Saplantılı erkek başıma bela olmuş olabilir mi ? korktugum için buradan soruyorum lütfen anlayışla cevap verin çok karışık tuhaf bir konu

Saçma sapan insanlara cevap vermeyin bence. Bu ülkede ne saplantılı insanlar var. Siz başka bir numaraya yönlendirdiğini bulmuşsunuz. O numara kim onu da bir şekilde bulun, sonrasında telefondaki ayarları düzettirip polise şikayet edin bence.

Böyle bir durum varsa, ki anlattıklarınızdan yola çıkarak pek sanmıyorum, gerçekten çok endişe verici ve ürkütücü bir durum. Ama arkadaşım olsanız sizi şaplaklayıp kendinize getirmek isterdim. Yazdıklarınızı okurken inanılmaz gıcık oldum size.

Ortaya attığınız teori gerçekse endişeleneceğiniz son şey “kaç kişi gitti benden şu ana kadar” olmalı. Şaka mısınız?

Ayrıca eğer Instagram hesabınla Facebook hesabını birbirini bağladıysan bağlantıyı kes.

ismi değiştiricem ama ortak arkadaşlarımız çok bence o işe yaramaz,eve gidince bugün tüm hepsini değiştiricem haftaiçide yeni hat alıcam, gerçi 3 ay önce almıştım ama yinede alıcam, bu arada uzun uzun vakit ayırıp cevap atmanız beni çok etkiledi tanışmıyoruz ama ilgileniyorsunuz çok teşekkür ederim :)

dün kapattım, bugün baktım yine aynı yönlendirme duruyordu

Yonlendirilmis olan numara, telefon ve hat degistigi halde orada kalamaz.

Siz teknolojiden pek anlamiyorsunuz anladigim kadariyla.

Sim kart degisimi yaptiniz mi? Yoksa ayni sim kart ile farklı numaraya mi gecis yaptıniz?
yeni hat aldım birde telefon 3 ay önce, bende bu kısmı anlamıyorum evet teknolojidende anlayan biri degilim ama yeni hattımda da aynı numaraya yönlendirme olması çok düşündürüyor

önce yeni hat alıcam, hepsini sıfırlıcam sonrada bu konu ile dediginiz şekilde ilgilenicem siber suçlar bakıyormuş sanırım, kim ne söylerse söyleyin kadın olmak gerçekten zor, erkeklerin başına böyle durumlar çok nadir geliyor, başına hiç böyle şey gelmemiş kadınlarda anlamıyor.

bugün açıcam zaten, ama anlar o fake oldugunu , baya gerçekci hesap yapmam lazım onu nasıl yapcam..çevremden birinede diyemem.. hassas bir konu milleti kendimden uzaklaştırmak istemiyorum korkutarak
Çok güvendiğiniz yakın bir erkek arkadaşınız akrabanızdan isteyin onun tanımadığı. Madem fake hesabı anlar diyorsunuz

Çok güvendiğiniz yakın bir erkek arkadaşınız akrabanızdan isteyin onun tanımadığı. Madem fake hesabı anlar diyorsunuz
arkadaşımdan rica edicem ,durumu anlatıcam akşam aramayı düşünüyorum, bazıları saçma bulmuş kimse uğraşmaz bu kadar demiş ama saplantı çok farklı bir durum kimseyi sınamasın Allah yani

Ee bu babanızın ortağının oğluna bi sordunuz mu ne oldu biri sana bir şey mi dedi diye. Wpden falan sorsanıza.
O kadar yazışan insandan hiç mi biri bana böyle mesaj geldi, arama geldi bu kim diye size söylemez.

arkadaşımdan rica edicem ,durumu anlatıcam akşam aramayı düşünüyorum, bazıları saçma bulmuş kimse uğraşmaz bu kadar demiş ama saplantı çok farklı bir durum kimseyi sınamasın Allah yani
Sadece böyle bir şey varsa bile hiç kimsenin size bahsetmemesi ilginç olurdu hani date olur çıktığınız görüştüüğünüz olur illa biri söylerdi gibime geliyor

Bu konuya inanmayanlara Baby Reindeer dizisini izlemeyi tavsiye ederim. Muhteşem bir mini dizi. Gerçek bir hikayeye dayanan saplantılı aşığı anlatıyor. Saplantılı bir insanın radarına Allah kimseyi düşürmesin.

