- 26 Ağustos 2010
- 1.291
- 817
-
- Konu Sahibi storm_angell
işte gerçek yüzünü görmüş oldun çok sanslısın.. ya görmeseydin düşün seneanlamadım bir gün öncesine kadar bu adam aşkından ölüyordu ya ben sensiz yaşayamam falan diyordu saniyede nasıl değişti şuan kendimi gerçekten şanslı hissediyorum
bu bizim için önemli bir olaydı bu konuda tilkilik yapması normal değil ayrıca attığım mesajlar o konu ile alakalı değildiBence beyefendi sizin merak edeceginizi anlamis, suan size karin agrisi yasatmaya calisiyor..nekadar sacma ama erkekler bazen boyle degisik tilkilikler yapabiliyorlar..
sende hemen iki msjina cvp vermedi diye ara verelim filan deme yani..bunlara zayif noktani belli ettinmi tamamdir..
çocuk gibi bişeymiş baksana ben artık eşinin onu aldattığına inanmıyorumişte gerçek yüzünü görmüş oldun çok sanslısın.. ya görmeseydin düşün sene
O zaman birdaha yıkım yaşayacaktın... Rabbimin sevgili kuluymuşsunn..
Seni gerçekten seven insan değer veren insan ailesinin olumsuz yorumlarıyla sana böyle davranmaz
Gerekirse karşısına alır yani
Ama senin ki .. yaptığı hareketlere bakarmısın herşeyi sözdeymiş onun
nasıl yaniOlay anneden değil abladan kaynaklanıyor bence...
nasıl yani
evet olabilir ama çok şaşırdım bu olaylaraYani adamı kışkırtan birisi varsa annesi değil ablası gibi geldi bana hareketlerinden dolayı.
kesinlikle sana katılıyorumanladığım kadarıyla ortada kavga v.s yok ve aılesıne gıdıp geldıkten sonra aranıza sogukluk gırdı bence aılesınden onay alamadı ve senden uzaklastı buda demek oluyorkı anne kuzusu ve annesıne bırsey danısmadan yapamıyor ve en azından kurtulmussun yat kalk dua et baksana senden ne kadar kolay vazgectı ustelık en ufak bır hatan bıle yokken
herşey bitti zaten numaramı değiştirmeme gerek yok aramaz benceErkekler çok sinsi şuan amacı seni yıpratmaktan başka bişey değil, seni sevse değer verse ben kendimi snein yerine koyuruyorum ilgi alaka ve sevgi beklerim herkes öyledir bu adamın umursamaz tavırları bu işi istemediği açık net ortada .. iş işten geçtikten sonra bişey değişmez .. akıllıca davranıp ilşkini kesmelisin numaranı değiştir hiç görüşme..
arıycaktır eminim... Allah gönlüne göre hayırlısını versiinn..herşey bitti zaten numaramı değiştirmeme gerek yok aramaz bence
çok güzel cevap verirdim o an ona ama sustum.Zaten öylelerıde annesinin ablasının buldugu kızla evlenır iki üc gun sonra da dayanamaz yine kaçar. Sen şu ablaya baksana telefonuyla dalga geçiyor aklınca sen önce konuşma uslubunu ogren derım ben çok sinırlendım yaaaa