- 20 Haziran 2022
- 369
- -132
- 28
- Konu Sahibi denizatlas
-
Bende de Sarı akinti ve adet gecikmesi var ama şimdi yine test yaptim artimed o da silik çıktı.Sabah normali yapicam.Sen dediğin testlerden al canımbence vardır:) pozitif se pozitif dir
Artimed yalancı pozitif çıkartiyor canım ya başka varmı elinde test inşallah pozitiftir sabah hayırlı haberlerini bekliyorm bende yarın yapicam nasıpBende de Sarı akinti ve adet gecikmesi var ama şimdi yine test yaptim artimed o da silik çıktı.Sabah normali yapicam.6 sene sonra inanmasi oldukça güç.
Hmmm.. Sabah o zaman tekrar hayırlı haberlerle buluşmak dileği ile hoşçakalın.Artimed yalancı pozitif çıkartiyor canım ya başka varmı elinde test inşallah pozitiftir sabah hayırlı haberlerini bekliyorm bende yarın yapicam nasıp
İnşallah canım görüşürüzHmmm.. Sabah o zaman tekrar hayırlı haberlerle buluşmak dileği ile hoşçakalın.
Acele etmeyin o sekiz gün içinde hala yerleşme devam ediyor olabilir sakin olun olur inşallah düşünmeyin
Acele etmeyin o sekiz gün içinde hala yerleşme devam ediyor olabilir sakin olun olur inşallah düşünmeyinHayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah orada sonucunuz güzel çıkarbende test yaptm ama daha 8 gün var negatifti bence
İnşallah rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip edecektirAllah razı olsun bizede dua edin lütfen
Bekleyin en iyisi daha iyi ilerliyor herşeyTeşekkür ederim inşallah vardır bakalım sakince bekleyeceğim günümü
Teşekkür ederim inşallah vardır bakalım sakince bekleyeceğim günümü
Bende de Sarı akinti ve adet gecikmesi var ama şimdi yine test yaptim artimed o da silik çıktı.Sabah normali yapicam.6 sene sonra inanmasi oldukça güç.
Yaptım ben o da iki çizgi halinde çıktı.İnşallah canım görüşürüz
Rabb'im isteyene sağlık sıhhatli özellikle bakabilene hayırlı evlatlar ile doldursun. Teşekkür ederim.Allah nasip ederse myle güzel olur kihayırlı haberlerin olsun inşallah
Test yaptinmi peki canım regl ne zmndi seninHer tuvalette gelen sarı akıntım artık yok. Tamamen bitti mi bilmiyorum ama öyleyse hamilelikle ilgilidir. Enfeksiyon olsa bitmezdi. Bir de acayip duygusallaştım komedi dizisinde bile ağlamaklı oluyorum
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım testini atsaydin gözlerimiz şenlenseydiYaptım ben o da iki çizgi halinde çıktı.Sizde durumlar ne oldu.
Kan testi de verdim yarım saat önce saat 3 te sonucu almaya gideceğim. Siz daha bekleyin bakalım.Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım testini atsaydin gözlerimiz şenlenseydi
Bende bı iki saat bekliym öyle yapım diyorum iki saat iki saattir diye
Ahahha bende görsem bende koşarak giderim yaptım iki 3 dk oldu ama hicbisiy yokKan testi de verdim yarım saat önce saat 3 te sonucu almaya gideceğim. Siz daha bekleyin bakalım.
Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?Ahahha bende görsem bende koşarak giderim yaptım iki 3 dk oldu ama hicbisiy yok
Deme yaaa üzülme vardır vaktı saati elbet bunda da vardır bir hayr zamanı var herşeyin.Ahahha bende görsem bende koşarak giderim yaptım iki 3 dk oldu ama hicbisiy yok
Bend3de sarı akıntı vardı canım test yaptım negatifti birazdaha bekle bence canım erken,gibi gerci herkez ye farklı cikiyo bazılarında erken bazılarında geç ben elendimMerhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?