Ohoo ortak arkadaşların çoksa o iş yaş o zaman. Sana verdiğim tavsiyeleri uygulasan bile ortak arkadaşların yüzünden sana her şekilde ulaşır.

Sana verdiğim tavsiyelerin işe yaraması için ortak arkadaşlarınla iletişimi kesmen lazım. Çünkü her şeyini değiştirirsin. Bu sefer adam, ortak arkadaşlarını tehdit edip veya onların cihazını hackleyip senin yeni iletişim bilgilerine ulaşır.

Ortak arkadaşların canından daha değerli değildir herhalde.

Sen en başta çok sıkı tedbirler alman gerekirken bu konuda gevşek davranmışsın.

Bence iş hesabı ile kişisel hesabı ayrı tutmak da işe yarayabilir.

Yazışmalar kişisel hesaptan yapılır hesap gizli olur. İş hesabına kaldığı yerden devam edebilir sadece mail adresini değiştirip güvenceye almak yeterli.

Bir de bu eski sevgili telefonu hiç ele geçirdi mi orası da önemli. Telefon Iphone mu? Iphonelar’da dışarıdan müdahale ile takip yazılımı yüklemek mümkün değil. Fiziken o telefonu konu sahibinden belli bir süre kaçırmış olması gerek. Yazılım yüklenirken konu sahibi neredeydi. Kaldı ki ondan sonra telefon değiştirilmiş.

Bu eski sevgili sadece uzaktan kısmet mi kapatıyor yıllardır. Yani adam ortalıkta yok herhangi bir rahatsız etmesi yok ama tek amacı konu sahibi evlenemesin. Bana mantıklı gelmiyor. Takıntılı olsa aynı zamanda arayıp rahatsız ederdi yoluna çıkardı gibi geliyor. Tabii bin türlü ruh hastası var memlekette kesin bir şey de diyemiyoruz inşallah gerçek değildir.

ama ya bir şey yoksa ? yani bu riski alamıyorum.Boşu boşuna gitmek istemiyorum.Babama anlattım sadece oda ben ilgilencem dedi ama benim üzüldüğüm 4 senedir bu böyle, kim bilir kaç kısmeti mi kaçırdı ?
Derdiniz kısmet mi gerçekten evde ekmek bitmiste babanıza sipariş ediyorsunuz o da ben hallederim der gibi bir rahatlık var sizde..... İlk başka numaraya yönlendiriliyor dendiğinde ortalığı ayağa kaldırmamış bu ihtimali bile bile kusura bakmayın insanların vebaline gire gire buluşma muhabbet ,ne içiyorsanız derhal bırakın çünkü gerçeklerden kopuk yaşayan bir haliniz var.Once kendinizi korumalı, kimse sizin yüzünüzden yanmasın diye tedbir almalı yardım istemeliydiniz Aklınız başınıza takriben ne zaman gelir?????!

Olabilir olmayacak şey değil telefonu komple sıfırlayın instagram şifrenizi özellikle mailinizi değiştirip authenticator ile girişi aktif edin instagram mailini de yeni bir mail alıp oraya bağlayın o mail i asla bir daha hiçbir sitede vs kullanmayın aslında çoğu kişinin yapması gereken bu bir tane hiç kimsenin bilmediği kişisel mail(örn icloud a bağla ama asla bunu bir yere vermeyin hiçbir foruma yazmayın) bir tane sosyal medya için mail bir tane bankalar için mail gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…