• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınım Tedirginim Belki Biraz Yorgun

Benim çocuğum bana gelse gelin kişiside oğlum bana geliyo diye travma geçirse ne yapardım bilmiyorum. Anne ve çocuğun arasına kimse giremez
Anne, çocuğuyla arasına ‘para’ koymuşsa değil gelin; sokaktaki adam girer...

Ayrıca gelin kişisi, nasıl bir ötelemek?
Buradan bile anlaşılıyor bakış açınız!

Ben annemin kızıyım o yıllarını adadı sevgiyle uğurladı sevdiceğini herşeye rağmen...
Vazgeçmedi beni okuttu büyüttü tek başına...Bizler böyleyiz kolay gelmeyince kolay gitmiyor ...
Heh işte ben de bunu diyordum işte. Neyse ben kendini anlatan insanları, özellikle çok iyi anlatan- pek de ne bileyim işte... Çok iyi yapıcı rahatlatıcı yardimsever vs.... Bu kadar da anlatmayın ya... Aslında kendi anlattığımız gibi değiliz çoğunlukla başkalarının anlattığı gibiyiz. Kocaniz da gittiği gibi gelir. Zamanında ailesini dinlemiş şimdi de sizi. Dinlemesi gereken kişinin siz olduğunu anlar bence.

Anne, çocuğuyla arasına ‘para’ koymuşsa değil gelin; sokaktaki adam girer...

Ayrıca gelin kişisi, nasıl bir ötelemek?
Buradan bile anlaşılıyor bakış açınız!
Evet oğlum bana gelecek ama gelin kişisi travma geçirecek tabiki gelin kişisi derim. Ayrıca olayları tek taraflı düşünüyosunuz. Hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. Muhakkak bişey vardır. Herkes gider ama anneler gitmez. On evlat bir anneye bakamaz ama anne on evlat için saçını süpürge eder. Gelin kişisi istemezse kaynananın evine gitmez ama kimse anne oğul arasına giremez

Heh işte ben de bunu diyordum işte. Neyse ben kendini anlatan insanları, özellikle çok iyi anlatan- pek de ne bileyim işte... Çok iyi yapıcı rahatlatıcı yardimsever vs.... Bu kadar da anlatmayın ya... Aslında kendi anlattığımız gibi değiliz çoğunlukla başkalarının anlattığı gibiyiz. Kocaniz da gittiği gibi gelir. Zamanında ailesini dinlemiş şimdi de sizi. Dinlemesi gereken kişinin siz olduğunu anlar bence.
İnan'ın bana sadece giriş gelişme sonuç kısmı anlaşılsın diye kendi ad Ve soyadımla olmayan bir profilden bir durumu bilen bir dostun (tanımasada) yorumlaması gibi hissetmek istediğim için paylaştım ..

Evet oğlum bana gelecek ama gelin kişisi travma geçirecek tabiki gelin kişisi derim. Ayrıca olayları tek taraflı düşünüyosunuz. Hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. Muhakkak bişey vardır. Herkes gider ama anneler gitmez. On evlat bir anneye bakamaz ama anne on evlat için saçını süpürge eder. Gelin kişisi istemezse kaynananın evine gitmez ama kimse anne oğul arasına giremez
Peki siz oğlunuzun eşinin evini basıp ölmüş babasından girip sınıflardan çıkarmısınız,Sırf ünlü bir soy ismi Yok zengin bir babanın kızı değil diye aşağlarmısınız?açlıkla,hastalıkla terbiye eder misiniz oğlunuzu ?kahredermisiniz gelininizi babası öldüğü için ?

Peki siz oğlunuzun eşinin evini basıp ölmüş babasından girip sınıflardan çıkarmısınız,Sırf ünlü bir soy ismi Yok zengin bir babanın kızı değil diye aşağlarmısınız?
Peki bu kadını bu raddeye getiren ne oldu. Durduk yere yada sırf sizi sevmediği için bu kadar acımasızca bir yorumda bulunması için şizofren olması lazım. Bakın kendi ağzınızla söylüyosunuz kadın sizinle kavga etmiş oğluyla değil. Yani siz görüşmeyin ama adamın annesine gitmesine karışamazsınuz. Ayrıca kadın gelip size çok ağır konuşuyo ama eşiniz annesine gidiyo... Enteresan

Peki bu kadını bu raddeye getiren ne oldu. Durduk yere yada sırf sizi sevmediği için bu kadar acımasızca bir yorumda bulunması için şizofren olması lazım. Bakın kendi ağzınızla söylüyosunuz kadın sizinle kavga etmiş oğluyla değil. Yani siz görüşmeyin ama adamın annesine gitmesine karışamazsınuz. Ayrıca kadın gelip size çok ağır konuşuyo ama eşiniz annesine gidiyo... Enteresan
Ben nedersem o olur ben kimin karısıyım biliyormusun sen herkes bana itaat eder sende itaat etmek zorundasın ...
Sen ne hakla benimle balayına gitmezsin ...hepsi bu .

