şaşırdım kaldım.

erkek arkadaşıma birşey yazmama gerek yok artık değilmi

Siz karşı taraftan cevap beklemeyin bence. evlenmiş ayrılmış olabilrsiniz. çocuğunuz yok. bekar sayılırısnız. dışarıdaki genç bayanların çoğu bekarım diyorlarda ne oluyor. yüzde doksanı birileri ile birlikte olmuşlar. bu durum göz önünde tutulursa bekar sayılırısınız. kendinize daha iyi anlaşacağınız biri ile tanışma fırsatı verin. iki çocuklu, burnu bilmem nerelerde olan bir erkeği beklemeye değmez.

haklısın ama sinirlerim çok bozuldu bu değişiklik tavırlar

erkek arkadaşıma birşey yazmama gerek yok artık değilmi

canım sen elinden geleni yapmışsın zaten. mesaj atmışsın o kadar iletişim kurmaya çalışmışsın. benim için ne dediler demişsin? verdiği cvp güzel kız!dediler bu kadar mı yani. hiç anlatmıyor etmiyor. sana karşı net bir yaklaşımı olsaydı kimseyi takmazdı.

gitmeden önce nasıldı sana karşı umursamamazlık varmıydı

Gençsin güzelsin, adamın 2 çocuğu var bunu sorun etmiyorsun. İlk arayan sensin, mesajlarına cevap vermediği halde mesaj atmaya devam ediyorsun. Ailesini önemsiyorsun; ve bu ilişkiyi ilişki yapan yine sensin.
Adamın senin etrafında tur atması lazım; bence kendi değerini bil biraz. 2 çocukla niye boşanmış hem? Nasıl senin ailenin benim için ne düşündüğü umrumda değil diyorsa, onun ailesinin sen için ne düşündüğü de çok da umrunda olmamalı. Kaç yaşında adam, ikinci evliliğini kuruyor üstelik. Önemli olan sizin biribirinizi mutlu ediyor olmanızdı.

Telefonuna takılan yetersiz kapasite Görümce adayını o anne yetiştirmiş sonuçta, aynı anne sevgilini de yetiştirmiş,bence bi daha düşün.

gitmeden önce herşey okadar güzeldiki sultanım hayatım canım bir anda tepetaklak oldu herşey günde 4-5 defa arayan adam aramaz oldu

Sessiz kal mesaj atma arama sorma bakalım o seni arayacak mı soracak mı o ulaşmaya çalışsın sana

Şu anda sevginiz nefrete dönüşüyor, bu birini unutmak için ilk adımdır.Fakat bizler iyi insanlarız, intikam almak bizlere göre değil. Boşverin, aramayın, muhatap olmayın.Sizi kaybetmiş olması en güzel cevaptır.

Onu unuttuğunu hissettir bence ona çünkü ne kadar görüşürsen bi msj bile atarsan o üzülmez canı yanmaz . Sen üzülürsün

gitmeden önce herşey okadar güzeldiki sultanım hayatım canım bir anda tepetaklak oldu herşey günde 4-5 defa arayan adam aramaz oldu

cnm o zaman eve gittiğin güne geri dön ve iyi düşün. örneğin telefonun için söylediği söze ters bakarak verdiğin tepkiyi. ailenin diğer üyeleri sevgilin fark etmiş olabilir. senden sonra görümce doldurmuş olabilir ters biri şaka yaptık anlamadı fln diye

birde sen soğuk fln mı durdun aileye ne biliyim birden böyle dönmesi çok tuhaf
biraz düşün bence cevabını bulabilirsin. çok kızdım sevgiline

cnm mesajların hepsini okuyamadım ama tartışıp ayrıldınızmı telefonda fln
bence fevri davranma silme hemen
tartışma falan olmadı sadece değişti bayaa bi atığım mesajlara cevap vermedi örneğin 5 mesajdan 1 tanesine cevap verir oldu bende biraz ara verelimmi diye mesaj attım cevap yok sonra tekrar mesaj attım seninde söylediğin gibi bu ilişkiyi ben ayakta tutuyorum ama çok yoruldum diye bu dfa aradı açmadım mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diye

mesajlarından senin bu adamı sevdiğini seziyorum bence bir daha ararsa veya görüşmek isterse görüş. onunla güzelce iletişim kur ve bize söylediğin gibi mesajlara cvp vermediğini soğuk davrandığını eskisi gibi aramadığını ve tüm bunların aileyle görüşmeden sonra olduğunu gerçekten ne olduğunu bilmeye hakkının olduğunu söyle

en azından kafan 1 milyon soru işaret ile kalakalmazsın. sonra duruma göre ne yapacağına bakarsın. bekli sadece bir yanlış anlaşılma oldu o gün.,
aşkta gurur olmaz unutma

ayyy zaten bende gurur kalmadıki onun yüzünden herdefasında küsen o koşan bendim boşversene hatta ben onun için kendimden çok ödün verdim mesela : evlilikten bahsettik hani karısı bunu aldatmış ya bana korkuyorum falan demişti
bende öyle bir niyetim olsa boşanmış çocuksuz bir kadınım neden evleneyim ki dedim cevap şok ediciydi
genel evdeki kadınlarda evi yuvası olsun ister
eski eşine sürekli o.... pu der a.... kodumu der bende çok sinirlendim artık yeter düzgün konuş diye çok mu arzuluyorsun onu dedim şimdi seninde ondan farkın kalmadı dedi

sonra aradı ağladı yok işte sen evleneceğim kadınsın sana nasıl öyle derim yanlış anladın falan filan tamam dedim sustum bu arada onlara gideceğim tarih belliydi o sırada.

düpedüz saygısız bu adam be. lafların çok çirkin. ayrıldığı eşide olsa
ayrıca sizi itham eder gibi konuşması ! sonrasında sizin verdiğiniz cevaba verdiği cvp

ben ilişkinizin iyi olduğunu düşünerek yorum yapmıştım ama bence bu adam sizi haketmiyor. 2. hayatınızı bu adamın küfürlerini işiterek geçirmek istemezsiniz değilmi?

siz daha iyilerine layıksınız ve hakettiğiniz beyaz atlı prensiniz karşınıza çıkmak için belki de dört gözle boş kalmanızı bekliyordur

Bence kesinlikle bu adamı sil aklından yanında küfür ediyorsa sevgiliyken, evliliği hiç düşünemiyorum heleki genel evi kadınarı ne demektir yaaa ? onların üzerınden sana nasıl örnek verebiliyo o 2. evlilik için titizse seninde 2. evliliğin sen bir bayansın senin daha çok titiz olman gerekıyo. Ailesine sıra gelınce net ailesi senin hakkında pek olumlu şeyler konuşmamışlar adam gelip snn yüzüne eve böyle böyle dediler diyecek hali yok gerektiğinden çok daha fazla deger vermişsin . Gerçekten çok sinir bozucu bir durum lütfen yazdıklarımı yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…