Sastim kaldim lütfen biri yorumlasin

bircok basliga uyabilir diye 3 yerden actim konuyu umarim bu sorun olmaz. Görücü gelen aileyi reddetme gibi bir sansim yoktu malesef. nezaketine hic bisey diyemem ama birden böyle düsünmesine anlam veremiyorum ben. önceki konusmalarimizda benim görücü olayina bakisimi anlamisti. simdi neden böyle yapti, ki kendisiyle ailesinde oldugu icin görüsemedik bile, bunu anlayamiyorum. bu hafta görüsecektik konusmayi düsünmeden bir mesajla bu tepkisi bana deger verdiginden mi vermediginden mi ben bunun pesindeyim.

yani beni zaten istememis `mi ? Bu bir tepki degil mi ?

Sence bu bir tepki olamazmi? Benden onu tercih ettigimi duymak mi istiyor tekrar acaba ? degilse zaten gecmis olsun da kesip atmam Dogru olur mu ki sence?
Tepki olsun zaten siz zaten 4 kez görüşmüşsünüz bu da bişeyleri şekillendirmeye yeterli ya sevgili olursun ya arkadaş ya da hiç bişey . Bence onun düşünceleri farklı erkekler görüşmek ister sürekli gezmek ister hep yanyana olmak ister ve aranızda sevgi gibi bi bağlantı yok neden sana uzak bi şehir de sadık kalsın ki ? kendi yakınlarından varken neden uzak bi yerden biriyle çıksın ki ? Onun yaptığı şey sadece vakit geçirmek o kadar . O hayatını kafasnda şekillendirmiş ki sana da öyle yazmış yanlş anlaşılma değil bu içinde bi kıvılcım yanmış olsa sahiplenme duygusu olurdu iletişimi kesmezdi . Bence bırak ne yaparsa yapsın kısmetinse eğer ki sen bunu hiç bir şekilde engelleyemezsin zaten. En iyisi peşinden gitme derim.

görücüye karsi gelemedim ama evet zannediyorum cenemi tutmaliydim.
netten kizdan baska bir tanismisliga karsiydim ama bi bunalim animda kayit oldum ve hersey o Kadar olumlu olunca ya
kismetimse diye düsündüm iste. son derece Düzgündü davranislari ki yazisi yine saygili ama beni mi istemiyo yoksa tavir mi bu onu bilemedim.

haccda annemin kizi oldugunu ögrenince kadin heyecanlanmis oglunuda getirdi birbirimizu görelim diye. görücüydü bildigin. ayni zamanda haci arkadaslari. keske demeseydim diyorum artik.

siz aslında gelen görücülerden rahatsız olduğunuzu süreklı huzursuzluk yaşadığınızı ona da hissettirmek istemişsiniz.. ben seviyorum senii seni istiyorum demişsinizde o anlamamış malesef...gözüne soktunda o da rahatsız oldu kaçtı gibi kabul etmiyorum..aslında o senin verdiğin kadar değer vermedii en azından ileriyi çok fazla düşünmedi..tepki veripte elini taşın altına koymakta istemedi kısa yoldan kaçtı anlıcağın..

ben görücü olayina tamamen karsiyim ama ailem degil iste. o kónusmamizdan sonra cok konustuk ve anlamisti onu baski altina sokmak istemedigimi filan.

yani beni hic istememis zaten diyorsun ?

aynen öyle yani acik oldum sadece ama istemedigimi de biliyordu. bunu bahane mi bildi diye düsünüyorum yada bende bisey mi duymak istiyor ?

aynen öyle yani acik oldum sadece ama istemedigimi de biliyordu. bunu bahane mi bildi diye düsünüyorum yada bende bisey mi duymak istiyor ?

zannetmiyorum bişi duymak istediğini..zaten sen huzursuz olduğunu belli ederek söylenecek herşeyi söylemişsin..zamanını iyi geçirdiği güzel bir kadın vardı karşısında sadece.ilgisi varmıydı evet ama ciddiyetsızmiş

Bence en başta sana niyetini en azından evlilik değil ama gerçekten seni yanında istediğini hissettirebilirdi. Evet belki erkek olarak düşünmek gerekirse karşı taraf sürekli birileri gelicek öyle böyle olucak diyor ve sanki hiç engel olmuyor gibi gözükse de senin ailen ile olan bağlantılarının nasıl olucağını ve ne derece de engel olabileceğini bilmediği için çok ani ve hırslı karar vermiş gibi gözüküyor.

