- 16 Temmuz 2024
- 38
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi denizatlas
-
Benim adetim 2 gün gecikti ve dediğin gibi şu an bile sarı akıntım devam ediyor koku vs yok bazen beyaz oluyor akıntı dün gece kaset test yaptım biraz önce de erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Muhtemelen hamileyim yarın sabah bi kaset test daha yapıp sonra kan vermeye gidicem. Testler yanlış sonuç verebiliyormuş bebek rahime yerleşmeden hgc hormonu üremiyormuş bu yüzden test negatif çıkmış olabilir reglinizin gecikmesini bekleyinHerkese merhaba. Yumurtlama zamanı tüm haftayı değerlendirdik ovulasyon testi ile. Benim adetimin 20. gününde sarı yapışkan ama kokusuz yanma vs. yaratmayan akıntım oldu. 19 ve 20. Gününde de kasıklarımda batma ve sadece bir an rahmimde sancı oldu. Adet döngüm 25 gün, 11. 12. Gün teste göre yumurtlama günümdü. Bugün laboquick kaset gebelik testini yaptım negatif çıktı. Adetime 5 gün var. Daha önceki hamileliğimde 20. Günde yerleşme kanaması olmuştu. 21. Gün gebelik testinde silik ama belirgin çizgi çıkmıştı. 23. Gününde hcg 66 çıkmıştı. Acaba şuan ki durumda yerleşme olabilir mi? Sabredemiyorum... miyom ve kistim olduğundan dolayı 1.5 senede 1 kere hamile kalabildim, onda da 3 aylıkken kalbi durdu. Enfeksiyon olabilir denilir ise 3 gün önce kontrol amaçlı idrar ve kan testi yaptırmıştım enfeksiyon görülmedi. Anlayanlarınız var ise çok mutlu olurum.
Benim adetim 2 gün gecikti ve dediğin gibi şu an bile sarı akıntım devam ediyor koku vs yok bazen beyaz oluyor akıntı dün gece kaset test yaptım biraz önce de erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Muhtemelen hamileyim yarın sabah bi kaset test daha yapıp sonra kan vermeye gidicem. Testler yanlış sonuç verebiliyormuş bebek rahime yerleşmeden hgc hormonu üremiyormuş bu yüzden test negatif çıkmış olabilir reglinizin gecikmesini bekleyin
Ovulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi varSizin sarı akıntınız ne zaman başladı peki? Benim adetime 7 ve 6 gün kala oldu. Bu markayı ilk kez deniyorum, iyi marka diye aldım. Geçen ay artimed ve daysdoctor marka testlerde 10 15 kere ikinci çizgiyi gördüm ama sonra regl günüm regl oldum. Ya kimyasal gebelik geçirdim ya yalancı pozitif gördüm. Buralarda da eczaneler başka marka satmıyor. Regl gününüz gelmeden test yaptınız mı ve bu testler hangi marka? Umuyorum herşey gönlünüzce olur
Benim de gunluk pedime geliyor afedersiniz sari. Catlama tarihim 26-27 ocak insallah benimde oyledir. Normalde adetten once gelirdi cok erken basladiOvulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi var
Benimki bazen kalınlaşıp sümük gibi uzuyor bazen ince oluyor ama rengi hep sarı. Sidik sarısıBenim de gunluk pedime geliyor afedersiniz sari. Catlama tarihim 26-27 ocak insallah benimde oyledir. Normalde adetten once gelirdi cok erken basladi
Ben sadece gunluk pedde görüyorum ilk defa oluyor insallah benim de vardir cok umudum yok ama insan yine de bekliyor benimde sidik sarısı dediğiniz gibiBenimki bazen kalınlaşıp sümük gibi uzuyor bazen ince oluyor ama rengi hep sarı. Sidik sarısı
İnşallah vardır ben de emin değilim henüz silik çıktığı için. Yarın kan vericem inş hamileyimdirBen sadece gunluk pedde görüyorum ilk defa oluyor insallah benim de vardir cok umudum yok ama insan yine de bekliyor benimde sidik sarısı dediğiniz gibi
