- 30 Nisan 2016
- 3.075
- 6.182
Bu arada şifre sıfırlama maillerini ciddiye almaman hata.dua edinde şu sorunu çözeyim.Resmen korku filmi gibi. Araştırma yapıcam, sonrada kime ait oldugunu bulmaya calısıcam.Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada şifre sıfırlama maillerini ciddiye almaman hata.dua edinde şu sorunu çözeyim.Resmen korku filmi gibi. Araştırma yapıcam, sonrada kime ait oldugunu bulmaya calısıcam.Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorumda
neden ilginç tavırlarım ? illa eleştircek bir şey buluyorsunuz ..27 yaşındayım.Tam olarak ne ilginç geldi gerçekten merak ediyorum.Kaç kez böyle bir durum yaşadınız ? bir Allah bir ben bilirim o cocuktan kurtulmak için yaptıklarımı.
Yeni numarayı kendi adına aldıysan öyle bulmuştur. Bence numaranı yine değiştir ama sevgilinin taniyamacaği bir kuzeninin adina hatti al .onu düşündüm ama instagramdan satış yapıyorum ürünlerimi , ondan göze alamadım silmeyi.Bu konuda 2 gündür vardı gündemde emin olmadan bir şey yapmak istemedim. Yeni numara 3 ay önce almıştım o numaradan da arama yönlendirme var aynı numaraya. Bazıları saçma bu konu diyor ama ne yaşadıgımı ben biliyorum.
Katılıyorum. Bir de böyle bir şey olsa neden buluşmaya kadar bekleyip buluşma zamanı korkutsun ki? Çok saçma bence de. Aradan kaç yıl geçmiş saplantılı olan birisi bu şekilde davranmaz ki. Üstelik hayatınıza sadece instagramdan insan girmez belki sosyal bir ortamda biriyle tanışacak evleneceksiniz? Erkeklerin buluşma safhasında uzaklaşmaları da özgüvensiz oldukları için olabilir, maddi durum kaynaklı olabilir, olur da olur yani. Ama o arama yönlendirmede bahsettiğiniz numara olayını anlayamadım. Bir insanın sizin telefonunuzu kullanmadan yapabileceği bir şey de değil hele instagramdan hiç değil.Bu dediğiniz bana çok mantıklı gelmedi. Gerçek hayatta işler filmler dizilerdeki gibi işlemiyor ki. Adam tehdit etti diyelim karşı hiç cevap yazmıyor mu onun bildirimi size gelmiyor mu atıyorum sizin hesaptan yazışırken siz hiç rast gelmiyorsunuz falan. Bunlar pek mantıklı değil bana göre. Bir de tehdit ettiği herkes öcü görmüş gibi neden kaçsın size bir şey demeden. Siz biraz kuruntu yapmışsınız
Ben daha cok sunu anlayamadim. Baska yerlerden girisler cihazlar numaralar goruyorsunuz ancak guvenlik ayarlarinizi yaparak bu duruma engel olmuyorsunuz. Bunlari engelleyebilirdiniz neden bu kadar pasif kaldiniz ? Yani yargilamiyorum cidden merak ettim amadaha çok hesaba girip kimle yazıştıgımı görüp, kendisi o kişiye bizzat ulaşıyor olabilir dedi ablam.Benden yazacagını sanmıyorum bende.
ben anlamam ki hiç ne yapmam gerekiyordu ?Bu arada şifre sıfırlama maillerini ciddiye almaman hata.
ben inanın hiç anlamıyorum bundan.Anlasam yapıcam, nasıl engellicem ?Ben daha cok sunu anlayamadim. Baska yerlerden girisler cihazlar numaralar goruyorsunuz ancak guvenlik ayarlarinizi yaparak bu duruma engel olmuyorsunuz. Bunlari engelleyebilirdiniz neden bu kadar pasif kaldiniz ? Yani yargilamiyorum cidden merak ettim ama
tamam diyelim ki haklısınız ki umarım haklısınızdır.Bu erkek benim her şeyimi nereden biliyor ? çok daha önce benim hakkımda kimsenin bilemeyecegi özeli bir durumu pat diye söylemişti mesela. O arama yönlendirme vs bunlar kafa karıştırıcı.Katılıyorum. Bir de böyle bir şey olsa neden buluşmaya kadar bekleyip buluşma zamanı korkutsun ki? Çok saçma bence de. Aradan kaç yıl geçmiş saplantılı olan birisi bu şekilde davranmaz ki. Üstelik hayatınıza sadece instagramdan insan girmez belki sosyal bir ortamda biriyle tanışacak evleneceksiniz? Erkeklerin buluşma safhasında uzaklaşmaları da özgüvensiz oldukları için olabilir, maddi durum kaynaklı olabilir, olur da olur yani. Ama o arama yönlendirmede bahsettiğiniz numara olayını anlayamadım. Bir insanın sizin telefonunuzu kullanmadan yapabileceği bir şey de değil hele instagramdan hiç değil.
