şaşırdım kaldım.

demek ki hoş yorumlar geçmemiş aile arasında
ama yani telefon markasına takılacak tipte insanlarsa salla zaten daha neleri çıkardı kimbilir
belki de hayırlı olan budur..

Çok tuhaf gerçekten de,
sana tavırları nasıldı ailesinin ?
ailesi istemiyor bile olsa erkek arkadaşının ikinci evliliği olacak sonuçta
sana bunu açıkça söyleyecek olgunlukta olması gerekirdi ..
Yüzyüze görüştünüz mü hiç o günden sonra ?

o günden sonra yüz yüze görüşmedik zaten sadece cumartesi günleri görüşüyorduk hafta içi çalıştığım semte işi düştüğünde yanıma geliyordu annesi bana sarılıp resim çektiriyordu bol bol olumsuz bişey demedi bana hatta ailenle konuş sonbahara kadar nikahta olsun şimdi adını koyalım dedi

İş ciddiye binince korkmuş olabilir mi ? belki korkuları vardır evlilikle ilgili .
Aslında yüzyüze konuşmayı teklif etsen, herşey daha anlaşılır olur bence .

Demek ki bu adamın boşanm,a sebedi aillesi yüzünden kim bilir elin kızına ne işkenceler yaptılar , telefon markası hayati önemli değil maddeye takılan insanlardan hayır gelmez

2. evlilikte saygı sevgi görmek isterim ee birazda el üstünde tutulup değer görmek isterim.. bence uzak durun bu ilişkiden size hayır gelmez.

olumsuz yorumlar yapılmış ve aklı karışmış olabilir.
ailesi sonuçta etkilenmiştir.

Olumlu yada anlattıklarına göre olumsuz bişeyler söylemişler ona kafası karışmış sanırım bi süre wer ona oda bu sürede eğer istiyorsa sana geri döner zaten

Eski eşinden neden boşanmış. Veya eski eşe karşı kaynananın hala bir sevgisi ve isteği var mı barışılar diye. Belki bundan dolayı sana iyi görünüp oğluna çaktırmadan beynini yiyordur. Okları üstüne çekmemek için inceden inceye oğluna nükteli bir şeyler diyordur.

ilk evliliğinin 2 çocuğa rağmen neden bittiği çok önemli..malum bir kadın kolay kolay boşanmıyor..

söylediklerine göre kadın faceden bulduğu biri ile bunu aldatmış yakalanıncada o adama kaçmış diyorlar ama genelde kadının pasaklı olduğundan bahsediliyor nekadar doğru bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…