Hanımefendi, 2 erkek bebeğim var ve tek dileğim onları ‘birey’ olarak yetiştirmek.
Eteğimde gezen evlatlar yerine, aileleriyle musmutlu yaşayan, istediği heran kapımın ona açık olduğunu bilen, yanlışında desteğim yerine kösteğimi göreceğini anlayan, doğru düzgün, vicdanlı, merhametli, kadına özellikle karısına çiçek gibi davranan evlatlar.
Şuandaki hayat gayem bu, o sebeple gelin kişisi kanıma dokundu.
Ha siz öyle yetiştirin beni alakadar etmez ama, ben yanlışımda beni savunan çocuk istemiyorum.
Haketmiyorsam görmesin beni evladım, anneyim siye her zulmü ve mutsuzluğa hakkım yok benim.
Anneysem de karısına en büyük saygıyı ben göstermeliyim ki evladımın mutluluğu için, yeri gelir sineye çekerim.

Ben nedersem o olur ben kimin karısıyım biliyormusun sen herkes bana itaat eder sende itaat etmek zorundasın ...
Sen ne hakla benimle balayına gitmezsin ...hepsi bu .
Kadın madem bu kadar kötü tamam çıkar hayatından. Ama oğlu annesiyle görüşmeli. Bak baban hayatta değilmiş ailesizliği en iyi sen anlarsın. Kendi egoların için eşini ailesinden yaşarken ayırma

Hanımefendi, 2 erkek bebeğim var ve tek dileğim onları ‘birey’ olarak yetiştirmek.
Eteğimde gezen evlatlar yerine, aileleriyle musmutlu yaşayan, istediği heran kapımın ona açık olduğunu bilen, yanlışında desteğim yerine kösteğimi göreceğini anlayan, doğru düzgün, vicdanlı, merhametli, kadına özellikle karısına çiçek gibi davranan evlatlar.
Şuandaki hayat gayem bu, o sebeple gelin kişisi kanıma dokundu.
Ha siz öyle yetiştirin beni alakadar etmez ama, ben yanlışımda beni savunan çocuk istemiyorum.
Haketmiyorsam görmesin beni evladım, anneyim siye her zulmü ve mutsuzluğa hakkım yok benim.
Anneysem de karısına en büyük saygıyı ben göstermeliyim ki evladımın mutluluğu için, yeri gelir sineye çekerim.
Ben oğluma hata yapmam. Gelin kişisi beni oğlumla görüştürmezse tabiki gelin kişisi olur. Gelinle sorunlarımız olur ama sırf gelinle sıkıntım var diye neden oğlumdan vazgeçeyim. Oğlum evime geliyo bu yüzden gelin kişisi travma yaşıyo. Olacak iş değil

Kadın madem bu kadar kötü tamam çıkar hayatından. Ama oğlu annesiyle görüşmeli. Bak baban hayatta değilmiş ailesizliği en iyi sen anlarsın. Kendi egoların için eşini ailesinden yaşarken ayırma
Ego işte tüm savaş bu yüzden.Çıkardık hayatımızdan .Görüşmeli elbette Ancak anne zarar vermez değil mi.?Mesela aç kalmasından zevk almaz?ya da hasta olmasından gelini sevmezsiniz amenna ama evlattır o açsa uyuyamazsınız en azından benim annem öyle.20 yıllık işini baskıyla alıp sindirip diğer evladınıza verip mahcup etmezsiniz değil mi kapkaranlık bir odada 2 yıl ?