İyi açıkçası, o yüzden kapatamam. 5 bin küsür oldum ondan sıfırdan başlamak zor geliyor. Birde bazıları bence böyle bir durum yok diyor ki umarım yoktur ama bu cocuk benimle ilgil kimsenin bilemeceyegi seyleri seneler önce pat diye yüzüme söylemiştiYeni numarayı kendi adına aldıysan öyle bulmuştur. Bence numaranı yine değiştir ama sevgilinin taniyamacaği bir kuzeninin adina hatti al .
Satışların çok mu iyi? Yeni satış hesabı açsan müşteri kaybın fazla mı olur?
O mail, Instagrama giriş yaptığında " şifremi unuttum" a tıklayınca gelen bir mail. Yani söz konusu kişi senin hesabına girmek için şifreyi sürekli sıfırlamış veya sıfırlamak istemiş.ben anlamam ki hiç ne yapmam gerekiyordu ?
Allah askına hayat böyle zor olmuyor mu ? bu fesatlık ile.Yahu ablam avukat ama yakınlık derecemizi aile içi dinamiklerimizi ne kadar biliyorsunuz ? bu 2 günlük mesele.. 2 gündür konuşuyoruz, ablam durumu söyledi, kendisi evlilik arifesinde , o gelir yardım ederse kabul edicem zaten ki babam ilgileniyor, buradan da fikir almak istedim.Allah gönlünüze göre versinde sanmıyorum yani mutlu olacagınızı.Rica ediyorum size tutarsız geliyorsa yazmayın.Yormayın kendinizi degerli vaktinizi.Ne kadar gerildigimi korktugumu Allah biliyor.Dün tanımadığım bir numara üç kere ısrarla aradı, işteydim açamadım, direkt aramak yerine bu bahsettiğim rehber uygulamasından baktım kim diye.
Ek olarak avukat tanıdığı yani kardeşi/ablası olan birisi gelip anonim yerde neden sorsun neyi nasıl yapacağını, adli işlerin nasıl yürüyeceğini. Kendin diyorsun "ben bundan kurtulmak için neler yaptım" ablan bunu bilse sana zaman mutlaka ayırır veya avukat arkadaşına yönlendirir.
Numarayı araştırdın mı diyoruz, öyle bir 118i aradım diyorsun. Başında böyle bir bela olan birisi bu numara kimin diye turkcell gibi mağazalara bile giderdi.
Zaten arada sırada şifre sıfırlama mailleri geliyordu diyorsun, başında böyle bela olmayan birisi bile şüphe eder ne oluyor diye, sen umursamadığını söylüyorsun. Çok tutarsız yazdıklarınla davranışların.
anladım, benimde hatam var ilgilenemedim çünkü hiç aklıma gelmedi ablam diyene kadar.Bugün ilgilenicem bu konu ile.Çok teşekkür ederim bu arada uzun uzun yazdınız ilgilendinizO mail, Instagrama giriş yaptığında " şifremi unuttum" a tıklayınca gelen bir mail. Yani söz konusu kişi senin hesabına girmek için şifreyi sürekli sıfırlamış veya sıfırlamak istemiş.
O zaman sizinle sevgiliyken sizinle ilgili araştırma yapmıştır veya atmıştır tutmuştur yani. O zaman sizin hakkınızda bir şeyleri bildi diye sizin instagramdan yazıştığınız kişileri buluşma aşamasına gelene kadar bekleyip buluşma olacağı zaman korkutmaz. Saçma yani. Mantıksız. Arama yönlendirmeyi de ablanız avukatsa neden araştırmıyor? Onun daha fazla bu işleri bilmesi gerekir daha iyi araştırır. Belki operatör kaynaklı bir şeydir. Operatörünüze de sorabilirsiniz. Yaşadığımız ülke sebepli endişenizi anlıyorum ama saplantılı birisi emin olun daha fazlasını yapmaya cüret ederdi. (Allah korusun)tamam diyelim ki haklısınız ki umarım haklısınızdır.Bu erkek benim her şeyimi nereden biliyor ? çok daha önce benim hakkımda kimsenin bilemeyecegi özeli bir durumu pat diye söylemişti mesela. O arama yönlendirme vs bunlar kafa karıştırıcı.
