- Konu Sahibi denizatlas
-
İnşallah bir an önce evladına hayırlısıyla kavuşursunBend3de sarı akıntı vardı canım test yaptım negatifti birazdaha bekle bence canım erken,gibi gerci herkez ye farklı cikiyo bazılarında erken bazılarında geç ben elendim
Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?İnşallah herşey güzel olur
Ahahha bende görsem bende koşarak giderim yaptım iki 3 dk oldu ama hicbisiy yok
Yok canjm 28 Şubat regl iki gün var olsa çıkardı regl i bekliycem geçen ay regl zamanı yaşamıştım bu ay cok oldu akıntım fln ondan test yaptım ümidim yok du zatenCnm gecikmen oldu mu hiç benimde negatif aynu şekilde sarı akıntım vs vardı hepsi gitti
Negatif görsel lerde böyle
Umitlenmeyelim yine fazla ben daha test yapmam sende reglini bekle canım stres yapmaBen artık görmek istedigim için sürekli yer arıyorumama olsn 2 gün var daha benimkide bu şekildeydi benimde ümidim yok gibi ama yinede ümitleniyorum bende ilk defa bu ay sarı akıntı vs yaşadım
Umitlenmeyelim yine fazla ben daha test yapmam sende reglini bekle canım stres yapmahayırlısı olsun önümüzdeki aylarda olur inşallah
İnşallah canım nasipAynen öyle canımm mecbur beklicez olmazsa bir dahaki ay devam inşallah
Yaaa Rabbim hayırlı zamanda en güzel zamanda nasip etsin inşallah bir de daha 2 gün varmış regla annem bir hafta geçmeden test sonucu doğru çıkmaz derdi gecikmenizi bekleyin belki geç döllenme vardırYok canjm 28 Şubat regl iki gün var olsa çıkardı regl i bekliycem geçen ay regl zamanı yaşamıştım bu ay cok oldu akıntım fln ondan test yaptım ümidim yok du zaten
Regl ağrılarım başladı canım sanmıyorum ben insallh öyledir iki gün var günü gününe olurum bakalım hayırlısı artıkYaaa Rabbim hayırlı zamanda en güzel zamanda nasip etsin inşallah bir de daha 2 gün varmış regla annem bir hafta geçmeden test sonucu doğru çıkmaz derdi gecikmenizi bekleyin belki geç döllenme vardır
Ben hiç adetten önce yapmadım bu ay adet günü gecesi yaptım .kasık ağrısı bıçak saplar gibiydi bende anı kalktigimda sık sık oluyordu adete benzer hafif sancida 15 dk falan sürüyordu. Göğüslerim şişmiş ağırlaşmış damarlar belirgindi göğüs ucu ağrım da adetten sonra başladı akıntı bende önce beyaz geldi çok az sonra sarı şeffaf afedersin sümük gibi . Test yapmak istersen yap varsa belki çıkarMerhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?
Rabbim hayırlısını verir inşallah bu ay olmazsa da diğer ay deneyin inşallah Rabbim verir güzel bir evlat.Regl ağrılarım başladı canım sanmıyorum ben insallh öyledir iki gün var günü gününe olurum bakalım hayırlısı artık
Dün yaptım ama çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 6 gün falan geçti. Saatler sonra çıkan silik çizgi çıktı. Online test satın aldım gelmesini bekliyorum böylece oyalanmış olurum diyeTest yaptinmi peki canım regl ne zmndi senin
Ahaha çok erken kız bebek bile varmiyim yokmuyum diye bilmiyordurDün yaptım ama çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 6 gün falan geçti. Saatler sonra çıkan silik çizgi çıktı. Online test satın aldım gelmesini bekliyorum böylece oyalanmış olurum diye3 Mart regl tarihim. Ama inanılmaz ruh hali değişimim var bu kez hamile değilsem çok bozulurum:))
İnşallah hepimize nasip etsinRabbim hayırlısını verir inşallah bu ay olmazsa da diğer ay deneyin inşallah Rabbim verir güzel bir evlat.
Evet :)) geç yumurtladığım için böyle… Daha anne olmadan sabır sınavı başlıyor kadınlıque ne zor zanaat. İnşallahAhaha çok erken kız bebek bile varmiyim yokmuyum diye bilmiyordurinşallah hamilesindir
Öyle gerçekten de erkeklere göre bisiy yok hamilelik ayrı bişiy heleki kucağına aldığında rabbim nasip etsin inşallahEvet :)) geç yumurtladığım için böyle… Daha anne olmadan sabır sınavı başlıyor kadınlıque ne zor zanaat. İnşallah
Dün yaptım ama çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 6 gün falan geçti. Saatler sonra çıkan silik çizgi çıktı. Online test satın aldım gelmesini bekliyorum böylece oyalanmış olurum diye3 Mart regl tarihim. Ama inanılmaz ruh hali değişimim var bu kez hamile değilsem çok bozulurum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?