şaşırdım kaldım.

yazdıkların kesinlikle doğru madem bu kadın beni istemiyor bana sarılıp neden resim çektiriyor bide kızım kışa kalmasın en geç son baharda nikahınız olsun dedi

yazdıkların kesinlikle doğru madem bu kadın beni istemiyor bana sarılıp neden resim çektiriyor bide kızım kışa kalmasın en geç son baharda nikahınız olsun dedi
Bazıları böyle iki yüzlü oluyorlar kendi akrabamdan biliyorum kız tanışmaya geldi adamın annesi kızı yağladı balladı çok guzelsın masallah şöyle böyle kız gittikten sonra cocuga yapmadıgını bırakmadı. Bende evliyim sevgiliyken başkalarına küfür edıyordu esım ve sınırlerım bozuluyodu böyle knsma diyordum trip atıyordum sonra en fazla 2 gun duzelıyordu ozur dılıyordu sonra yıne aynı oluyo bu durum evlendıkten sonra dahada artmaya basladı. tabi siz benden daha tecrubelısınız 1 evlilik gecirmişsiniz ben daha 5 aylık evliyim ama kesınlıkle kendınızden odun vermeyın derım şuan bekar olsam kesınlıkle boye biriyle evlenmezdım (eşimi çok sevdiğim halde )

resimleri ne yapacak kadın onu anlamadım

yaparrmı yaparrrr

Şöyle bişey var insan boşanınca çok ayıp birşeymiş gibi insanlara bi ayrı bakıyorlar özellikle akrabalardan söz eksik olmuyo bide çocuk olunca tamamdır evlendı çocuk yaptı boşandı diye duymayan kalmıyo sonra ona ne kadr yalanlasalarda yanında ona destek vermiş gibi görünselerde karsıdakıne küçümseme bakışları eksik olmuyo bu adamın annesıde bunları illaki yaşamıştır bunu düşünerek hava atma amaclı resım cekılmıs olabılır sizinle

Aynen öyle çok utanç verici bir durum eşimle büyük tartışmalarımızda boşamsammı dıye dusunuyorum sonra kendı kendıme dıyorum bosansam nasıl bakarlar nasıl olur millet baskısı var

Aynen öyle çok utanç verici bir durum eşimle büyük tartışmalarımızda boşamsammı dıye dusunuyorum sonra kendı kendıme dıyorum bosansam nasıl bakarlar nasıl olur millet baskısı var

tabi cnm olanlar bayana oluyor. çevremde tanıdığım bir iki tanıdık erkek boşandı gitti bekar kızla evlendi. kızlar hala bekar
adaletsiz bu hayattt

yaaa bak şimdi anladım ablası resimlere bakıyordu erkek arkadaşım ben kötü çıkmışım dedi ablasıda önemli olan senin güzel çıkman değil demişti

Bence sen ona cok yüz vermissin tepene cıkmıs söyledigi laflardan belli.Bir yandan deger veriyor bence ailesiyle tanıstırmıs sonucta.Ailesiyle ne konustu inan tahmin edemedim bile.İlk anlattıgında da cok dengesiz bu adam demistim Ablasıda aklı sıra görümcelik yapmaya calısıyor heralde. En iyisi uzaklasmak ara vermek sonra kendisi size dönerse döner dönmezse de ugrasılacak gibi değil gerçekten

Olumsuz bir yorum olduğu belli.. Size tabiki olumsuz olduğunu söylemeyecek. Şekil A da görüldüğü gibi kendini geri çekmeye başlamış bile. 2. evlilik daha titiz davranmanız gerektiğini sizde biliyorsunuz.. Hayırlısı olsun

yaaa bak şimdi anladım ablası resimlere bakıyordu erkek arkadaşım ben kötü çıkmışım dedi ablasıda önemli olan senin güzel çıkman değil demişti

Neyse canım sen takma bir an önce uzaklaşmaya bak. Küfür olayı çok kötü heleki genel evi vahim bi durum ama kendini üzme bence bu adam a sen fazlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…