merhaba hanımlar 8 aylık bir ilişkim vardı çoğu zaman inişler çıkışlar yaşadık oda benim gibi evlenip ayrılmış benim çocuğum yok ama onun 2 tane çocuğu var zaten benim için fazlaca bir sorun değil bu.
geçen hafta annesi beni yemeğe çağırdı şehir dışından ablası da gelmiş beni görmek için bi gün önce erkek arkadaşıma kahvaltıya gelsin sonra beraber yemeğide yeriz demişler tamam dedim.
sabah erkek arkadaşım beni almaya geldi yol 2 saat falan sürüyor okadar heyecanlıydım ki anlatamam içeri girer girmez kahvaltı sofrasında soluğu aldık (keşke az soluk alsaydım)
kahvaltı bitti odaya geçtik ablası kahve yaptı falan bende mutfağa gittim o arada erkek arkadaşımla annesi bir süre yanlız kaldı neyse kahve içerken ablası telefonunun markası ne dedi bende söyledim bağıra bağıra kahkaha ile aaaaaa o ne yaaa kaldımı onlardan dedi yüzümün şeklini hiç bozmadan suratına baktım
kocasıda var tabi falan dedi kahve olayıda bitince erkek arkadaşım biz kalkalım dedi annesi oturun falan demedi.
kalktık avm ye gittik sonra beni eve bıraktı ama eski sıcaklığı yoktu aksam sordum annenler ne dedi diye annemler güzel kadın dedi o da yeter zaten falan dedi bende sen bizimkilerle tanıştığında aynısını yapıcam dedim umrumda olurmu sence dedi.
sesimi çıkarmadım ben ararmazsam konuşamıyoruz konuşund-cada hiçç bişey yokmuş gibi canımlar aşkımlarr falan 5 mesajımdan 1 tanesine cevap veriyor biraz ara verelimmi dedim ses yok
zaten sende hep söylüyordun bu ilişkiyi ayakta tutan bendim bende yoruldum dedim 1 defa aradı açmadım
sonra mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diye halen hiç bir çaba yok
( ben onlardayken annesi bana sarılıp resim çektiriyordu) beni istemiyor olabilirmi kafam çok karışık