- Konu Sahibi denizatlas
-
Sari akintim iki gun geldi kesildi umarim vardir hafif hafif agrilarim var ama bilemiyorum
Benimde öyleydi çok az sadece peçeteye geliyordu iki gündür hamile olduğumu öğrendim
Darısı bize insallh regle 3 gün var benimde akıntım var ama geçen ayda oldu gebelikten dir inşallah bu seferBenimde öyleydi çok az sadece peçeteye geliyordu iki gündür hamile olduğumu öğrendim
İbrahim saraçoplu diye aratın internetten, net tarife ulaşırsınızMerhaba havuç kürü nedir acaba
Hayırlı olsun canım tekrarla istersen testi koyulaşma takip edersin randevu bulana kadarMerhaba ben de beklemedeyim ocak regl döngü günüm 27 idi. 11 gün sürdü. Bu ayda 4 gün gecikme var olmadım. Bundan bir kaç gün önce SOFTEC erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı. Dr dan randevu bulamıyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek.
Teşekkür ederim.Hep birlikte inşallah sağlık ocağı için kan verme saatini kaçırdım tekrar test alayım diyorum.Bakalim birde birsey soracağım eğer kist varsa test pozitif çıkar mı.? Bu da ben düsunduruyor.?Hayırlı olsun canım tekrarla istersen testi koyulaşma takip edersin randevu bulana kadarsağlık ocağından da kan verebilirsin
Çok geçmiş olsun. Sonradan tekrar hamile kaldınız sanırım. İlk gebelik demiştiniz.Yoğun kanama ve ağıyla gittiğim hastanede kalbinin durduğunu öğrenmiştim..
24 ocakta kürtaj oldum ve ilk adetimi yaşıyorum. Daha çok taze yaşadıklarımÇok geçmiş olsun. Sonradan tekrar hamile kaldınız sanırım. İlk gebelik demiştiniz.
Yok hiç yoğun değildi hatta bu ay daha kuruydum sadece peçetede fark ediyordum. Bazen çamaşırımda. Adet günümün gecesi test yaptım her ay test yapmaktan yorulmuştum. Kan verdim bugün sonuç çıkacak çıksın geçen ay ne yaptığımi anlatırım belki size de yardımcı olurumTebrik ederimm Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sarı akıntınız yogunmuydu regle kaç gün kala test yaptınız acaba
Bakalım minik kaç haftalık misYok hiç yoğun değildi hatta bu ay daha kuruydum sadece peçetede fark ediyordum. Bazen çamaşırımda. Adet günümün gecesi test yaptım her ay test yapmaktan yorulmuştum. Kan verdim bugün sonuç çıkacak çıksın geçen ay ne yaptığımi anlatırım belki size de yardımcı olurum
O konuda bı bilgim yok canım prodictor erly awox fln al istersen diğer testin markasını bilmiyorm nasıldır diye 4 gün de gecikmiş reglin vardır bence yarın sabah 10 a kadar alıyorlar kan testi sağlık ocağında yarın ver istersen yada direk hastanede beta baktır iki saate çıkarTeşekkür ederim.Hep birlikte inşallah sağlık ocağı için kan verme saatini kaçırdım tekrar test alayım diyorum.Bakalim birde birsey soracağım eğer kist varsa test pozitif çıkar mı.? Bu da ben düsunduruyor.?
Çok geçmiş olsun. Bugünlerde belki etkisindesinizdir kısa zamanda toparlarsınız İnşallah ve sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız.24 ocakta kürtaj oldum ve ilk adetimi yaşıyorum. Daha çok taze yaşadıklarım
Hmmm...Teşekkür ederim.Canim disardayim şimdi eczane yaparim cikarsa yine ki umudum yok yine ya hayırlısıO konuda bı bilgim yok canım prodictor erly awox fln al istersen diğer testin markasını bilmiyorm nasıldır diye 4 gün de gecikmiş reglin vardır bence yarın sabah 10 a kadar alıyorlar kan testi sağlık ocağında yarın ver istersen yada direk hastanede beta baktır iki saate çıkar
Sen dediğin testlerden al canımHmmm...Teşekkür ederim.Canim disardayim şimdi eczane yaparim cikarsa yine ki umudum yok yine ya hayırlısıyarın sabahta sağlık ocağı yaparım.
Bende şuan tam bu haldeyim ve bata 4gün vaf sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba benim de sarı akıntım çok vardı dediğiniz gibi enfeksiyonla da alakalı bir durum değildi bununla birlikte kasık ve bel ağrısı hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?