- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
yazdıkların kesinlikle doğru madem bu kadın beni istemiyor bana sarılıp neden resim çektiriyor bide kızım kışa kalmasın en geç son baharda nikahınız olsun dediBence kesinlikle bu adamı sil aklından yanında küfür ediyorsa sevgiliyken, evliliği hiç düşünemiyorum heleki genel evi kadınarı ne demektir yaaa ? onların üzerınden sana nasıl örnek verebiliyo o 2. evlilik için titizse seninde 2. evliliğin sen bir bayansın senin daha çok titiz olman gerekıyo. Ailesine sıra gelınce net ailesi senin hakkında pek olumlu şeyler konuşmamışlar adam gelip snn yüzüne eve böyle böyle dediler diyecek hali yok gerektiğinden çok daha fazla deger vermişsin . Gerçekten çok sinir bozucu bir durum lütfen yazdıklarımı yanlış anlama
Bazıları böyle iki yüzlü oluyorlar kendi akrabamdan biliyorum kız tanışmaya geldi adamın annesi kızı yağladı balladı çok guzelsın masallah şöyle böyle kız gittikten sonra cocuga yapmadıgını bırakmadı. Bende evliyim sevgiliyken başkalarına küfür edıyordu esım ve sınırlerım bozuluyodu böyle knsma diyordum trip atıyordum sonra en fazla 2 gun duzelıyordu ozur dılıyordu sonra yıne aynı oluyo bu durum evlendıkten sonra dahada artmaya basladı. tabi siz benden daha tecrubelısınız 1 evlilik gecirmişsiniz ben daha 5 aylık evliyim ama kesınlıkle kendınızden odun vermeyın derım şuan bekar olsam kesınlıkle boye biriyle evlenmezdım (eşimi çok sevdiğim halde )yazdıkların kesinlikle doğru madem bu kadın beni istemiyor bana sarılıp neden resim çektiriyor bide kızım kışa kalmasın en geç son baharda nikahınız olsun dedi
resimleri ne yapacak kadın onu anlamadımBazıları böyle iki yüzlü oluyorlar kendi akrabamdan biliyorum kız tanışmaya geldi adamın annesi kızı yağladı balladı çok guzelsın masallah şöyle böyle kız gittikten sonra cocuga yapmadıgını bırakmadı. Bende evliyim sevgiliyken başkalarına küfür edıyordu esım ve sınırlerım bozuluyodu böyle knsma diyordum trip atıyordum sonra en fazla 2 gun duzelıyordu ozur dılıyordu sonra yıne aynı oluyo bu durum evlendıkten sonra dahada artmaya basladı. tabi siz benden daha tecrubelısınız 1 evlilik gecirmişsiniz ben daha 5 aylık evliyim ama kesınlıkle kendınızden odun vermeyın derım şuan bekar olsam kesınlıkle boye biriyle evlenmezdım (eşimi çok sevdiğim halde )
resimleri ne yapacak kadın onu anlamadım
güzelseniz millete gösterir bu kız oğluma yalvarıyo evlenmek için diye napacak
yaparrmı yaparrrr
resimleri ne yapacak kadın onu anlamadım
tabiiki millete gösteriş yapmak için
bakıın oğlum elini sallasa ellisi diyor aklısıra
geçen pikniğe gittik 45 yaşlarından bir abla yan masada oğluna diyorki resmimizi çek face koyda herkesler çatlasınbu durumdayız yani millet olarak
Aynen öyle çok utanç verici bir durum eşimle büyük tartışmalarımızda boşamsammı dıye dusunuyorum sonra kendı kendıme dıyorum bosansam nasıl bakarlar nasıl olur millet baskısı var
konu sahibineBana mı dediniz
Şöyle bişey var insan boşanınca çok ayıp birşeymiş gibi insanlara bi ayrı bakıyorlar özellikle akrabalardan söz eksik olmuyo bide çocuk olunca tamamdır evlendı çocuk yaptı boşandı diye duymayan kalmıyo sonra ona ne kadr yalanlasalarda yanında ona destek vermiş gibi görünselerde karsıdakıne küçümseme bakışları eksik olmuyo bu adamın annesıde bunları illaki yaşamıştır bunu düşünerek hava atma amaclı resım cekılmıs olabılır sizinle
tabiiki millete gösteriş yapmak için
bakıın oğlum elini sallasa ellisi diyor aklısıra
geçen pikniğe gittik 45 yaşlarından bir abla yan masada oğluna diyorki resmimizi çek face koyda herkesler çatlasınbu durumdayız yani millet olarak
benim eski eşimde evlendi 3 çocuklu bi kadınla ben halen bekarımtabi cnm olanlar bayana oluyor. çevremde tanıdığım bir iki tanıdık erkek boşandı gitti bekar kızla evlendi. kızlar hala bekar
adaletsiz bu hayattt
benim eski eşimde evlendi 3 çocuklu bi kadınla ben halen bekarım
yaaa bak şimdi anladım ablası resimlere bakıyordu erkek arkadaşım ben kötü çıkmışım dedi ablasıda önemli olan senin güzel çıkman değil demişti
bilmiyorum valla onca olaydan sonra bi kaç güne ararsa çok şaşırırımo en azından 3 çocukluyla evlenmiş benim tanıdıklarım kocaları hep bekar kız aldılar. arkadaşlarım bekar