konuyu bana açtı.Herkes ablama takılmış.Sadece o kadar, tekrar yazıyorum ablamla aramızda ki iletişimi yakınlıgı vs bilmeden neden bunun üzerinden eleştiriyorsunuz ? sanki 2 senedir farkındayımda şimdi konuyu açtım gibi rica ediyorum davranmayın, 2 gündür araştırıyorum babamla paylaştım.Bir takım yollar izlicez ilk kez yaşıyorum bunu tabiki sorucam fikir alıcamİyi de ablaniz avukatsa zaten izleme yolunu biliyordur ne yapacagiz nasıl yapacağım polis vss demeniz ilginç?
ya o zaman bir şey çıkmazsa ben ondan korkuyorum yani boşu boşuna oyalamamak için, babamdan haber bekliyorum elimde net bir delil yok arama yönlendirme dışında birde instagram şifre sıfırlama mailleri dışında ilgilenirler mi anlattıklarım sonucta tuhaf ama ilk kez yaşadıgım için bilemiyorumSen bence işi gücü bırakıp savcılığa suç duyurusunda bulun. Onların bir tavsiyesi olursa onu uygula. Olmazsa şikayetten sonra benim dediklerimi tek tek yaparsın.
hangisi? o kadar çok yazan var ki bulamadımKonu sahibi, bir ust mesajimi okur musunuz lutfen? Yasadiginiz seye inaniyorum ama belli bir kisminin mantikli aciklamasi olabilir diye bakmaniz gerekiyor.
evet 3 ay oldu telefonda aldım yeni yaniSim kart yeni yani?
Ekran goruntusu olan bir mesajim var onuevet 3 ay oldu telefonda aldım yeni yani
benim ki 539 ile başlıyor sonu farklı ..Bizede o ilginç geldi yeni hat olmasına ragmen.Bir kaç kişiye baktırdım onların telefonunda böyle bir durum yok mesela.. ikinci el degildi bu arada hattım.Benim aklıma gelen instagramda kişsel ayarlarda numaram gözüküyor belki oradan ayarlandı ki emin degilim hala yazılımcı bir arkadaşım vardı gunduz ona yazdım ama dönmedi hala ondan da cevap bekliyorumArama yonlendirme kisminda secenekler var, simdi benim telefonumdaki sayfayi paylasiyorum.
Sizin numara da buna benzer bir numara ise fatura detayinizda icerik servisleri olur, onlara bakin. Yonlendirilen numaranin son 4 hanesi (bendeki 7073 gibi) herhangi bir icerik servisiyle benzesiyorsa muhtemelen kullandiginiz yonlendirme hizmetinin numarasina yonlendirilmistir.
Ben telekomluyum, bu da telekomun arayanibil servisinin numarasi. Diger sebekelerde de benzer numaralar var biliyorum, evde farkli sebekeden kimse olmadigi icin numaralarini bilmiyorum su anda.
Ama hat ve cihaz degismisken yonlendirilmenin aktif kalmasinin baska bir yolu olamaz, mumkun degil, imkansiz.
Ha siz kucuk yerde yasiyorsunuzdur, telefonunuz ve sim kartiniz 2.eldir o zaman durum degisir
Bu arada ben bir manyaginiz olabilecegine inaniyorum, ama korkulariniz bazilarinin aciklamasi olabilecegini anlatiyorum sadece.
Telefonunuzun yönlendirme ayarlarıyla uzaktan oynanması mümkün değil. Hadi casus yazılım yüklendi diyelim. Telefonu 3 ay önce aldım diyorsunuz. Son 3 ay içinde telefonunuz o kişinin veya ona yardım eden birinin eline geçmediği sürece böyle bir şey mümkün değil. Instagram ile no yönlendirmenin en ufak bir alakası yok.yeni telefon aldım, 3 ay oldu, onda bile o numaraya yönlendirme var.Eskisinde de var.Sanırım instagramdan buluyor numaramı , ekli ya orda..Çok üzgünüm çok hoşlandıgım biri vardı özellikle o çocukta kaçıp gidince aylarca üzülmüştüm.Cevremden de birine anlatıp durumu mesaj atamıyorum kabul etmeyebilirler, korkar insan yani.Fake hesap uzun iş anlaşılır fake oldugu anlamamda zaten o işlerden..
