Senin kaç gün varKızlar bende erken gebelik testi yaptım negatif offf
Aşkom ben kürtaj oldum 2 ay oldu olalı benim daha regl düzenim yok malesefSenin kaç gün var
Ama yumurtlama ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiSenin kaç gün var
Hmm anladım aslından benimkide duzensiz sadece catlamanin üzerinden gün geçmesini bekliyorumAşkom ben kürtaj oldum 2 ay oldu olalı benim daha regl düzenim yok malesef
Benimkinden de 8 gün geçtiAma yumurtlama ilişkinin üzerinden 10 gün geçti
Nasıl düzensiz mesela aşkım kaç günde bir oluyorsunBenimkinden de 8 gün geçti
Düzenli değil ki işte canı ne zaman isterse o zaman oluyor jdbdksbskbskw en son 1 Nisan'da oldum 15 Nisan'da da yumurta çatladıNasıl düzensiz mesela aşkım kaç günde bir oluyorsun
Aşkım çok bulanık çekmiş telefon kamerasııı
Sabaha karşı 4 te bi uyandım sanki çıkmayacağını bilmiyormuş gibi bi de o saatte yaptım testi Allahım yaa kendime güldüm sonra artık cumartesi sabahına kadar adet olmazsam cumartesi sabah yapıcam canım yaaa ayın bu dönemlerinde normal olmuyorum resmennTest yaptın mı canım bize de haber ver
Ben sabah hatta gece 4 te yaptım daha pikten sonra 8. Gün yani çıkmayacağını bile bile yaptım canım beklicem cumartesiyiiKızlar bende erken gebelik testi yaptım negatif offf
Bugün kan vermeye gidecektim normalde ama 23 Nisanmış onu bile unutmuşum yaaaa cidden biraz takıntılık haline mi getiriyoruz bilemiyorum öğrensek bile biz bu gidişle beta 6 7 yken öğreneceğizBen sabah hatta gece 4 te yaptım daha pikten sonra 8. Gün yani çıkmayacağını bile bile yaptım canım beklicem cumartesiyii
Yaa bende şubat 26 da kürtaj oldum ilk reglim tam tarihinde geldi normalde 7 gün ya 30 una falan denk geliyo yani gününde söküldü ama şimdi ne zaman gelir bilmiyorum çatlama tarihi de güzel düzensizleşti mi noldu haberim yok sen ikinci adeti döngünün kaçıncı gününde olmuştun kiAşkom ben kürtaj oldum 2 ay oldu olalı benim daha regl düzenim yok malesef
Hahha kesinlikle öyle olucak gibi ama ben yaptım çıkmayacağını bile bile ama yapınca rahatladım şimdi cumartesiyi beklicem senin ne zaman batBugün kan vermeye gidecektim normalde ama 23 Nisanmış onu bile unutmuşum yaaaa cidden biraz takıntılık haline mi getiriyoruz bilemiyorum öğrensek bile biz bu gidişle beta 6 7 yken öğreneceğiz
21 günde oldum aşkımYaa bende şubat 26 da kürtaj oldum ilk reglim tam tarihinde geldi normalde 7 gün ya 30 una falan denk geliyo yani gününde söküldü ama şimdi ne zaman gelir bilmiyorum çatlama tarihi de güzel düzensizleşti mi noldu haberim yok sen ikinci adeti döngünün kaçıncı gününde olmuştun ki
Benim de 3. Regl olacak kürtajdan sonra tam bilemiyorumHahha kesinlikle öyle olucak gibi ama ben yaptım çıkmayacağını bile bile ama yapınca rahatladım şimdi cumartesiyi beklicem senin ne zaman bat
Yaaa erken olmuşsun ben tam olmam gereken günde oldum Allahtan ikinci ne zaman olur bilmiyorum düzensizleşir mi ama yumurtlamadan sonra en azından 12 14 gün geçtiğinde gelmezse test yaparım21 günde oldum
Senin sat ne zamandıYaaa erken olmuşsun ben tam olmam gereken günde oldum Allahtan ikinci ne zaman olur bilmiyorum düzensizleşir mi ama yumurtlamadan sonra en azından 12 14 gün geçtiğinde gelmezse test yaparım
Benim ağrım yok sol kasığım burdayım diyo bi de böyle grip değilim ama geçen vücudum başım çok ağırıyodu midem bulanıyodu parol ağrılara iyi geldi ama bulantım devam ediyo yine de yaa adet olacakmışım belirtim yok hamileliğe dair de bişe yok bakalım beklicezBenim de 3. Regl olacak kürtajdan sonra tam bilemiyorumne zaman olurum kasıklarım ve belim ağrıyor öyle bKLım heehehe
Benim leke leke kanamam vardı 29 ya da 30 mart başladı bence 1 nisan çok geldi 4 gün sonra bittiSenin sat ne zamandı
Benimde 1 nisanda başladı 5 nisanda bitti erken mi yapıyoruz testi acabaBenim leke leke kanamam vardı 29 ya da 30 mart başladı bence 1 nisan çok geldi 4 gün sonra bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?