Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Test yaptın mı canım bize de haber ver
Sabaha karşı 4 te bi uyandım sanki çıkmayacağını bilmiyormuş gibi bi de o saatte yaptım testi Allahım yaa kendime güldüm sonra artık cumartesi sabahına kadar adet olmazsam cumartesi sabah yapıcam canım yaaa ayın bu dönemlerinde normal olmuyorum resmenn

Ben sabah hatta gece 4 te yaptım daha pikten sonra 8. Gün yani çıkmayacağını bile bile yaptım canım beklicem cumartesiyii
Bugün kan vermeye gidecektim normalde ama 23 Nisanmış onu bile unutmuşum yaaaa cidden biraz takıntılık haline mi getiriyoruz bilemiyorum öğrensek bile biz bu gidişle beta 6 7 yken öğreneceğiz

Aşkom ben kürtaj oldum 2 ay oldu olalı benim daha regl düzenim yok malesef
Yaa bende şubat 26 da kürtaj oldum ilk reglim tam tarihinde geldi normalde 7 gün ya 30 una falan denk geliyo yani gününde söküldü ama şimdi ne zaman gelir bilmiyorum çatlama tarihi de güzel düzensizleşti mi noldu haberim yok sen ikinci adeti döngünün kaçıncı gününde olmuştun ki

Bugün kan vermeye gidecektim normalde ama 23 Nisanmış onu bile unutmuşum yaaaa cidden biraz takıntılık haline mi getiriyoruz bilemiyorum öğrensek bile biz bu gidişle beta 6 7 yken öğreneceğiz
Hahha kesinlikle öyle olucak gibi ama ben yaptım çıkmayacağını bile bile ama yapınca rahatladım şimdi cumartesiyi beklicem senin ne zaman bat

21 günde oldum aşkım

Hahha kesinlikle öyle olucak gibi ama ben yaptım çıkmayacağını bile bile ama yapınca rahatladım şimdi cumartesiyi beklicem senin ne zaman bat
Benim de 3. Regl olacak kürtajdan sonra tam bilemiyorum ne zaman olurum kasıklarım ve belim ağrıyor öyle bKLım heehehe

Benim de 3. Regl olacak kürtajdan sonra tam bilemiyorum ne zaman olurum kasıklarım ve belim ağrıyor öyle bKLım heehehe
Benim ağrım yok sol kasığım burdayım diyo bi de böyle grip değilim ama geçen vücudum başım çok ağırıyodu midem bulanıyodu parol ağrılara iyi geldi ama bulantım devam ediyo yine de yaa adet olacakmışım belirtim yok hamileliğe dair de bişe yok bakalım beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…