Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben de beklemedeyim ocak regl döngü günüm 27 idi. 11 gün sürdü. Bu ayda 4 gün gecikme var olmadım. Bundan bir kaç gün önce SOFTEC erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı. Dr dan randevu bulamıyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek.
Merhaba ben de beklemedeyim ocak regl döngü günüm 27 idi. 11 gün sürdü. Bu ayda 4 gün gecikme var olmadım. Bundan bir kaç gün önce SOFTEC erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı. Dr dan randevu bulamıyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek.
Teşekkür ederim.Hep birlikte inşallah sağlık ocağı için kan verme saatini kaçırdım tekrar test alayım diyorum.Bakalim birde birsey soracağım eğer kist varsa test pozitif çıkar mı.? Bu da ben düsunduruyor.?
Ne zaman test yaptıracaksınız? Ben predictor early test siparişi verdim cuma günü yapacağım. Bu hafta moral olarak da duygusal, düşük ve enerjisiz hissediyorum.