- 23 Şubat 2019
- 201
- 74
- 98
- 33
- Konu Sahibi denizatlas
-
Kan testi de pozitifBakalım minik kaç haftalık mis
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasıp etsin RabbimKan testi de pozitif
Teşekkürler canım bu ay da olmazsa deniycem bendeKızlar bu bilgileri vereyim belki uygulamak isteyen olur
Öncelikle Adetim biter bitmez maydanoz süt kaynatıp buharinda oturdum 4 gün sonra iki kilo nar blendirdan geçirdim süzdüm yumurtlamaya yakın 5 gün hergun bir bardak içtim. Aklıma geldikçe havuç yedim
Bir avuç incir ve 4 havuç kaynatıp suyunu olduğu kadar içtim yumurtlama dönemi .kendimi sıcak tuttum yumurtlama günlerini 3 defa değerlendirdim . 8 aydır hamilelik olmuyordu bu ay oldu . Bunları ilkez bu ay yaptım
3 gün kala yaptım prodoctor test negatif çıktı şimdi de gecikmesini bekleyecem pek sanmıyorum ama her an her şey olabilir felaket halsizim uykum var kaç gündür bakalım olursa planlanan bir gebelik olmayacak amaYerleşme reglden 3 4 gün önce gelirmiş bide okuduklarima göre gebelikte vücut hastalığa açık olurmuş inşallah hamilesindir canım test yaptinmi peki hiç 2 gün varsa çıkar idrarda :)
Benim 28 Şubat sarı akıntı bendede var inşallah gebeliktendir
Yaa benimde aynı gaz var şişkinlik var tek bende değil demekŞimdi belirtilerimi yazayım adete bir hafta kala yaşadıklarım bu ay diğer aylara göre farklı belirtiler yaşadım şiddetli sancılı gaz sancısı vardı gaz da yapıyordum affedersin büyük abdestim geliyormuş gibi hissediyordum ama gazdı . Göğüslerim bazı aylar ağrıyordu ama bu ayki Ağrı ağırlaşmış gibi dolgun damarlar belirginleşmiş. Akıntım her ay vardı ama şeffaf beyaz oluyordu ama bu ayki her gün bir defa gördüm Sarımsi beyaz akıntı silince peçeteye geliyordu sadece. Adete 5 gün kala kasıklarıma bıçak saplanır gibi kramp giriyordu nefesim kesiyordu resmen. Bir de göğüslerim kaşınıyor da arada. Bacaklarım çekiliyordu belim ağrıyordu. Sağ diz kapağının arkasındaki damar cimcikler gibi sıkışıyordu tutuluyordu. Halsiz ve yorgunluk vardı. Kahverengi lekelenme görmedim. Adet sancısı gibi sancılar çekiyordum ama 15 dakika boyunca böyle kasıklarım beni geriyordu . 3 gündür yani adet günümden itibaren açlık hissi başladı ne yiyorum doymuyorum sanki hep açım. Diğer aylarda adet sancısı gibi kramplar giriyordu ama bir vuruyordu geçiyordu bu ay öyle değildi uzun sürüyordu. İnşallah size yardımcı olabilmek adına yazdım bunları yaşadığım belirtiler bunlardı bugün gecikmenin 3. Günü
Testi kaçıncı günde yaptınız adet gecikmesindeŞimdi belirtilerimi yazayım adete bir hafta kala yaşadıklarım bu ay diğer aylara göre farklı belirtiler yaşadım şiddetli sancılı gaz sancısı vardı gaz da yapıyordum affedersin büyük abdestim geliyormuş gibi hissediyordum ama gazdı . Göğüslerim bazı aylar ağrıyordu ama bu ayki Ağrı ağırlaşmış gibi dolgun damarlar belirginleşmiş. Akıntım her ay vardı ama şeffaf beyaz oluyordu ama bu ayki her gün bir defa gördüm Sarımsi beyaz akıntı silince peçeteye geliyordu sadece. Adete 5 gün kala kasıklarıma bıçak saplanır gibi kramp giriyordu nefesim kesiyordu resmen. Bir de göğüslerim kaşınıyor da arada. Bacaklarım çekiliyordu belim ağrıyordu. Sağ diz kapağının arkasındaki damar cimcikler gibi sıkışıyordu tutuluyordu. Halsiz ve yorgunluk vardı. Kahverengi lekelenme görmedim. Adet sancısı gibi sancılar çekiyordum ama 15 dakika boyunca böyle kasıklarım beni geriyordu . 3 gündür yani adet günümden itibaren açlık hissi başladı ne yiyorum doymuyorum sanki hep açım. Diğer aylarda adet sancısı gibi kramplar giriyordu ama bir vuruyordu geçiyordu bu ay öyle değildi uzun sürüyordu. İnşallah size yardımcı olabilmek adına yazdım bunları yaşadığım belirtiler bunlardı bugün gecikmenin 3. Günü