size bildirim gelmis ya baska cihazlardan girid yapildigina dair oncelikle onu bildirin bana ait degil diye, tum hesaplarinizin guvenlik ayarlarini yapilandirin bastan. Mail den ulasiyor bu kisi muhtemelen mail i ve hesaplari komple de degistirebilirsiniz numarayla beraber.ben inanın hiç anlamıyorum bundan.Anlasam yapıcam, nasıl engellicem ?
araştırmayacak demedim ki, 2 gündür var bu konu buradan fikir almak istedim, ayy demeyin öyle korktum valla, umarım hepsinin başka açıklaması vardır.Bu erkek, eski sevgilisine dünyayı dar etmiş biriydi, ben sonradan öğrendim tabi.Burada yazamayacagım çok tehlikeli davranışı olan biri o yüzden her şeyi beklerim ondan.Neler oluyor hayatta.Bana yazan erkeklerde böyle kendi halinde tipler, eli maşalı degil o yüzden kolay sinecek tiplerdi.Hep diyorum yolda görseniz yolunuzu değiştirirsiniz öyle biriydiO zaman sizinle sevgiliyken sizinle ilgili araştırma yapmıştır veya atmıştır tutmuştur yani. O zaman sizin hakkınızda bir şeyleri bildi diye sizin instagramdan yazıştığınız kişileri buluşma aşamasına gelene kadar bekleyip buluşma olacağı zaman korkutmaz. Saçma yani. Mantıksız. Arama yönlendirmeyi de ablanız avukatsa neden araştırmıyor? Onun daha fazla bu işleri bilmesi gerekir daha iyi araştırır. Belki operatör kaynaklı bir şeydir. Operatörünüze de sorabilirsiniz. Yaşadığımız ülke sebepli endişenizi anlıyorum ama saplantılı birisi emin olun daha fazlasını yapmaya cüret ederdi. (Allah korusun)
çok işim var bu konuda, tek tek ilgilenicem hepsiyle, inşallah su sorun çözülür ciddi çok gerildimsize bildirim gelmis ya baska cihazlardan girid yapildigina dair oncelikle onu bildirin bana ait degil diye, tum hesaplarinizin guvenlik ayarlarini yapilandirin bastan. Mail den ulasiyor bu kisi muhtemelen mail i ve hesaplari komple de degistirebilirsiniz numarayla beraber.
İnstagram hesabınızı kapatmak istemiyorsanız şifrenizi kimsenin bilemeyeceği zor bir şifreyle değiştirin.araştırmayacak demedim ki, 2 gündür var bu konu buradan fikir almak istedim, ayy demeyin öyle korktum valla, umarım hepsinin başka açıklaması vardır.Bu erkek, eski sevgilisine dünyayı dar etmiş biriydi, ben sonradan öğrendim tabi.Burada yazamayacagım çok tehlikeli davranışı olan biri o yüzden her şeyi beklerim ondan.Neler oluyor hayatta.Bana yazan erkeklerde böyle kendi halinde tipler, eli maşalı degil o yüzden kolay sinecek tiplerdi.Hep diyorum yolda görseniz yolunuzu değiştirirsiniz öyle biriydi
Önemli değil.anladım, benimde hatam var ilgilenemedim çünkü hiç aklıma gelmedi ablam diyene kadar.Bugün ilgilenicem bu konu ile.Çok teşekkür ederim bu arada uzun uzun yazdınız ilgilendiniz
Telefonda arama ayarlarında " çağrı" bölümü var. Orada " çağrı yönlendirme" ayarı açıksa kapat mutlaka. Bir de orada bir numara yazması gerekir sanki. Herhangi bir numara yazıyor mu bir bak. O numarayı savcılığa şikayet edersin.araştırmayacak demedim ki, 2 gündür var bu konu buradan fikir almak istedim, ayy demeyin öyle korktum valla, umarım hepsinin başka açıklaması vardır.Bu erkek, eski sevgilisine dünyayı dar etmiş biriydi, ben sonradan öğrendim tabi.Burada yazamayacagım çok tehlikeli davranışı olan biri o yüzden her şeyi beklerim ondan.Neler oluyor hayatta.Bana yazan erkeklerde böyle kendi halinde tipler, eli maşalı degil o yüzden kolay sinecek tiplerdi.Hep diyorum yolda görseniz yolunuzu değiştirirsiniz öyle biriydi