Merhaba ben de beklemedeyim ocak regl döngü günüm 27 idi. 11 gün sürdü. Bu ayda 4 gün gecikme var olmadım. Bundan bir kaç gün önce SOFTEC erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı. Dr dan randevu bulamıyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek.

Hayırlı olsun canım tekrarla istersen testi koyulaşma takip edersin randevu bulana kadar sağlık ocağından da kan verebilirsin

Hayırlı olsun canım tekrarla istersen testi koyulaşma takip edersin randevu bulana kadar sağlık ocağından da kan verebilirsin
Teşekkür ederim.Hep birlikte inşallah sağlık ocağı için kan verme saatini kaçırdım tekrar test alayım diyorum.Bakalim birde birsey soracağım eğer kist varsa test pozitif çıkar mı.? Bu da ben düsunduruyor.?

Ne zaman test yaptıracaksınız? Ben predictor early test siparişi verdim cuma günü yapacağım. Bu hafta moral olarak da duygusal, düşük ve enerjisiz hissediyorum.

Tebrik ederimm Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sarı akıntınız yogunmuydu regle kaç gün kala test yaptınız acaba
Yok hiç yoğun değildi hatta bu ay daha kuruydum sadece peçetede fark ediyordum. Bazen çamaşırımda. Adet günümün gecesi test yaptım her ay test yapmaktan yorulmuştum. Kan verdim bugün sonuç çıkacak çıksın geçen ay ne yaptığımi anlatırım belki size de yardımcı olurum

Bakalım minik kaç haftalık mis

O konuda bı bilgim yok canım prodictor erly awox fln al istersen diğer testin markasını bilmiyorm nasıldır diye 4 gün de gecikmiş reglin vardır bence yarın sabah 10 a kadar alıyorlar kan testi sağlık ocağında yarın ver istersen yada direk hastanede beta baktır iki saate çıkar

Hmmm...Teşekkür ederim.Canim disardayim şimdi eczane yaparim cikarsa yine ki umudum yok yine ya hayırlısı yarın sabahta sağlık ocağı yaparım.

Merhaba benim de sarı akıntım çok vardı dediğiniz gibi enfeksiyonla da alakalı bir durum değildi bununla birlikte kasık ve bel ağrısı hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir
Bende şuan tam bu haldeyim ve bata 4gün vaf sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamişimdir

Kızlar bu yerleşme kanaması evresinde grip oldunuz gibi hissetiniz mi? Yani dün çamaşırıma minicik kahve leke sürüldü ve 2 gündür grip gibiyim halsizim burnum sanki grip gibi nefes almakta zorlanıyorum ayrıca sarı akıntım da var ve reglma 2 gün var sizce hamilelik belirtisi sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…