Yok hiç yoğun değildi hatta bu ay daha kuruydum sadece peçetede fark ediyordum. Bazen çamaşırımda. Adet günümün gecesi test yaptım her ay test yapmaktan yorulmuştum. Kan verdim bugün sonuç çıkacak çıksın geçen ay ne yaptığımi anlatırım belki size de yardımcı olurum
İnşallah teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip eylesin inşallahRegle bı iki gün kala yap sende canım bende öyle yapicam hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Amin inşallah canım bı ihtimal var ama benim kardeşim senelerdir öyle korunuyor olmadı3 gün kala yaptım prodoctor test negatif çıktı şimdi de gecikmesini bekleyecem pek sanmıyorum ama her an her şey olabilir felaket halsizim uykum var kaç gündür bakalım olursa planlanan bir gebelik olmayacak amaBu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ama o yöntem tehlikeliymiş öyle diyorlar valla hiç umrumda değil hamile olursam da evlattır ne yapayım bağrıma basacam Rabbim inşallah size güzel hayırlı bir evlat versinnn sizde yazın sonucunuzu merak ederiz
Amin inşallahİnşallah teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Amin inşallah canım bı ihtimal var ama benim kardeşim senelerdir öyle korunuyor olmadıtabi şans belki vurmuştur piyango vakti zamanı gelmiştir belki rabbim vermistir planlı gebelikte hamilelik zır oluyor zaten stresten hep diğer türlü gelişi güzel bekliyorsun istiyorsan rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah yarın sabha yapicam 2 gün kalmış oluyo varsa çıkar heralde varsa çok mutlu olucam
yoksa nasip diycem
Amin inşallah canım bı ihtimal var ama benim kardeşim senelerdir öyle korunuyor olmadıtabi şans belki vurmuştur piyango vakti zamanı gelmiştir belki rabbim vermistir planlı gebelikte hamilelik zır oluyor zaten stresten hep diğer türlü gelişi güzel bekliyorsun istiyorsan rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah yarın sabha yapicam 2 gün kalmış oluyo varsa çıkar heralde varsa çok mutlu olucam
yoksa nasip diycem
Daha önceki aylarda gaz yaşadım ama bu ayki böyle sanciliydi.ama herkeste aynı olmayabilir inşallah vardır sendedeYaa benimde aynı gaz var şişkinlik var tek bende değil demek
Adet günümün gecesi yaptım sonraki günde kan verdim gerçekten üstüne düşüp erken test yapmak insanı yipratiyor ben düşünmeyi bıraktım belirtilere rağmen sustum ve tuttu. Tutunma aşaması oldu mu olmadı mı stresi de yerleşmeyi etkiliyor sakince gününüzü bekleyin araştırmayın üzerinizde olan değişimleri.insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTesti kaçıncı günde yaptınız adet gecikmesinde
Ay çok teşekkür ederimYaaa ahshshshs belki piyango vurmuşturinşallah sizden güzel sonuçlar öğrenelimmmm tüm kalbimle size dua ediyorum çok heyecanlııı
Acele etmeyin o sekiz gün içinde hala yerleşme devam ediyor olabilir sakin olun olur inşallah düşünmeyinHayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah orada sonucunuz güzel çıkarbende test yaptm ama daha 8 gün var negatifti bence
Teşekkür ederim inşallah vardır bakalım sakince bekleyeceğim günümüAdet günümün gecesi yaptım sonraki günde kan verdim gerçekten üstüne düşüp erken test yapmak insanı yipratiyor ben düşünmeyi bıraktım belirtilere rağmen sustum ve tuttu. Tutunma aşaması oldu mu olmadı mı stresi de yerleşmeyi etkiliyor sakince gününüzü bekleyin araştırmayın üzerinizde olan değişimleri.insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallahhh bakalımmmAy çok teşekkür ederiminşallah yarın olsun biraz önce inşallah piyango vurmuştur canım pilansiz Gebelik ihtimali planliya göre daha fazla stres yapmıyor insan seninde hayırlı haberlerini bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?