- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.699
- 548
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Hepimiz gömdüysek yok mudur bir sebebi?Amma gömdünüz yengeç erkeklerini o kadarda değildir
Hepimiz gömdüysek yok mudur bir sebebi?
Benimde esim yengec cok tatlidir aslindaBu yengeç erkeklerine neden böyle kötü yorumlar yapıyonuz ? Bir yengeç oğlan anası olarak üzülüyorum bir miktar
Sınıfındaki arkadaşlarından bahsediyorduk bugün, kankalık bana göre değil anne, hep aynı kişiyle gezmek, oynamak sıkıcı ben her tenefüs farklı bir arkadaşımla dışarı çıkıyorum, bazen tek dolaşıyorum kendimle de iyi arkadaşım hatta en iyi arkadaşım kendim olabilirim dediYay kizlarina bayılırım, tam özgür keçiler
Bence de çok merhametlilerBenimde esim yengec cok tatlidir aslindabende su gruplarini ailelerine düşkün olur diye biliyorum. Esim duygusaldir evet. Bazen hayatın bin bir türlü hali var senden önce bana bisey olursa doğacak oğlumuz icin vs diye soze baslarim icim rahat etsin diye, bir bakarim ki ağlıyor . Deme oyle der bi taraftan. Kötü yönü zor zamanda insan sogukkanlilik bekleyebiliyor bende teraziyim ondan daha güçlü durmaya calisirim bi de teskin ederim ama o merhametine de kiyamam
Bir ömür boyu mutluluklarBenimde esim yengec cok tatlidir aslindabende su gruplarini ailelerine düşkün olur diye biliyorum. Esim duygusaldir evet. Bazen hayatın bin bir türlü hali var senden önce bana bisey olursa doğacak oğlumuz icin vs diye soze baslarim icim rahat etsin diye, bir bakarim ki ağlıyor . Deme oyle der bi taraftan. Kötü yönü zor zamanda insan sogukkanlilik bekleyebiliyor bende teraziyim ondan daha güçlü durmaya calisirim bi de teskin ederim ama o merhametine de kiyamam
Onun içinden gelmesini beklerse isi çok zor.su an parayı tam gonderince birşey degismiyorki hem parsyi alıyor hem iş yapmiyor eşinin canınam minnet zaten.
Ben yengecim yükselenim yengec. Sevgilim de yengec yükseleni de yengec. Malesef bazen şöyle bi ilişkimiz var.allahtan her zaman değil.
Henüz dört yaşında ama ettiği iltifatlar müthiş, nerde bir çiçek görse koparı getirir, hasta olsam üzülür hemen ağlamaklı olur, , sürekli temas halinde olmayı sever, tam bir sevgi, ilgi pıtrcığıböyle devam ederse taht konusu kesin
yay burcu kızımında bunlarla alakası yok, arada kardeşinin gazına geliyor ama çabuk geçiyor etkisikendi dünyasına dönüyor yine.
Benimde esim yengec cok tatlidir aslindabende su gruplarini ailelerine düşkün olur diye biliyorum. Esim duygusaldir evet. Bazen hayatın bin bir türlü hali var senden önce bana bisey olursa doğacak oğlumuz icin vs diye soze baslarim icim rahat etsin diye, bir bakarim ki ağlıyor . Deme oyle der bi taraftan. Kötü yönü zor zamanda insan sogukkanlilik bekleyebiliyor bende teraziyim ondan daha güçlü durmaya calisirim bi de teskin ederim ama o merhametine de kiyamam
Seninle bu konularda tarzımız benziyor galiba. Bunlar tam benim söyleyeceğim laflar çünküMaaş günü de geçti ama, herif yanaştığında deseydi keşke, yaptığım işe laf eden ailen ödesin senin kredini diye, mis gibi olurdu tadından yenmezdi.
