Sastim kaldim lütfen biri yorumlasin

Valla yerinde olsam beklemem bu ne yahu çocuk gibi. Bence görücü gelen kişiye şans ver bu arada. Seninki kaçacağa benziyor ondan sana hayır gelmez. Ahanda buraya yazıyorum bunlar kaçma adımları yavaş yavaş açacak aranızı

umarim sadece emin olmadigindan cekilmistir, ki o Zaman kesinlikle hakli. ama gizledigi bisey mi var endisesi var bende hala.

yanlislar var evet. cok dogru yorumun, beni düsündürdü.

kafam varya su an resmen iptal

konu sahibinin konusunu okuyabildim sadece devamını okuyamadım ama bence uzaktaki kişi çok haklı..görücü bir geliyo iki geliyo bide görüşürsem kızarmısın diyorsun eee adam ne yapsın yani...en doğru konuşmayı yapmış..

ve bir süreligine kendimi geri cekicem ve kafamdaki karisikliklari düzenlemeye calisicam. pazar gününden sonra zaten is seyahatim var birkac günlügüne. biraz daha kafamdakiler netlesince seni ararim / sana yazarim.

son durum bu, ve benim de kafam karisti, tamam öyle yap dedim birbirimizi Allaha emanet ettik.

son durumu ekledim az önce son sayfaya sorun tam olarak bu mu emin degilim

Bu görücüler bir kere geldi siz hayır dediniz. Zaten geliceklerinde tavrınızın bu olacağını söylediniz, bu yüzden o da çok üstüne düşmedi. Ancak aynı görücüler neden daha sonra gelmeye devam ettiler? Siz hayır dediğiniz görücü çocukla neden görüşeceksiniz ki? Neden mecbur kalıcaksınız? İlk tanıştığınızda evlilik muhabbeti yaptığınız için size evlenmeye hazır biri gözüyle bakıyordur. Üstüne üstelik her ayrıntıyı da paylaştıkça kendisinde evlenme baskısı hissetmiştir. Daha henüz tanımadığı biriyle evlenmek istememesi gayet normal. Sizin tavrınızı kendisiyle evlenmeye zorluyormuş gibi hissediyor. Ben bile öyle algıladım. Dışarıdan görünen durum bu maalesef. "Ben kafamı toplayınca arayacağım" durumu pek hoş değil. Ama yine eğer ki tanımak istiyorsanız bekleyebilirsiniz. Siz bilirsiniz tabi. Bu noktada tanımadığınız birini beklemek bence yapılacak mantıklı adım değil. Eklemek isterim ki işin içinde söyleyemediği hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu sizin kendi bulduğunuz sebep. Buna takılıp kalmayın bence.

boswersene su zamanini calmis adami...sahsinda ii dir bilemem ayip yapmak istwmem...fakat kolayina kacmis we sana duydugu bence ask degil asik insan bole kenara cekilmez sessiz kalamaz bakkala gidr musait 3 dk yaratir ama senden kopmaz ben bi kopukluk gordum hos olmayan bi nokta.....ben suan esimdir balik beyinli kuzucum )) daha cikioruz lisem yeni bitti yazliktan anneme haber yollamislar bi gormege gelcez dieeee kiameti koparttim neyse annemde babama bile soleme geregi duymadi yasim kucuk die dur dedim bakim napcak ...dedim ki sms le askim cok sikkinim ya istemeye gormege gelcez die anneme haber yollamislar hangi cagdayiz napicam ben simdi dedim.....allahim (aramizda 2 yas war ) bu beni bir aradi bak sewgilim suan issiz olabilirim okuom askerligim war ben nasil gelim istiyim seni wermezlerki bana bakk eger gelirlerse ewe cik git odana kitle kendini sakin gosterme ellere bak ben olurum dayanamam ara butun gece konusalim baban illa wercekse gelir isterim falan allahim nasil oldum ben biliomusunuz kaskati tamam dedim kapadim agladim askina sahiplenmesine hemen msj attim annem le konustum kabul etmcez gelmelerini die ama o gece uyku uyumadim ahanda 10 .yilimiz nerdese bu adamlayim 4 yillik ewliyiz diger yillar flort askerlik falan filan we atlattigimiz sikintinin da haddi hesabi yok....yani herkes duygularini ayni ifade edemez fakat bi sekilde yasanmisliklarimizdan yola cikip az cok yorum yapioruz.... o yizden uzulme tatlim haakkinda en hayirlisi olsun...allah kiymet bilen insanlarla karsilastirsin hepimizi ve minik kizimi )))))

