Sastim kaldim lütfen biri yorumlasin

bi engel var gibi geldi bana da yoksa neden böyle yapsin ki. beni deniyor mu yoksa ? mesaj konusunda katiliyorum anlayisli davransam da gec yazmalarina bahane degil eniste meniste

Zaten çok ilginc bir ilişkiymiş ne olduğu belli değil size görücü gelmesini bilerek söylemişsiniz gibi geliyor insana verdiği tepki normal geç bile kalmış

saklasam daha mi iyiydi ? ben sadece ondan bisey gizlememek istedim.

ben iki hafta önce bunlar gelmek istediginde evde kiyameti kopardim hocaya okutalim falan dediler o Kadar delirdim yani. sence benden simdi seyi duymak mi istiyor, onlara sicak bakmadigimi. bunu daha önce demistim ki ben.

yani biseyleri eksik buldugu icin bahane mi bunlar sizce?

ben iki hafta önce bunlar gelmek istediginde evde kiyameti kopardim hocaya okutalim falan dediler o Kadar delirdim yani. sence benden simdi seyi duymak mi istiyor, onlara sicak bakmadigimi. bunu daha önce demistim ki ben.

bence bunu duymak istemiyor öyle olsa davranışları daha farklı olurdu kıskanırdı arar sorardı kendini geri çekmezdi..

doğru olanı yapmışsın ona da şunu söyledin mi peki işte ailem baskı yapıyor gelcekler ama ben istemedikçe kimsse bişey yapamaz seni nasıl sevdiğimi biliyorlar sen merak etme hiçbirşey olmayacak geldikleri gibi gidecekler tarzı şeyler söyledinmi canım

aslinda persembe görüsecektik mesajla böyle bisey yazmasina sebep vermedim bence. cocukla bulustum falan demedim ki hic bir kararsiz halim olmadi ona karsi. görücüleri bi misafir olarak agirlamak zorundaydim sadece.

Cocukla konusma durumum olursa engel olamayabilirim derken kendi evinizdeki konuşmadan mı yoksa dışarda bir yerde görüşüp konuşamadan mı bahsetmiştiniz ilk yazınızda. Üzgünüm siz erkek olsaydınız o da kadın ve o buraya işte internetten konuştuğm biri var, aile zoruyla birine görücü gidiyorlar ama o gittikleri kıza misafir gözüyle bakacakmış diye konu açsa, erkek olan sizi tefe koyardık. Çocuğu düşürdüğünüz konum çok gereksiz. Tabi en başta kabul etmiş ama sanırım ablası eniştesi durumun ne kadar saçma olduğu ile ilgili gözünü açmış. Ben kendisine kızamıyorum şahsen.

yakindan sürekli görüsme imkanimiz yok tatil alip görüsüyoruz. evlilik niyetiyle tanistik ve ilk konustugumuz sey buydu. bulusmalarimizda asl. görücü usulü gibi konu sirf olur mu olmaz mi, eli elime degmedi o Kadar km geliyor hic bir civik hareketi yok ciddiyetinden süphelenecek, ama bu sekilde de tanimak zor tabi. ne oldu o Kadar merak ediyorum ki. telefonumu acmaya korkuyorum okuyacaklarimdan

Buluşup görüştüğnüz biri var! Kaç yasındasınız ki size görücü geliyo ve karsı gelemiosunuz? Yada suan görüştügnüz kişiyi çokda önemsemediounuz ki gelsşn onuda bi görim diye düşündünüz alttan altan yoksa 15 yasındaki kız bile istemiosa istemiorum der kimse gelmez gitmez çocuck görüştgnüz kişi iyi bile dayanmış hiç saşırcak bişey yok böyle olcagnı tahmin etmeliydiniz

Sen neye şaştın ki bu kadar?
Ben beyfendiye hak verdim.
Ne bu yani?
Kaç yaşındasın?
Bi kere gelirler oturmaya ki bunun adı direk görücü olmaz(!)
Daha sonra sen istemiyorum dersen gelmezler.
Engelleyemedim ne demek?
Görücüyü engelleyemiyosan yarın evlenmek istemiyorum da diyemezsin. Oldu bittii.