Tipik Anadolu kurnazı değil mi ya, çengelköy salatalığına benzeyen, anca o kadar fonksiyonu olan oğullarına fellik fellik öğretmen kız arayan tiplerden, şansa bak oğulları kendi bulmuş. Kadın hem çalışsın para getirsin, hem miss gibi ev temizleyip 3 tencere yemek koysun, taktıkları 1 bileziğin hakkı olarak kendilerinin nazını tribini çeksin, adamın altına araba da çekmiş ohhh. Oğulları işe gidip gelse hayırlı koca, dövmüyor sövmüyor daha ne istiyon. Ne güzel hayat di mi?Seninle bu konularda tarzımız benziyor galiba. Bunlar tam benim söyleyeceğim laflar çünkü
Bana göre iki seçenek var. Ben evin bütün yükünü çekeceksem eşim ya bana yardım edecek işbölümü yapacağız ya da benden fazla kazanacak ki temizlikçi çağırmaya ya da en az yarım gün çocuk bakımına birini almaya bütçe ayırabileyim. Yoksa böyle hem kel hem fodul adamla ömür geçmez. Probis üzülmesin etkilenmesin diye de az yazdım, kötü söz kullanmadım yani yoksa adama çok sinirliyim sanki benim akrabammış gibi.Tipik Anadolu kurnazı değil mi ya, çengelköy salatalığına benzeyen, anca o kadar fonksiyonu olan oğullarına fellik fellik öğretmen kız arayan tiplerden, şansa bak oğulları kendi bulmuş. Kadın hem çalışsın para getirsin, hem miss gibi ev temizleyip 3 tencere yemek koysun, taktıkları 1 bileziğin hakkı olarak kendilerinin nazını tribini çeksin, adamın altına araba da çekmiş ohhh. Oğulları işe gidip gelse hayırlı koca, dövmüyor sövmüyor daha ne istiyon. Ne güzel hayat di mi?
Terapi sürecine girdiğinden beri paylaştığımız şekilde işlerimizi yapmaya başladık diye yazmıştım yeniden yazayım
Ne güzel maşallah ya. Daim olsun. Sizde umarım bir gün bir probis vardı terapi falan derken kurtardılar evliliklerini dersiniz. Gerçi konuda buna inanan sayısı bir parmağın elini geçmez ama olsun
Valla ben ne durumda olduğunuzu tam çözemiyorum.Çok karışık yazıyorsunuz.Parça parçamı diyeyim.Durumlar sürekli değiştiği için bir öyle bir böylemi diyeyim.Sanki birşeyler tam yazılmıyor gibi.
Bir akşamları cenaze evi gibi diyorsunuz.Bir terapi iyi geliyor diyorsunuz.Bir eşimde aynı kafada oda temizliğimi beğenmezdi diyorsunuz bir eşiniz sanki onlara gitmemiş sanki hiç onun fikri değilmiş gibi ailesini suçluyorsunuz bilemedim.
Kafanız çok karışık rasyonel bakamıyorsunuz gibi geliyor.
her yorumunuzu okuyorum aslında gayette konuya hakimimBence siz her yorumumu okumuyorsunuz okumak zorunda değilsiniz ama parça parça gelişi bu yüzden birde diğer konumada sonradan dahil oldunuz haliyle çok hakim değilsiniz şuan yeni yazan birçok kişi baştan beri takip edenler. Bir çok konuda size öyle geldiğini düşünüyorum.
Yeni konu geldiği için karışıklık oldu bence. Eski konuda herkes noktası virgülüne hakim. Eski konu daha net bir konu bir de. Konu belli, çözüm yolları belli, adımlar, kararlar belli. Bu konu ise çok dallı budaklı bir konu.Bence siz her yorumumu okumuyorsunuz okumak zorunda değilsiniz ama parça parça gelişi bu yüzden birde diğer konumada sonradan dahil oldunuz haliyle çok hakim değilsiniz şuan yeni yazan birçok kişi baştan beri takip edenler. Bir çok konuda size öyle geldiğini düşünüyorum.
Insallah probisin senin icin bunu cok isterimNe güzel maşallah ya. Daim olsun. Sizde umarım bir gün bir probis vardı terapi falan derken kurtardılar evliliklerini dersiniz. Gerçi konuda buna inanan sayısı bir parmağın elini geçmez ama olsun
Amacım konuyu hortlatmak değildi ama biraz öyle olucak şu an yazınca ...Bence siz her yorumumu okumuyorsunuz okumak zorunda değilsiniz ama parça parça gelişi bu yüzden birde diğer konumada sonradan dahil oldunuz haliyle çok hakim değilsiniz şuan yeni yazan birçok kişi baştan beri takip edenler. Bir çok konuda size öyle geldiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?