Saplantılı erkek başıma bela olmuş olabilir mi ? korktugum için buradan soruyorum lütfen anlayışla cevap verin çok karışık tuhaf bir konu

İyi de ablaniz avukatsa zaten izleme yolunu biliyordur ne yapacagiz nasıl yapacağım polis vss demeniz ilginç?
konuyu bana açtı.Herkes ablama takılmış.Sadece o kadar, tekrar yazıyorum ablamla aramızda ki iletişimi yakınlıgı vs bilmeden neden bunun üzerinden eleştiriyorsunuz ? sanki 2 senedir farkındayımda şimdi konuyu açtım gibi rica ediyorum davranmayın, 2 gündür araştırıyorum babamla paylaştım.Bir takım yollar izlicez ilk kez yaşıyorum bunu tabiki sorucam fikir alıcam

Sen bence işi gücü bırakıp savcılığa suç duyurusunda bulun. Onların bir tavsiyesi olursa onu uygula. Olmazsa şikayetten sonra benim dediklerimi tek tek yaparsın.
ya o zaman bir şey çıkmazsa ben ondan korkuyorum yani boşu boşuna oyalamamak için, babamdan haber bekliyorum elimde net bir delil yok arama yönlendirme dışında birde instagram şifre sıfırlama mailleri dışında ilgilenirler mi anlattıklarım sonucta tuhaf ama ilk kez yaşadıgım için bilemiyorum

benim ki 539 ile başlıyor sonu farklı ..Bizede o ilginç geldi yeni hat olmasına ragmen.Bir kaç kişiye baktırdım onların telefonunda böyle bir durum yok mesela.. ikinci el degildi bu arada hattım.Benim aklıma gelen instagramda kişsel ayarlarda numaram gözüküyor belki oradan ayarlandı ki emin degilim hala yazılımcı bir arkadaşım vardı gunduz ona yazdım ama dönmedi hala ondan da cevap bekliyorum

Telefonunuzun yönlendirme ayarlarıyla uzaktan oynanması mümkün değil. Hadi casus yazılım yüklendi diyelim. Telefonu 3 ay önce aldım diyorsunuz. Son 3 ay içinde telefonunuz o kişinin veya ona yardım eden birinin eline geçmediği sürece böyle bir şey mümkün değil. Instagram ile no yönlendirmenin en ufak bir alakası yok.

İlk sayfaları okudum. İnsanlar öneri sunmuşlar siz hepsine bahane bulmuşsunuz. Üstelik, hayatınız bile tehlikede olabilirken, endişe ettiğiniz tek şey potansiyel sevgili adaylarınızın kaçması gibi konuşuyorsunuz. Çok tuhaf bir tutumunuz var.

O zaman önce şu telefon yönlendirme işini güvenilir bir telefoncuya sor. Ondan aldığın cevaba göre polise veya adliyeye gidip bir danışırsın. Sen direkt " şu kişiden şüpheleniyorum" deme. "Telefonumun başka birine yönlendirildiğinden şüpheliyim, telefoncu şunu dedi, ayrıca defalarca Instagram sıfırlama maili aldım " dersin.

Yazdıklarınızı dönüp okuyun çok önceden arkadaşlarınız uyarmış telefonun mu dinleniyor diye öylece konuşup normal hayatınıza geri dönmüşsünüz, Facebook vb uygulamada başka bir numaradan hesabınıza girilince uyarı geliyor .Siz çok onemsememissiniz işi sıkı tutmak yerine koy vermişsiniz şüpheleriniz olsa da başkalarıyla gorusmekten geri durmamişsiniz bir şey olsaydı onlarin vebalini nasıl cekerdiniz??? Sizi uyarmak bakış açınızı değiştirmek için yazıyoruz pohpohlamak için değil......

peki sizin dediginiz olsun istediginiz gibi düşünün

bugun kapalıydı yarın gidicem. Zaten isim vermme hiç bir şekilde , direkt durumu söylücem belki mantıklı bir açıklama bulucaklar ki öyle umuyorum

