- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
erkek arkadaşıma birşey yazmama gerek yok artık değilmipasaklı diye eşinden ayrılanı da hiç duymadım
bence aile değil de daha çok erkek arkadaşınızda sorun var gibime geldi. yani böyle 5 mesajın birine cvp vermek fln.
ayrıca aile olumsuz da olsa böyle hemen u dönüşü çok saçma. 2. evliliğini yapacak adam aileyi de çok takmaz sonuçta
merhaba hanımlar 8 aylık bir ilişkim vardı çoğu zaman inişler çıkışlar yaşadık oda benim gibi evlenip ayrılmış benim çocuğum yok ama onun 2 tane çocuğu var zaten benim için fazlaca bir sorun değil bu.
geçen hafta annesi beni yemeğe çağırdı şehir dışından ablası da gelmiş beni görmek için bi gün önce erkek arkadaşıma kahvaltıya gelsin sonra beraber yemeğide yeriz demişler tamam dedim.
sabah erkek arkadaşım beni almaya geldi yol 2 saat falan sürüyor okadar heyecanlıydım ki anlatamam içeri girer girmez kahvaltı sofrasında soluğu aldık (keşke az soluk alsaydım)
kahvaltı bitti odaya geçtik ablası kahve yaptı falan bende mutfağa gittim o arada erkek arkadaşımla annesi bir süre yanlız kaldı neyse kahve içerken ablası telefonunun markası ne dedi bende söyledim bağıra bağıra kahkaha ile aaaaaa o ne yaaa kaldımı onlardan dedi yüzümün şeklini hiç bozmadan suratına baktım
kocasıda var tabi falan dedi kahve olayıda bitince erkek arkadaşım biz kalkalım dedi annesi oturun falan demedi.
kalktık avm ye gittik sonra beni eve bıraktı ama eski sıcaklığı yoktu aksam sordum annenler ne dedi diye annemler güzel kadın dedi o da yeter zaten falan dedi bende sen bizimkilerle tanıştığında aynısını yapıcam dedim umrumda olurmu sence dedi.sesimi çıkarmadım ben ararmazsam konuşamıyoruz konuşund-cada hiçç bişey yokmuş gibi canımlar aşkımlarr falan 5 mesajımdan 1 tanesine cevap veriyor biraz ara verelimmi dedim ses yok
zaten sende hep söylüyordun bu ilişkiyi ayakta tutan bendim bende yoruldum dedim 1 defa aradı açmadım
sonra mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diye halen hiç bir çaba yok
( ben onlardayken annesi bana sarılıp resim çektiriyordu) beni istemiyor olabilirmi kafam çok karışık
haklısın ama sinirlerim çok bozuldu bu değişiklik tavırlarSiz karşı taraftan cevap beklemeyin bence. evlenmiş ayrılmış olabilrsiniz. çocuğunuz yok. bekar sayılırısnız. dışarıdaki genç bayanların çoğu bekarım diyorlarda ne oluyor. yüzde doksanı birileri ile birlikte olmuşlar. bu durum göz önünde tutulursa bekar sayılırısınız. kendinize daha iyi anlaşacağınız biri ile tanışma fırsatı verin. iki çocuklu, burnu bilmem nerelerde olan bir erkeği beklemeye değmez.
erkek arkadaşıma birşey yazmama gerek yok artık değilmi
Gençsin güzelsin, adamın 2 çocuğu var bunu sorun etmiyorsun. İlk arayan sensin, mesajlarına cevap vermediği halde mesaj atmaya devam ediyorsun. Ailesini önemsiyorsun; ve bu ilişkiyi ilişki yapan yine sensin.merhaba hanımlar 8 aylık bir ilişkim vardı çoğu zaman inişler çıkışlar yaşadık oda benim gibi evlenip ayrılmış benim çocuğum yok ama onun 2 tane çocuğu var zaten benim için fazlaca bir sorun değil bu.
geçen hafta annesi beni yemeğe çağırdı şehir dışından ablası da gelmiş beni görmek için bi gün önce erkek arkadaşıma kahvaltıya gelsin sonra beraber yemeğide yeriz demişler tamam dedim.
sabah erkek arkadaşım beni almaya geldi yol 2 saat falan sürüyor okadar heyecanlıydım ki anlatamam içeri girer girmez kahvaltı sofrasında soluğu aldık (keşke az soluk alsaydım)
kahvaltı bitti odaya geçtik ablası kahve yaptı falan bende mutfağa gittim o arada erkek arkadaşımla annesi bir süre yanlız kaldı neyse kahve içerken ablası telefonunun markası ne dedi bende söyledim bağıra bağıra kahkaha ile aaaaaa o ne yaaa kaldımı onlardan dedi yüzümün şeklini hiç bozmadan suratına baktım
kocasıda var tabi falan dedi kahve olayıda bitince erkek arkadaşım biz kalkalım dedi annesi oturun falan demedi.
