- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
Sizce kapanmış mı?
Hala bi şans versem mi diyo konu sahibi.
Eğer siz gercekten net olabilseydiniz ne kadar sinirli olursanız olun aklınızdan böyle bişey geçmezdi.
Ben de size şaştım vallahi.
o noktayı kaçırmışım canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce kapanmış mı?
Hala bi şans versem mi diyo konu sahibi.
Eğer siz gercekten net olabilseydiniz ne kadar sinirli olursanız olun aklınızdan böyle bişey geçmezdi.
Ben de size şaştım vallahi.
bence bunu duymak istemiyor öyle olsa davranışları daha farklı olurdu kıskanırdı arar sorardı kendini geri çekmezdi..
doğru olanı yapmışsın ona da şunu söyledin mi peki işte ailem baskı yapıyor gelcekler ama ben istemedikçe kimsse bişey yapamaz seni nasıl sevdiğimi biliyorlar sen merak etme hiçbirşey olmayacak geldikleri gibi gidecekler tarzı şeyler söyledinmi canım
Cocukla konusma durumum olursa engel olamayabilirim derken kendi evinizdeki konuşmadan mı yoksa dışarda bir yerde görüşüp konuşamadan mı bahsetmiştiniz ilk yazınızda. Üzgünüm siz erkek olsaydınız o da kadın ve o buraya işte internetten konuştuğm biri var, aile zoruyla birine görücü gidiyorlar ama o gittikleri kıza misafir gözüyle bakacakmış diye konu açsa, erkek olan sizi tefe koyardık. Çocuğu düşürdüğünüz konum çok gereksiz. Tabi en başta kabul etmiş ama sanırım ablası eniştesi durumun ne kadar saçma olduğu ile ilgili gözünü açmış. Ben kendisine kızamıyorum şahsen.
inan onu bir an görücüyle kiyaslamadim bile.mantiken evet Dogru ama uyumlu oldugumuzu tahmin ediyordum ailecek de.
Buluşup görüştüğnüz biri var! Kaç yasındasınız ki size görücü geliyo ve karsı gelemiosunuz? Yada suan görüştügnüz kişiyi çokda önemsemediounuz ki gelsşn onuda bi görim diye düşündünüz alttan altan yoksa 15 yasındaki kız bile istemiosa istemiorum der kimse gelmez gitmez çocuck görüştgnüz kişi iyi bile dayanmış hiç saşırcak bişey yok böyle olcagnı tahmin etmeliydiniz
ciddi olmasa neden gelsin her defasinda 300 km gelip gitsin ? cok ciddi konustuk hep ama aniden degisti ailesiyle görüsünce. yani ciddiydi simdi anlam veremiyorum bu davranisina
Sen neye şaştın ki bu kadar?
Ben beyfendiye hak verdim.
Ne bu yani?
Kaç yaşındasın?
Bi kere gelirler oturmaya ki bunun adı direk görücü olmaz(!)
Daha sonra sen istemiyorum dersen gelmezler.
Engelleyemedim ne demek?
Görücüyü engelleyemiyosan yarın evlenmek istemiyorum da diyemezsin. Oldu bittii.
Yani yaptıgında ben su durumu gördüm ; ben senden emin değilim bi görüşeyim belki kafama yatar.
Bence sen merak etmişsin yoksa yetişkin biri bu konuda kendi kararını dile getirebilir.
Hadi diyelim anne/baba yaşlı çokk direttiler evlenmen için yaşında müsait e ozaman sen ben başkasıyla görüşüyorum diyebilirdin?
Küçük olmadıgını varsayıyorum.
İnternetten tanıştıgın birinin 3 ayda 'seni başkasına vericeklerse gelip ben isteyeyim.' Demesini mi bekledin acaba?
Ay bide rapor etmişsin herşeyi, çok can sıkıcı.
Gayet mantıklı ve makul bi insanmış karşındaki.
Gerekeni yapmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eeeee ne yapmasını bekliyordun ?
Hadi görücüler bir geldiler ses çıkarmadı ,iki ses yok ... Çocukla bulaşabilirim ses yok !
Gelip birde söz tepsinizi mi tutsaydı adam ?
canım madem öyle görücüyü söylemiycektin.. yani görücüler ne oldu şimdi o iş ne durumda? eğer o defter kapandıysa mesaj at.."seni ciddiye aldığım için gelen görücüleri söylemek istedim yoksa önemsemez söylemezdim zaten istemediğim bir şeydi o konu kapandı" falan filan diye..sonradan elimden geleni yaptım demek için böyle yapabilirsin ama görücü konusu kapanmadıysa yapma tabi böyle bişey..
Görücü olduklarını nereden cıkardınız peki?insanlar haci arkadasiyiz diye geliyorlar iste, engel olamadigim yer burasi ama ogullari da geliyor. 30yasindayim ve gayet bilincliyim, ben ona gel beni istet demedim ki, sadece böyle bi durum var bizi etkilemez demek istedim biz yola aynen devam edelim dedim. gizlemem daha mi iyi olurdu ?
blof yapmis olabilir mi?
Bence sen de ondan henuz emin degilmissin ki goruculeri kabul etmissin.
Ayrica bu taktik hic ise yaramaz.
O emin olsa zaten adim atardi diger turlusu zorlamaya girer.
Bunu da erkekler kaldıramaz.
Benim ilk elti adayim da aynisini yapmisti.
Kayinbiraderimi gorucu geliyor laf soz oluyor diye zorlamisti.
1 hafta nisanli kalip ayrildilar.
Zorla guzellik olmuyor iste....
bıldıgın korkmus adam canım zaten ınternetden tanısmak fıkrı bana baslı basına cok sacma gelmıstır ama nasıbınde nerden gelecegı bılınmez ama benım dusuncem bu en az uzuntuyle bu durumu atlatman dılegıyle
Sen tahmin ediyorsun öyle düşünüorsun ? onun ne düşündüğünü ve nasıl bir uyumlukta olduğunuzu telefondan ve uzaktan anlayamazsın ki ?
Bak o gelecek bile görmemiş ki arkasını dönmüş . Boş hayaller peşinde koşarsan yıkılırsın en iyisimi sen kendinden başkasına değer verme canım gelenleri de değerlendir derim.
Eeeee ne yapmasını bekliyordun ?
Hadi görücüler bir geldiler ses çıkarmadı ,iki ses yok ... Çocukla bulaşabilirim ses yok !
Gelip birde söz tepsinizi mi tutsaydı adam ?