şaşırdım kaldım.

bence istemiyor, sonucta isteyen adam bir emek verir diye dusunuyorum, tamam deyip geçmesi çok istekli degil gibi duruyor, üzücü ama istemem yan cebime koy gibi

Bence ailesisinde aramayın kabahati bana göre erkek arkadaşınızın kendi sacmaliklari gibi çünkü evlerine gitmeden öncede konuşmaları bi tuhaf seninde eski eşten farkın kalmadı falan nedir yani..sacmalardan seçmeler. ..

İçim okadar rahatki. Çünkü ben elimden geleni fazlası ile yaptım.
İşde bu çok iyi en azından içiniz rahat bende mesajınızı okuyunca şöyle düşündüm nacizane kusuruma bakmayın sizin çocuğunuz yok çocuksuz bi beyle görüşseniz daha iyi olmazmı bilemedim .

Bariz belli annesi aklını karıştırmış..

zaten ben buna söyledim senin çocukların var olmaz benden uzak dur diye ama bırakmadı beni çocuklar yanımıza gelmez annesinde kalırlar falan kahvaltıya gittiğimde annesi çocuklarada bir oda dizersiniz ev al sende çalışırsın değilmi ne iş yaparsın bursada diye sordu durdu ( şuanda bende oda istanbulda yaşıyoruz evlenince bursaya taşınacakmış)

Kendı ogulları 2 cocukla 2. evlılık yapacak,hala bekar oglana kız begenır gıbı kızı onlar mı secıyormus..Ben anlamıyorum bu oglan aılelerının karısma olayına..siz kımsınız derler adama ya..Ikı kısı buna karar verır ve evlenır bu kadar basıt..Bir de sizin ıkıncı evlılıgınız,kımse karısmasa keske..Belkı de böyle bı aılesı oldugu ıcın bosanmıstır adamın eskı karısı da..Hıc begenmedım tavıurlarını ..

bide hatalı benmişim gibi davranıyor

Çocuklara oda düzmek sorun değil o olacak tabi önemli olan anlaşmanızdı zaten sıkıntılı bi evlilikten çıkdınız muhtemelen eee o kadında bu adamı boşuna bırakmadı bence kurtulduğunuza şükredin birdaha aramayın

Anasını danasını bırakta,önce sen ne istediğini,neyi istediğini bir düşün.Evlenmiş boşanmış olmak,illa boşanmış çocuklu adamla evleneceksin izlenimi uyandırmasın sen de.Sonuçta bekar çocuğu olmayan genç kadınsın.İki çocuğun sorumluluğu var farkında mısın.Çocuklar annesinde mi bilmiyorum ama hayatınızdalar.Sen kabul ediyorsun bir de adamın tafrasını çekiyorsun.Boşversene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…