kalktık avm ye gittik sonra beni eve bıraktı ama eski sıcaklığı yoktu aksam sordum annenler ne dedi diye annemler güzel kadın dedi o da yeter zaten falan dedi bende sen bizimkilerle tanıştığında aynısını yapıcam dedim umrumda olurmu sence dedi.sesimi çıkarmadım ben ararmazsam konuşamıyoruz konuşund-cada hiçç bişey yokmuş gibi canımlar aşkımlarr falan 5 mesajımdan 1 tanesine cevap veriyor biraz ara verelimmi dedim ses yok
zaten sende hep söylüyordun bu ilişkiyi ayakta tutan bendim bende yoruldum dedim 1 defa aradı açmadım
sonra mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diye halen hiç bir çaba yok
( ben onlardayken annesi bana sarılıp resim çektiriyordu) beni istemiyor olabilirmi kafam çok karışık
gitmeden önce herşey okadar güzeldiki sultanım hayatım canım bir anda tepetaklak oldu herşey günde 4-5 defa arayan adam aramaz olducanım sen elinden geleni yapmışsın zaten. mesaj atmışsın o kadar iletişim kurmaya çalışmışsın. benim için ne dediler demişsin? verdiği cvp güzel kız!dedilerbu kadar mı yani. hiç anlatmıyor etmiyor. sana karşı net bir yaklaşımı olsaydı kimseyi takmazdı.
gitmeden önce nasıldı sana karşı umursamamazlık varmıydı
bencede ama ben onunda canı yansın istiyorumTelefonuna takılan yetersiz kapasite Görümce adayını o anne yetiştirmiş sonuçta, aynı anne sevgilini de yetiştirmiş,bence bi daha düşün.
ben arayacağını sanmıyorum ama oda üzülsün istyorum çünkü ben bunu haketmedimSessiz kal mesaj atma arama sorma bakalım o seni arayacak mı soracak mı o ulaşmaya çalışsın sana
bakıyorum faceden falan silmemiş beni silsemmi acabaŞu anda sevginiz nefrete dönüşüyor, bu birini unutmak için ilk adımdır.Fakat bizler iyi insanlarız, intikam almak bizlere göre değil. Boşverin, aramayın, muhatap olmayın.Sizi kaybetmiş olması en güzel cevaptır.
gitmeden önce herşey okadar güzeldiki sultanım hayatım canım bir anda tepetaklak oldu herşey günde 4-5 defa arayan adam aramaz oldu
bakıyorum faceden falan silmemiş beni silsemmi acaba
tartışma falan olmadı sadece değişti bayaa bi atığım mesajlara cevap vermedi örneğin 5 mesajdan 1 tanesine cevap verir oldu bende biraz ara verelimmi diye mesaj attım cevap yok sonra tekrar mesaj attım seninde söylediğin gibi bu ilişkiyi ben ayakta tutuyorum ama çok yoruldum diye bu dfa aradı açmadım mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diyecnm mesajların hepsini okuyamadım ama tartışıp ayrıldınızmı telefonda fln
bence fevri davranma silme hemen
tartışma falan olmadı sadece değişti bayaa bi atığım mesajlara cevap vermedi örneğin 5 mesajdan 1 tanesine cevap verir oldu bende biraz ara verelimmi diye mesaj attım cevap yok sonra tekrar mesaj attım seninde söylediğin gibi bu ilişkiyi ben ayakta tutuyorum ama çok yoruldum diye bu dfa aradı açmadım mesaj attım konuşmasak daha iyi olur diye
ayyy zaten bende gurur kalmadıki onun yüzünden herdefasında küsen o koşan bendim boşversene hatta ben onun için kendimden çok ödün verdim mesela : evlilikten bahsettik hani karısı bunu aldatmış ya bana korkuyorum falan demiştimesajlarından senin bu adamı sevdiğini seziyorumbence bir daha ararsa veya görüşmek isterse görüş. onunla güzelce iletişim kur ve bize söylediğin gibi mesajlara cvp vermediğini soğuk davrandığını eskisi gibi aramadığını ve tüm bunların aileyle görüşmeden sonra olduğunu gerçekten ne olduğunu bilmeye hakkının olduğunu söyle
en azından kafan 1 milyon soru işaret ile kalakalmazsın. sonra duruma göre ne yapacağına bakarsın. bekli sadece bir yanlış anlaşılma oldu o gün.,
aşkta gurur olmaz unutma
ayyy zaten bende gurur kalmadıki onun yüzünden herdefasında küsen o koşan bendim boşversene hatta ben onun için kendimden çok ödün verdim mesela : evlilikten bahsettik hani karısı bunu aldatmış ya bana korkuyorum falan demişti
bende öyle bir niyetim olsa boşanmış çocuksuz bir kadınım neden evleneyim ki dedim cevap şok ediciydi
genel evdeki kadınlarda evi yuvası olsun ister
eski eşine sürekli o.... pu der a.... kodumu der bende çok sinirlendim artık yeter düzgün konuş diye çok mu arzuluyorsun onu dedim şimdi seninde ondan farkın kalmadı dedi
sonra aradı ağladı yok işte sen evleneceğim kadınsın sana nasıl öyle derim yanlış anladın falan filan tamam dedim sustum bu arada onlara gideceğim tarih belliydi o sırada.
ayyy zaten bende gurur kalmadıki onun yüzünden herdefasında küsen o koşan bendim boşversene hatta ben onun için kendimden çok ödün verdim mesela : evlilikten bahsettik hani karısı bunu aldatmış ya bana korkuyorum falan demişti
bende öyle bir niyetim olsa boşanmış çocuksuz bir kadınım neden evleneyim ki dedim cevap şok ediciydi
genel evdeki kadınlarda evi yuvası olsun ister
eski eşine sürekli o.... pu der a.... kodumu der bende çok sinirlendim artık yeter düzgün konuş diye çok mu arzuluyorsun onu dedim şimdi seninde ondan farkın kalmadı dedi
sonra aradı ağladı yok işte sen evleneceğim kadınsın sana nasıl öyle derim yanlış anladın falan filan tamam dedim sustum bu arada onlara gideceğim tarih belliydi o sırada.