Seven erkek , hadi bana müsade deyip gitmezdi..
Genelde konu sahibi suçlanmış ama bence çocuk sevmiyor,kaçmayı tercih etmiş
Biraz sevseydi konu sahibi ilk söylediğinde tepkisini koyardı
Demekki enişte ile konuştu ve saolsun enişte de sevmiyorsan kızı oyalama dedi ki
Çocuk da ilişkiyi bitirdi ...

bence durum şu
o bir süre daha evlilik düşünmüyor.
siz her ne kadar istemesem desenizde görüştüğünüz için görücülerle sevseydi beni görüşmezdi ama görüşüyor benide kıskandırmaya çalışıyor gibi düşünüyor.
ailelerde onaylamış gibi görünüyorki bana yoldan çekilmek gerek gibi düşünüyor.
sizin nolursa olsun görüşmemeniz gerekirdi görüştüğünüz için hani bu görücü olmazsa senle olur imajı yaratmışsınız bence kafasında.düşünsenize aynı durumda o olsa bir kızla görüşse ama sizlede konuşsa nasıl hissederdiniz.bence ilk görüşmenizden sonra ayrılsaymış sizden haklıymış gec bile kalmış.

misafir olarak geldikleri icin reddedemedik ama olumsuzu söyledik. yine geldier. daha önce öyle durum olmustu diye görüstürürlerse ben bunu ona söylemeliyim diye düsündüm ve söyledim. seninle tanisirken baskasiyla görüsmek bana ters olur ya böyle bi durum olusursa bilgin olsun benim su an senden baska tanimak istedigim kimse yok, bizim durum nasil gelisir olur mu olmaz mi bilinmez ama biz irtibatta oldugumuz sürece baska insanlar beni ilgilendirmiyor dedim ve o da öyle ters bi tepki vermedi. su an keske demeseydim desem de o an icin öyle bi seye gerek duydum iste.

az önce mesajlarimiza baktim da, son bulusmamizdan bir hafta sonra gece yatmadan söyle bi muhabbet gecmis:

nasil olduysa konu askerlikten acildi, henüz yapmadigini söyledi. Kadinin erkegin kendine gore zorluklarinin oldugunu.

O: iki taraf icin de kolay degil ama sizing isiniz daha zor. Beklentiler daha cok.
Ben: hayat bu, önemli olan karsilikli hayati zorlastirmamak o zaman herseyin üstesinden gelinir
O: aynen öyle
Ben: hayati kolaylastirir, birbirini tamamlamak, daha cok paylasmak bunlar güzel seyler böyle hayal ediyorum ama ne olur insan bilmez ki
O: o tamamlamak cok önemli, güzel bir hayal. Hayalleri olmali insanin
Ben: ki gerceklessin dimi
O: ne güzel dedin :) Son bulusmamizdan sonra düsünceleirmizi pek paylasmadik iyi geldi bana bu sözler
Ben: Düsünmeden plan yapmadan durumu görmek bence daha önemli. Su an icin iyi gittigini düsünüyorum ben. Sen ?
O: bence de cok iyi bir yoldayiz, yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz, herseyi tartarak güzel bu
Ben: Baski olmadan, birbirimizi tanimaya calismamiz beni rahatlatiyor
O:Aynen cok gercekci ve hos
Ben: irtibati kesmememiz yavas yavas güven hissi vermeye basladi, bu bana iyi geliyor, cünkü mesafe var arada güvensizlik cok seyi bozar
O: iste daha iyi tanimamiz gerekiyor sadece birbirimizi o güveni saglamak icin
Ben: güveni kazanmak zor, kaybetmek kolay
O: iste bu yüzden acele etmememiz iyi
Ben: tabiki, saglam adimlar daha saglikli
O: evet, belirli bir seye yöneliyoruz ve bunun icin emin olmak, güvenmek gerekiyor
Ben: aynen öyle……

Sonra artik yatalim muhabbeti vardi, gece saat 1 di ve bi arkadasiyla yazisip (arkadasinin yazmasina söylendi) uyuyacagini söyledi sen yat dedi ben de yattim.

yani bu durum muhasebesi yapmisiz. olumsuz bi durum varmi sizce ? Ona hic baski uygulamadim belki biraz fazla olumluyum. bu onu korkuttu. bilmiyorum...

bu arada son bir ayda arada böyle gece enistemle konuscam, arkadasla yazisiyorum gibi seyleri olmus, yeni farkediyorum sen yat beni bekleme´ler.