Yani yaptıgında ben su durumu gördüm ; ben senden emin değilim bi görüşeyim belki kafama yatar.
Bence sen merak etmişsin yoksa yetişkin biri bu konuda kendi kararını dile getirebilir.
Hadi diyelim anne/baba yaşlı çokk direttiler evlenmen için yaşında müsait e ozaman sen ben başkasıyla görüşüyorum diyebilirdin?
Küçük olmadıgını varsayıyorum.

İnternetten tanıştıgın birinin 3 ayda 'seni başkasına vericeklerse gelip ben isteyeyim.' Demesini mi bekledin acaba?
Ay bide rapor etmişsin herşeyi, çok can sıkıcı.
Gayet mantıklı ve makul bi insanmış karşındaki.
Gerekeni yapmış.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

ciddi olmasa neden gelsin her defasinda 300 km gelip gitsin ? cok ciddi konustuk hep ama aniden degisti ailesiyle görüsünce. yani ciddiydi simdi anlam veremiyorum bu davranisina

evliligi düsünüyor isin Garip tarafi bu. galiba gizlemek daha iyi olurdu.

ama öyle olsa bana yaklasmaya calisirdi dimi ? normal arkadasca selamlarken sarilma disinda hic bir yakinligimiz olmadi güzel bakti sadece arada. yani geldiginda gidis dönüs 600 küsür km yol tepiyor ve evlilikten iliski olursa dan beklentilerimizi konustuk hep ciddi degilmi sence yine de ß

ciddi olmasa neden gelsin her defasinda 300 km gelip gitsin ? cok ciddi konustuk hep ama aniden degisti ailesiyle görüsünce. yani ciddiydi simdi anlam veremiyorum bu davranisina

canım madem öyle görücüyü söylemiycektin.. yani görücüler ne oldu şimdi o iş ne durumda? eğer o defter kapandıysa mesaj at.."seni ciddiye aldığım için gelen görücüleri söylemek istedim yoksa önemsemez söylemezdim zaten istemediğim bir şeydi o konu kapandı" falan filan diye..sonradan elimden geleni yaptım demek için böyle yapabilirsin ama görücü konusu kapanmadıysa yapma tabi böyle bişey..

Sizce kapanmış mı?
Hala bi şans versem mi diyo konu sahibi.
Eğer siz gercekten net olabilseydiniz ne kadar sinirli olursanız olun aklınızdan böyle bişey geçmezdi.
Ben de size şaştım vallahi.

Son düzenleme:
Bence sen de ondan henuz emin degilmissin ki goruculeri kabul etmissin.
Ayrica bu taktik hic ise yaramaz.
O emin olsa zaten adim atardi diger turlusu zorlamaya girer.
Bunu da erkekler kaldıramaz.

Benim ilk elti adayim da aynisini yapmisti.
Kayinbiraderimi gorucu geliyor laf soz oluyor diye zorlamisti.
1 hafta nisanli kalip ayrildilar.
Zorla guzellik olmuyor iste....

Son düzenleme:

Sanirim nihayet anlasildim. sevgiliyiz demedik ama ciddi bir durumumuz var bi sekilde ve gizlemeyi hic düsünmedim bile aksine beni strese soktu bu görücü olayi. Beni cok sasirtti hic beklemedigim biseydi ve inan ne yapacagimi bilmiyorum bile su an. bana daha önce kiskanc degilim pek dedi, önceki iliskileri alman kizlarlaymis sonra asiri kiskanc ve zannediyorum onu degistirmeye calisan bir türk sevgilisi olmus onun etkisi var galiba bu kiskanc olmamak daha iyi düsünceis. ama óna o görüsmede anlattigimda sakin dursa da ilk bakisi cok farkliydi bi kaslari catti sonra sakinlige bagladi. Simdi kaciyor mu kiskaniyor mu yoksa tirsiyormu biseyden ailesi ne dedi hic anlam veremedim

inan onu bir an görücüyle kiyaslamadim bile.mantiken evet Dogru ama uyumlu oldugumuzu tahmin ediyordum ailecek de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…