Hangi markaydi testiniz insallah vardirİnşallah vardır ben de emin değilim henüz silik çıktığı için. Yarın kan vericem inş hamileyimdir
Markaya bakmadım çöpe attımHangi markaydi testiniz insallah vardir
Benimde yumurtalamanin 12.gunu ve bir kaç gündür ara ara gelen sarı akıntım var bende geçen ay tahlil yapmıştım enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum inşallah gebeliktir daha test yapmadımHerkese merhaba. Yumurtlama zamanı tüm haftayı değerlendirdik ovulasyon testi ile. Benim adetimin 20. gününde sarı yapışkan ama kokusuz yanma vs. yaratmayan akıntım oldu. 19 ve 20. Gününde de kasıklarımda batma ve sadece bir an rahmimde sancı oldu. Adet döngüm 25 gün, 11. 12. Gün teste göre yumurtlama günümdü. Bugün laboquick kaset gebelik testini yaptım negatif çıktı. Adetime 5 gün var. Daha önceki hamileliğimde 20. Günde yerleşme kanaması olmuştu. 21. Gün gebelik testinde silik ama belirgin çizgi çıkmıştı. 23. Gününde hcg 66 çıkmıştı. Acaba şuan ki durumda yerleşme olabilir mi? Sabredemiyorum... miyom ve kistim olduğundan dolayı 1.5 senede 1 kere hamile kalabildim, onda da 3 aylıkken kalbi durdu. Enfeksiyon olabilir denilir ise 3 gün önce kontrol amaçlı idrar ve kan testi yaptırmıştım enfeksiyon görülmedi. Anlayanlarınız var ise çok mutlu olurum.
Tebrik ederimBenim adetim 2 gün gecikti ve dediğin gibi şu an bile sarı akıntım devam ediyor koku vs yok bazen beyaz oluyor akıntı dün gece kaset test yaptım biraz önce de erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Muhtemelen hamileyim yarın sabah bi kaset test daha yapıp sonra kan vermeye gidicem. Testler yanlış sonuç verebiliyormuş bebek rahime yerleşmeden hgc hormonu üremiyormuş bu yüzden test negatif çıkmış olabilir reglinizin gecikmesini bekleyinEki Görüntüle 3538099
Eki Görüntüle 3538100
Bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzOvulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi var
reglim 2 gün gecikti işte sanırım 16. gün oluyorBugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz
Ne zaman kan vericeksiinizreglim 2 gün gecikti işte sanırım 16. gün oluyor
Benimde sarı akıntı var ve silik çıktı testimHerkese merhaba. Yumurtlama zamanı tüm haftayı değerlendirdik ovulasyon testi ile. Benim adetimin 20. gününde sarı yapışkan ama kokusuz yanma vs. yaratmayan akıntım oldu. 19 ve 20. Gününde de kasıklarımda batma ve sadece bir an rahmimde sancı oldu. Adet döngüm 25 gün, 11. 12. Gün teste göre yumurtlama günümdü. Bugün laboquick kaset gebelik testini yaptım negatif çıktı. Adetime 5 gün var. Daha önceki hamileliğimde 20. Günde yerleşme kanaması olmuştu. 21. Gün gebelik testinde silik ama belirgin çizgi çıkmıştı. 23. Gününde hcg 66 çıkmıştı. Acaba şuan ki durumda yerleşme olabilir mi? Sabredemiyorum... miyom ve kistim olduğundan dolayı 1.5 senede 1 kere hamile kalabildim, onda da 3 aylıkken kalbi durdu. Enfeksiyon olabilir denilir ise 3 gün önce kontrol amaçlı idrar ve kan testi yaptırmıştım enfeksiyon görülmedi. Anlayanlarınız var ise çok mutlu olurum.
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzBenimde sarı akıntı var ve silik çıktı testim
Hiç bilmiyorum canm dün adet olmam lazımdı olmadımYumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz
Hangi marka test yaptınız adetiniz kaç günde birHiç bilmiyorum canm dün adet olmam lazımdı olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?