Ego işte tüm savaş bu yüzden.Çıkardık hayatımızdan .Görüşmeli elbette Ancak anne zarar vermez değil mi.Mesela aç kalmasından zevk almaz?ya da hasta olmasından gelini sevmezsiniz amenna ama evlattır o açsa uyuşamazsınız 20 yıllık işini baskıyla alıp sindirip diğer evladınıza verip mahcup etmezsiniz değil mi kapkaranlık bir odada 2 yıl ?
Madem kadın bu kadar kötü eşinizin zeka yaşı üç mü. Böyle bir anneye akli dengesi yerinde olan bir insan gider mi

Madem kadın bu kadar kötü eşinizin zeka yaşı üç mü. Böyle bir anneye akli dengesi yerinde olan bir insan gider mi
Ben size kızmadım kırılmadım beni en başından beri ısrarla anlamamanıza tüm kalbimle söylüyorum çünkü hata sizde değil bunlar normal bildiğimiz insanlar gibi değil .Eşimin zeka yaşından ziyade ben Hani yalnızım ya bir bayan olarak bunu paylaşmak Ve yalnız hissetmemek istedim .Teşekkür ederim kinaye değil öyle Ya da böyle paylaştınız teşekkür ederim .

Ben size kızmadım kırılmadım beni en başından beri ısrarla anlamamanıza tüm kalbimle söylüyorum çünkü hata sizde değil bunlar normal bildiğimiz insanlar gibi değil .Eşim zeka yaşımdan ziyade ben Hani yalnızım ya bir bayan olarak bunu paylaşmak Ve yalnız hissetmemek istedim .Teşekkür ederim kinaye değil öyle Ya da böyle paylaştınız teşekkür ederim .
Canım o zaman eşine sarıl ne bileyim sadece sen varsın de sıkı sıkı sarıl sensiz çok yalnızım falan de eşinin hastalığını da bilmiyorum sen çok yakın davranırsan yalnız bırakmaz eşin seni

Ben oğluma hata yapmam. Gelin kişisi beni oğlumla görüştürmezse tabiki gelin kişisi olur. Gelinle sorunlarımız olur ama sırf gelinle sıkıntım var diye neden oğlumdan vazgeçeyim. Oğlum evime geliyo bu yüzden gelin kişisi travma yaşıyo. Olacak iş değil
Oğlunuza değil ama geline yaparsanız ne olacak?
Ya neyse uzatmayalım, bilinen tip kayınvalidesiniz, Allah gelininize sabır versin, üzüldüm şimdiden tanımadan etmeden belki de olmadan.
Ha belirteyim, hatasız kul olmaz, oğlunuz olsa bile...

Canım o zaman eşine sarıl ne bileyim sadece sen varsın de sıkı sıkı sarıl sensiz çok yalnızım falan de eşinin hastalığını da bilmiyorum sen çok yakın davranırsan yalnız bırakmaz eşin seni
kalbinize sarılıyorum sizin :) işte Yok gitti ne olacak Ne ile gelecek bilmiyorum yani özetle sabrın sonu selamet mi değil mi onu görücem.Herşeyle gelebilir kendi gitti .Şimdiye dek iyi birşey olmadı onlarla buluşması sonunda ama olur Ya belki bu kez iyi olur :)

Oğlunuza değil ama geline yaparsanız ne olacak?
Ya neyse uzatmayalım, bilinen tip kayınvalidesiniz, Allah gelininize sabır versin, üzüldüm şimdiden tanımadan etmeden belki de olmadan.
Ha belirteyim, hatasız kul olmaz, oğlunuz olsa bile...
Bu arada oğlum yok henüz hamile kalmayı düşünmüyorum:) eğer olursa gelinime saygı duyarım sonuçta ben evlenmeyeceğim oğlum evlenecek karışmam ben. Birbirimizden hoşlanmasak bile saygı duyarım. Ama düşünün sırf gelin istemiyo diye oğlum bana gelemeyecek. Oğlum gelirse gelin üzülürmüş. Bu çok saçma bişey

Bağımlı yaşamaya alışmış insanlar ne yazikki duzelmiyor , siz istemeseniz bile size de bağımlı hale geliyor ve sizin de tavrınız degisiyor ve çocuğunuz gibi davranmaya basliyorsunuz. Hayatı boyunca tüm kararları ailesi almış , kendi tek bir karar alamamış insan evlenince de tüm her şeyi eşine bırakıyor. Bu sizin için çok yıpratıcı. Ve ne yazık ki en ufak kafa karışıklığı olunca da ailesine gidiyor, çünkü yaşanan bir olaydan kendi basina çıkmayı ,kendi başına karar vermeyi beceremiyor. Keşke böyle biri ile hiç ugrasmasaydiniz.

Bence oğlunuz kimse ile evlenmesin. Hiç bir kızın da başını yakmayin, hem siz oğluşunuzla mutlu mutlu beraber yaşarsınız hem de bir kızın hayatı kararmaz.

Back