- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.795
-
- Konu Sahibi storm_angell
nedense boşanmayla sonuçlanan evliliklerde ya kadın aldatıyor ya eve bakmıyor oluyor ne hikmetse iyi araştırmanı tavsiye ederim..hakkında hayırlısı olsun.söylediklerine göre kadın faceden bulduğu biri ile bunu aldatmış yakalanıncada o adama kaçmış diyorlar ama genelde kadının pasaklı olduğundan bahsediliyor nekadar doğru bilinmez
evet kadın baba evine geri dönmüş köyde ucra biyerde yaşıyormuş şuan çocuklar için kendini öldürmeye kalkmış kadın buda vermiş çocukları velayet aslında erkek arkadaşımdaymışÇocuklar annede mi?
annesi hiç aldatmadan bahsetmedi hep pasaklıydı dedi durdunedense boşanmayla sonuçlanan evliliklerde ya kadın aldatıyor ya eve bakmıyor oluyor ne hikmetse iyi araştırmanı tavsiye ederim..hakkında hayırlısı olsun.
annesine ne ki pasaklılığından bu kadar mı müdahilmiş hayatlarına ilginç..ha o gelin ben değilim sakın yanlış anlama:)))) ama ikinci evliliklerde cidden iyi araştırmak gerekiyor...çocuklar kadındaymış bak önüne gene bi bahane sunmuşlar şu şu sebepten çocuklar kadında diye..pasaklı olsa gerçekten aldatsa ölselerde o çocukları vermezlerdi..sen gerçekten iyi araştır.ben işkillendim.annesi hiç aldatmadan bahsetmedi hep pasaklıydı dedi durdu
Burada ben telefonun markasını merak ettim:)onuda sordum ama öyle bişey yok dedi
alcatel one touch 8008 hd hiç takıntım yokBurada ben telefonun markasını merak ettim:)
sağol canım yaaa ne yaptım diye düşünüyorum ama hiççç bişey yapmadım annesi elini öptürmedi hemen sarıldı boynuma olsa olsa bu sorun olur başka bişey yokBöyle birden bire değişmesinin altında yatan sebeb kesinlikle ailesi
Belliki olumsuz konuştular.
Kadına bakarmsın ya.. o telefondan kaldı mıSanane be kadın
Sana öylr davranmaya küçük düşürmeye çalışması ne hakkı var bunaTerbiyesiz..
Sen onları insan yerine koymuşun evlerine gitmişsin misafir böyle mi ağırlanır..
Sıkma canını bence. Herşey olacağına varırmış..
Erkek arkadaşınızında birden bire böyle değişmesi çok yanlış gerçekten
Ana kuzumu bu yani? Diyelimki tamam ailesi seni istemedi..
İnsan böyle mi yapar ? Ne kadar ayıp yani size olan saygısı sevgisi böylemiymiş..
Boşver Herşey olacağına varırmış.. belkide böylesi daha hayırlı olmuştur senin için..
bu defa kesin bittiHer konuna aynı yorumu yapıyorum bu adamdan sana hayır gelmez.
sen hiç birşey yapmamışın suç sende değil ki.sağol canım yaaa ne yaptım diye düşünüyorum ama hiççç bişey yapmadım annesi elini öptürmedi hemen sarıldı boynuma olsa olsa bu sorun olur başka bişey yok
birde durmadan çalışıcanmı diyor annesi orada ne gibi işler yapabilirsin falan diiye sordu buda beni rahatsız ettisen hiç birşey yapmamışın suç sende değil ki.
Kendini sakın suçlama..
Böyle birinden nede ailesinden hayır gelmez anlattıklarına göre.
Canım yol yakınken dön kafanda bitir gerçekten yoluna bakbirde durmadan çalışıcanmı diyor annesi orada ne gibi işler yapabilirsin falan diiye sordu buda beni rahatsız etti
anlamadım bir gün öncesine kadar bu adam aşkından ölüyordu ya ben sensiz yaşayamam falan diyordu saniyede nasıl değişti şuan kendimi gerçekten şanslı hissediyorumCanım yol yakınken dön kafanda bitir gerçekten yoluna bak
Bak zaten evlenmiş ayrılmışsın tecrüben var hiç değilse..
İnsan sevince bazı şeyleri görmüyor ama daha sonra bunlar cığ gibi büyüyor..
Anneside ne para gözmüş kadındaki rahatlığa bakarmsın
Valla arkana bakmadan kaç canım sen bu ailedende bu adamdanda..
Eğer erkek arkadaşın senin arkanda olsaydı cok sevseydi değer verseydi
Derdim kii.. Devam et bırakma yarı yolda ailesi için.. ama yok yok oda yok