şaşırdım kaldım.

Bence beyefendi sizin merak edeceginizi anlamis, suan size karin agrisi yasatmaya calisiyor..nekadar sacma ama erkekler bazen boyle degisik tilkilikler yapabiliyorlar..

sende hemen iki msjina cvp vermedi diye ara verelim filan deme yani..bunlara zayif noktani belli ettinmi tamamdir..

anlamadım bir gün öncesine kadar bu adam aşkından ölüyordu ya ben sensiz yaşayamam falan diyordu saniyede nasıl değişti şuan kendimi gerçekten şanslı hissediyorum
işte gerçek yüzünü görmüş oldun çok sanslısın.. ya görmeseydin düşün sene
O zaman birdaha yıkım yaşayacaktın... Rabbimin sevgili kuluymuşsunn..
Seni gerçekten seven insan değer veren insan ailesinin olumsuz yorumlarıyla sana böyle davranmaz
Gerekirse karşısına alır yani
Ama senin ki .. yaptığı hareketlere bakarmısın herşeyi sözdeymiş onun

bu bizim için önemli bir olaydı bu konuda tilkilik yapması normal değil ayrıca attığım mesajlar o konu ile alakalı değildi

Msjlarin hepsini okuyamadim ama benim icime boyle dogdu, bitir, kac vb yorum yapacak kadar ciddi bi durum sezinlemedim..

çocuk gibi bişeymiş baksana ben artık eşinin onu aldattığına inanmıyorum

Biz onlarin cogu hareketinde mantik ariyoruz hatayi burda yapiyoruz..onlarda bazen mantik devre disi,

o cekindigi fotolar millete gostermek icindi srvgidrn degil.

o doguk davraniyorsa sen de iki kati soguk kavran o dusunsun dursun. aileler cok onemli tamam ama sen de kendi fikrinle hareket edemeyeceksen agzinin icine baktigin ailrn bir kiz bulsun kimsrnin kalbini kirma degil mi ama

anladığım kadarıyla ortada kavga v.s yok ve aılesıne gıdıp geldıkten sonra aranıza sogukluk gırdı bence aılesınden onay alamadı ve senden uzaklastı buda demek oluyorkı anne kuzusu ve annesıne bırsey danısmadan yapamıyor ve en azından kurtulmussun yat kalk dua et baksana senden ne kadar kolay vazgectı ustelık en ufak bır hatan bıle yokken

kesinlikle sana katılıyorum

Erkekler çok sinsi şuan amacı seni yıpratmaktan başka bişey değil, seni sevse değer verse ben kendimi snein yerine koyuruyorum ilgi alaka ve sevgi beklerim herkes öyledir bu adamın umursamaz tavırları bu işi istemediği açık net ortada .. iş işten geçtikten sonra bişey değişmez .. akıllıca davranıp ilşkini kesmelisin numaranı değiştir hiç görüşme..

herşey bitti zaten numaramı değiştirmeme gerek yok aramaz bence

Zaten öylelerıde annesinin ablasının buldugu kızla evlenır iki üc gun sonra da dayanamaz yine kaçar. Sen şu ablaya baksana telefonuyla dalga geçiyor aklınca sen önce konuşma uslubunu ogren derım ben çok sinırlendım yaaaa

Isin su kismi tuhaf niye kahvaltiya gelsn sonra yemegimizide yeriz diyip de sadece isi kahvaltiyla bitirdnz niye siz kalkarken kimse israr etmedi orasi tuhaf birde erkek arakadasnzn sende bizimkilerle tanistiginda böyle yapicam dediginizdeki tepkisi tuhaf..umrumda olurmu sence demek de ne demek gayette umrunda olur hatta bal gibide umrunda olur bunuda huzursuzlk cikaracak kadr önemsersn yani ay bnce siz braz daha düsünün bu adamla pek olmayacak gibi doguyo icime braz daha taniyin ama iyi taniyin yani asktan gözü insanin bsy görmez ya hani ama sizinki görsn mümkünse..

çok güzel cevap verirdim o an ona ama sustum.
daha sonra erkek arkadaşım beni aramış telefonum kapalıydı açınca aradım alcatelin mi bozuldu diyince sizin benim telefonumla derdiniz ne dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…