibi. Bugün laboquıck yaptım resimde olduğu gibi negatif muhtemelen 12-14 nisan arası yumurtladım gün aşırı deniyorduk zaten denk gelmiştir diye düşünüyorum. Benim belirtiler 1 haftadır sağ kasıkta ağrı kramp sızşama ve dolgunluk. Bir sabah onun sancısıyla uyandım hatta. Sık idrar uzun yürüyüşlerde kasıkta ağrı ve çabuk yorulma . Pazar günü 4-5 saniyeliğine gözlerim kayar gibi oldu birden ayağa kalkınca . Koyu renk idrar .