Yanlış anlamayın lütfen. Saplantılı biri hayatınıza daha önce gimis olabilir. Bu kişi size ait eğer 4 senedir şifre degismediyseniz insta hesabiniza da girebilir. Ama girildiği zaman hep olmasa da mutlaka arada bildirim geliyor. Başka şehirden hesabımı ortak kullandığım bir arkadaşım var bana geliyor mail. Ve bu adam bir ay değil beş ay değil bir sene değil iki sene değil üç sene değil 4 sene boyunca size yazan herkesi bir şekilde tehdit ediyor ama adam sizle asla temas kurmuyor.sizi arayıp sormuyor geri istemiyor. Bu arada wpdan işyerinden ya da başka bir yerden biriyle tanışıp sevgili olabileceginiz ihtimalini dusunmuyor. Sadece instadan kiskaniyor. Adam büyük bir mafya o kadar büyük ki yazdığı her kişi hemen sizi engelliyor kaçıyor gidiyor. Üstüne telefonunuzun da kendine ya da başka bir numaraya yönlendirmiş çünkü sosyal medya hesabından numaranız vardı ki ikisi çok başka şeyler. Böyle bisey olması imkansız.

Diğer yandan konuştuğunuz kişilerin engellemesi, buluşma olmadan önce ekilmeniz, bulustuklarinizin bahane bulup ordan kaçması.

İki ihtimal var. Ya yalan söyleme hastalığınız var ve insanlar bunu anlıyor şimdiki gibi salliyorsunuz millete de kaçıyorlar. Ya da daha kötüsü buna gerçekten inaniyorsunuz. Bu insanları daha da korkutur. Paranoya ve hezeyanlar kötü kurgu hikayelerden daha kötü.

Sizi üzmek için demiyorum. Burada kimseye rezil olmazsiniz çünkü kimse tanımıyor. Ama bir de kendinizi çevrenizde düşürdugunuz durumu düşünün. Her iki ihtimal de olsa lutfen yardim alin. Paranoya da mitamoni de tedavi gerektiren seyler.

Gerçekten canı gönülden umarım bunları sizde yaşarsınız.Başkada bir şey söylemek istemiyorum, kınadıgınızı kınamadan yaşamayın.

Ben konu sahibinin yalan söylediğini düşünmüyorum. Ama paranoya yaptığına katılıyorum. Ve size beddua ediş şekline dikkat ederseniz eski sevgilisinin onu takip ettiğinden “şüphelenmiyor” aksine takip edildiğine “emin”. Halbuki ablası sadece acaba böyle bir şey olabilir mi ya diye ortaya bi fikir atmış ama konu sahibi elinde hiçbir maddi delil olmamasına rağmen 2 günde bu fikre kendini inandırmış ve bence ağır bir kaygı atağı yaşıyor şu an.

Eğer eski sevgili gerçekten takıntılı olsaydı sessizce 4 yıldır sadece instagramdan konuştuğu adamları tehdit etmekle yetinmezdi. Konu sahibinin hiç mi sosyal çevresi yok, bu kız iş ya da okul ortamından birini bulamaz mı. Birini tanıma kanalı sadece instagram mı ki bu saplantılı eski sevgili instayı hacklemekle yetiniyor.

Konu sahibinin yaşadığı şeylerin hepsinin mantıklı bi açıklaması var bence. Numara yönlendirme kesin telekom şirketi ile ilgili. Whatsapptan yaz bana diyen adam kesin instaya pek bakamıyorum anlamında demiştir. Gözlükle gelen ortağın oğlunun kesin başka bir derdi var. Adamların buluşmadan sonra yok olmasının sebebi de konu sahibini beğenmediler ya da hiç buluşma aşamasına gelmedi çünkü muhabbet sarmadı.

Yahu allah aşkına benim her gün bir kız arkadaşım date’e çıkıp ertesi gün ghostlanıyor o kadar bilindik bir hikaye ki bu.

Bir anksiyete hastası olarak söylüyorum konu sahibi kesinlikle tedavi olmalısın beynin seni bu senaryoya inandırdı ve sana şu an oyun oynuyor. Sense mantıklı bir açıklama yapmaya ve seni rahatlatmaya çalışanlara beddua ediyorsun.

İyi de bu kişi sizi arıyor mu?
Tekrar deneyelim diyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…