Tuhaf bu insanlar; ne istedikleri belli ne istemedikleri..

Keşke sana attığı o mesaja hiç cevap bile vermesyedin. O dert etseydi ne düşünüyor acaba diye.

Ama sen epey takılmış gibisin bu çocuğa. Yoksa sorgulamazdın bu kadar niye böyle davrandı diye. Bence hiçbir şekilde online falan görmesin seni. Uzak dur. Silip atan o, döneceği varsa da o koşsun senin peşinden biraz. Zaten ince hesaplar yapıp kafanı yormanın bir manasıda yok. Herşey olucağına varır bir şekilde.

Bu görücü çocukla da görüş bence. Belki daha fazla bile ısınırsın belli mi olur. Hem ailelerin tanışması güzel. Ailesi insanın kişiliği hakkında çok şey söyler. Tek başına izole tanıdığın bir insan ise, kendi gerçekliğini senden saklayabilir.

yani beni hic istememis zaten diyorsun ?

hayır tabii ki öyle demiyorum, yorumumda da belirtmişim, elbette senden hoşlanmıstır diye ama evlilik kararı öyle hoslanmayla 4 kez görüşmeyle verilebilecek bir karar değil.

sen görücü her gelen görücüyü adama anlatınca bakmıs ki bu kızı isteyen cok, e adamın su an evlilik planı var mı kafasında? hayır. hoşlanıyor tamam ama aranızdaki ilişki, körü körüne beni bekle diyebileceği boyutta olmadığı için kısmetlerine mani olmak istememiş.

sen basından görücü muhabbetlerini anlatmasaydın daha fazla zaman geçirecektniz ve adam kendinden emin olacaktı. ilişkinin en basından böyle evlilik mubhabbetleri yapmak maalesef adamların kaçmasına sebep oluyor

geldiler gittiler ve zannediyorum karar icin ararlar daha. ama olumsuz oldugunu dedim anneme. bunu bahane mi ediyor yksa senin dedigin gibi olumlu davranirsam Dogru mu olur onu da bilmiyorum. telefonuma bakiymmi ki ? tepki olarak bakmiyorum da.

Sence bu bir tepki olamazmi? Benden onu tercih ettigimi duymak mi istiyor tekrar acaba ? degilse zaten gecmis olsun da kesip atmam Dogru olur mu ki sence?

canım için rahat emiycekse telefonuna bak dediğim gibi mesajda at için rahatlasın bu kadar dert edinmene gerek yok bence yapabileceğini yap en azından..neye tepki verdiğini anlayamadım kafaya takan sensin onun umrunda değil ki tepki verdiğini bile farketmezki..

Bakın dediğim gibi çocuğu düşürdüğünüz durum kötü. Ailenize görücünün ikinci kez gelmesini istemediğiniz anlatabilecek kadar sözünüz geçmiyorsa, internette tanıştığınız birini eş adayı diye çıkaracak kadar sözünüz geçecek mi? İleri derecede muhafazakar bir ailede yaşadığınız ikilemi anlarım. Hanı görücü ile görüştürürlerse hayır diyemem lafınızı. Ama üzgünüm öyle durumda olan bir insan zaten ailesine işte bu arkadaşla bir süredir flört ediyoruz evlenmek istiyoruz diye çıkamaz ki? Bence ablası ve eniştesi çocuğu hayatın toz pembe olmadığı konusunda uyarıp gözünü açmışlar. Ona da mantıklı gelmiş ki şu an bu durumdasınız. Üzgünüm tam tersi durumda ne yorum yapacaksam bu durumda da aynı yorumu yapıyorum. Arkadaşı düşürdüğünüz durum hoş değil.

Son düzenleme:

yavas ilerledi mesafe olunca görüsemeyince ama iyi ki varsin gibi seyler baslamisti henüz. o kivilcim yanmadiysa zaten bu cirpinis bosuna.

tesekkür ederim yorumun icin

Peki sence benim yaklasimim nasil olmali simdi ?

cok takildim evet cünkü bu hic beklemedigim birseydi. belki 3. bulusmada söyleyince olsa neyse de su an böyle bir sey asla düsünmezdim. attigim cevaplar soke durumu aslinda cevap verdiyse ne diyecegimi bilmiyorum inan.

görücü cocukla ilgili düsünmüyorum bile bu yanlis olsa da belki. dün gece aglayince aslinda benim icinne Kadar degerli oldugunu anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…