- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
evet fazlası ile tuhaf zaten bu saatten sonra birşey olacağını sanmıyorumIsin su kismi tuhaf niye kahvaltiya gelsn sonra yemegimizide yeriz diyip de sadece isi kahvaltiyla bitirdnz niye siz kalkarken kimse israr etmedi orasi tuhaf birde erkek arakadasnzn sende bizimkilerle tanistiginda böyle yapicam dediginizdeki tepkisi tuhaf..umrumda olurmu sence demek de ne demek gayette umrunda olur hatta bal gibide umrunda olur bunuda huzursuzlk cikaracak kadr önemsersn yani ay bnce siz braz daha düsünün bu adamla pek olmayacak gibi doguyo icime braz daha taniyin ama iyi taniyin yani asktan gözü insanin bsy görmez ya hani ama sizinki görsn mümkünse..
amin canım sağolarıycaktır eminim... Allah gönlüne göre hayırlısını versiinn..
Bayıldım yorumunaCok guzel kadin oldugunuz kismina ben de katiliyorum :))) Bu guzellikle 2 cocuklu adami ne yapacaksiniz zaten bosverin
Simdi ben meseleyi anlayamadim, zaten pek konusmamissiniz, bu aile nerenize kulp bulmus ki?
Ablasi gerzek, orasi acik zaten. Telefon muhabbeti hem gereksiz, hem aptalca. Ne icin yaptigini da cozemedim zaten.
Ailesinin davranisi da cok terbiyesizce, hem davet etmisler hem sacmalamislar. Bu nedir ya, bu insanlarin evine bir daha gitmeyin derim. Adam hakkimdaki yorumlarimi yazmicam, diger kizlar yeterince yazmislar.
Bence başlı başına hepsi sorunluaileler çok önemli ama bir yere kadar ailenin lafıyla hareket eden bir insanla ömür geçmez ne kadar seviyor aşık olursanız olun siz yine davet edilmişsiniz gitmişsiniz benim kayınvalidem beni evine hiç sokmadı özellikle istemedi çok kırıldım çok ağladım kin tuttum ama eşim beni hep rahatlattı yanımda oldu.Şimdi herşey unutuldu :) Neyse demek istediğim herşey adamda biter o yüzden aileye çok takılmayın bence sevgiliniz sorunlu
Sanırım bizim gibi sizinde aranızda mezhep faklılığı var ama onun ailesi sorun yapmamıştı bunu erkek arkadaşımda aynı şekilde ama bilemedim valla.ben hayata bir kere geldik felsefesiyle yaşayan biriyim benim evliliğim de hiç kolay olmadı ama doğru insanı bulduğunuz da inanın değicek kendi ailemle bile sorun yaşadım hala da yaşıyorum benim pek sevgili halam evime gelirse dinden çıkacağını sanıyor :) ayak basmam evine dedi :) bende cevap tek ve netti basma o zaman :) başka insanlara takılmayın ama anlatıklarınıza bakınca sevgilinizi pek tutmadım bengerçi burdan yazmak kolay yaşayan sizsiniz ve yine en doğru kararı siz verirsiniz ...
Sanırım bizim gibi sizinde aranızda mezhep faklılığı var ama onun ailesi sorun yapmamıştı bunu erkek arkadaşımda aynı şekilde ama bilemedim valla.
eski eşimde ana kuzusuydu sanırım buda biraz öyle bu arada telefonumu çok seviyordum ondanda soğudum şimdi alay konusu olunca
annesi hiç aldatmadan bahsetmedi hep pasaklıydı dedi durdu
annesi hiç aldatmadan bahsetmedi hep pasaklıydı dedi durdu
kadını trabzonun ucra bir köyüne götürmüşler facesini buldum enson 2014 başlarında kullanmışYine boşanma sebebi kaynana gibi bence sen onu faceden bul eski eşini ve sorgula şu kaynana ve görümceyi o neyse anlatır
sizin durum daha fahimmiş ama çok şükür üstesinden gelmişsiniz ayrıca bende çalışan maddi gücü olan bir bayanım istediğim her telefonu alabiliecek kapasitedeyim yani şimdi ben seninin gibi acizde değilim istediğim herşeyi kendim alabilecek kapasitedeyim diyeceğim ama tepki alıcam haksızmıyım şimdi (gazetede telefon resmi görmüş kocasına bana bunu nezaman alıcan diyor )bizimki mezhepten daha farklı bir durum :) dinler farklı büyük olaydı ama hiç umursamadık iyi de yaptık :) telefonunuzu seviyorsanız kullanın kime ne ben de durumum da olduğu halde ıphone 4 s imden vageçemiyorum valla kim ne derse desin yani
kadını trabzonun ucra bir köyüne götürmüşler facesini buldum enson 2014 başlarında kullanmış
söylediklerine göre kadın faceden bulduğu biri ile bunu aldatmış yakalanıncada o adama kaçmış diyorlar ama genelde kadının pasaklı olduğundan bahsediliyor nekadar doğru bilinmez
insan mal olursa olacağı bupasaklı diye eşinden ayrılanı da hiç duymadım
bence aile değil de daha çok erkek arkadaşınızda sorun var gibime geldi. yani böyle 5 mesajın birine cvp vermek fln.
ayrıca aile olumsuz da olsa böyle hemen u dönüşü çok saçma. 2. evliliğini yapacak adam aileyi de çok takmaz sonuçta
al benden de okadarAyy arkana bakmadan kaçkime neymiş telefonunun modelinden, ben kardesime bile söylemem öyle bir lafı