Amin canim Amin.

Bana da öyle geliyor artik. Kendimi de suclasam da bazi konularda o istemiyor galiba. ben onu sevmiyorum, hoslaniyorum sadece duygular bende de tam olusmadi ki daha ama böyle uzaklasmasi kafasninin karisikligi beni üzdü.

gelen cocukla özel görüsmedim ki. aileyi evimizde agirladik. sence nasildi fln demesi Garip degilmi ? bence onlara sicak bakmadigimi biliyor ama kendisini evlenmek zorunda hissetti, yani onlara varma bana var diyemedigi icin de (su an ondan bunu beklemiyorum ki) cekildi.

bütün yorumları okumadım ama birçok kişi sevse gitmezdi, bu kadar mı basit vs. yazmış.
öncelikle sizin tavrınızın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
şans vererek görüştüğünüz bir kişiye (ki bir defa değil 4-5 kez görüşmüşsünüz aranızda o kadar mesafe varken) bana görücü gelecek ve bende bunu çocukla görüşüp değerlendiriceğim demişsiniz.
bir kere bana aynı şey yapılsa, yani görüştüğüm erkek bana dese ki, ben bir kıza görücü gidicem haberin olsun vs. vs. diye bile söze başlasa ben direk onu hayatımdan silerim. ne demek aynı anda iki kişiye şans vermek. bir kere bu hiç hoş değil.
karşınızdaki geç bile kalmış bu msj ı atmakta. tamamen sizi hatalı buluyorum.

görüsmek durumunda kalabilirim dedim, degerlendiricem gibi bi durum yok onu da biliyor. ki görüsmedim de birebir. bunu merak bile etmedi.

özel görüşmesen bile aileler görüşmüş uzun saatlerce o ailelerin ciddi olduğunu seninde kabul edebileceğini bunu sonradan duyacağıma en bastan bitsin bari diye düşünmüş olmalı.ailler sayesınde görüşmeyi kabul eden yarın bigün aileler sayesindede evlenebilir gibi düşünmüştür bende olsam düşünürdüm.ha aileler gelse siz istemeseniz evde durmaz giderdiniz.nasıl dıye sorması önemsemesinden senin tavrını merak etmiş

belki de

sence bu süre icerisinde neyi düsünecek ki ?

belki de

sence bu süre icerisinde neyi düsünecek ki ?

bnce o çocuğa sans verdi onunla görüşüyor olursada evlenir gibi düşünücek ama sn onu arayıp evlilik düşünmüyorum onunla.ailem istediği için görüştüm. seni seviyorum senlede hemen değil zamana bırakalım ilerde olursa olur zaten kısmet dersen ınanabılır.ama suda var ya bu çocuk cıddı anlamda hıc evlılık düşümüyosa ve suan görüştüğün kişi cok iyi biriyse.bence sahsı fıkrım ne düşünürse düşünsün kaderinde varsa o kişi bi şekilde gelir sana zaten zamana bırak arama sorma egerki gelmezse buraya kadarmış dersın suan görüştüğün kişi kısmetınse zaten onla olur sana bıraz zaman lazm dua et allahım hangısı hayırlıysa onla devam edeyım kalbıme bu hıssı ver de allah yardım eder.hayırlısı olsun hangısını ıstıyosan o olsun :)

ama benden bi süre istedi, öyle yaparsam uygun olur mu ki ? hic evlilik düsünmüyosa bunu söylemeli bana ama gelen iyi biriyse bile istemiyorum ki onu.yani aklimda biri varken olmuyor. Duami ediyorum hayirli kisiyse yollarimiz tekrar birlessin degilse uzakkalsin diye. Cok sagol insallah hayirlisi olur gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…