O zaman önce şu telefon yönlendirme işini güvenilir bir telefoncuya sor. Ondan aldığın cevaba göre polise veya adliyeye gidip bir danışırsın. Sen direkt " şu kişiden şüpheleniyorum" deme. "Telefonumun başka birine yönlendirildiğinden şüpheliyim, telefoncu şunu dedi, ayrıca defalarca Instagram sıfırlama maili aldım " dersin.ya o zaman bir şey çıkmazsa ben ondan korkuyorum yani boşu boşuna oyalamamak için, babamdan haber bekliyorum elimde net bir delil yok arama yönlendirme dışında birde instagram şifre sıfırlama mailleri dışında ilgilenirler mi anlattıklarım sonucta tuhaf ama ilk kez yaşadıgım için bilemiyorum
Yazdıklarınızı dönüp okuyun çok önceden arkadaşlarınız uyarmış telefonun mu dinleniyor diye öylece konuşup normal hayatınıza geri dönmüşsünüz, Facebook vb uygulamada başka bir numaradan hesabınıza girilince uyarı geliyor .Siz çok onemsememissiniz işi sıkı tutmak yerine koy vermişsiniz şüpheleriniz olsa da başkalarıyla gorusmekten geri durmamişsiniz bir şey olsaydı onlarin vebalini nasıl cekerdiniz??? Sizi uyarmak bakış açınızı değiştirmek için yazıyoruz pohpohlamak için değil......numara yönlendirildigini vs 2 gün önce farkettik daha önce aklıma dahi gelmedi.Diğerlerine cevap vermicem, o kadar şeyden ona takılmışsınız yahu siz hiç aşık olmadınız mı ? ben biliyorum ne yaşadıgımı , eger saplantılı ruh hastası yüzünden mutlu olabilecegim birini kaybettiysem buna da üzülürüm .o kadar yazıdan bunu almışsınız sadece, uzaktan bakıp yargılamak ne kolay .
peki sizin dediginiz olsun istediginiz gibi düşününTelefonunuzun yönlendirme ayarlarıyla uzaktan oynanması mümkün değil. Hadi casus yazılım yüklendi diyelim. Telefonu 3 ay önce aldım diyorsunuz. Son 3 ay içinde telefonunuz o kişinin veya ona yardım eden birinin eline geçmediği sürece böyle bir şey mümkün değil. Instagram ile no yönlendirmenin en ufak bir alakası yok.
İlk sayfaları okudum. İnsanlar öneri sunmuşlar siz hepsine bahane bulmuşsunuz. Üstelik, hayatınız bile tehlikede olabilirken, endişe ettiğiniz tek şey potansiyel sevgili adaylarınızın kaçması gibi konuşuyorsunuz. Çok tuhaf bir tutumunuz var.
bugun kapalıydı yarın gidicem. Zaten isim vermme hiç bir şekilde , direkt durumu söylücem belki mantıklı bir açıklama bulucaklar ki öyle umuyorumO zaman önce şu telefon yönlendirme işini güvenilir bir telefoncuya sor. Ondan aldığın cevaba göre polise veya adliyeye gidip bir danışırsın. Sen direkt " şu kişiden şüpheleniyorum" deme. "Telefonumun başka birine yönlendirildiğinden şüpheliyim, telefoncu şunu dedi, ayrıca defalarca Instagram sıfırlama maili aldım " dersin.
Gerçekten canı gönülden umarım bunları sizde yaşarsınız.Başkada bir şey söylemek istemiyorum, kınadıgınızı kınamadan yaşamayın.Yanlış anlamayın lütfen. Saplantılı biri hayatınıza daha önce gimis olabilir. Bu kişi size ait eğer 4 senedir şifre degismediyseniz insta hesabiniza da girebilir. Ama girildiği zaman hep olmasa da mutlaka arada bildirim geliyor. Başka şehirden hesabımı ortak kullandığım bir arkadaşım var bana geliyor mail. Ve bu adam bir ay değil beş ay değil bir sene değil iki sene değil üç sene değil 4 sene boyunca size yazan herkesi bir şekilde tehdit ediyor ama adam sizle asla temas kurmuyor.sizi arayıp sormuyor geri istemiyor. Bu arada wpdan işyerinden ya da başka bir yerden biriyle tanışıp sevgili olabileceginiz ihtimalini dusunmuyor. Sadece instadan kiskaniyor. Adam büyük bir mafya o kadar büyük ki yazdığı her kişi hemen sizi engelliyor kaçıyor gidiyor. Üstüne telefonunuzun da kendine ya da başka bir numaraya yönlendirmiş çünkü sosyal medya hesabından numaranız vardı ki ikisi çok başka şeyler. Böyle bisey olması imkansız.
Diğer yandan konuştuğunuz kişilerin engellemesi, buluşma olmadan önce ekilmeniz, bulustuklarinizin bahane bulup ordan kaçması.
İki ihtimal var. Ya yalan söyleme hastalığınız var ve insanlar bunu anlıyor şimdiki gibi salliyorsunuz millete de kaçıyorlar. Ya da daha kötüsü buna gerçekten inaniyorsunuz. Bu insanları daha da korkutur. Paranoya ve hezeyanlar kötü kurgu hikayelerden daha kötü.
Sizi üzmek için demiyorum. Burada kimseye rezil olmazsiniz çünkü kimse tanımıyor. Ama bir de kendinizi çevrenizde düşürdugunuz durumu düşünün. Her iki ihtimal de olsa lutfen yardim alin. Paranoya da mitamoni de tedavi gerektiren seyler.
Yanlış anlamayın lütfen. Saplantılı biri hayatınıza daha önce gimis olabilir. Bu kişi size ait eğer 4 senedir şifre degismediyseniz insta hesabiniza da girebilir. Ama girildiği zaman hep olmasa da mutlaka arada bildirim geliyor. Başka şehirden hesabımı ortak kullandığım bir arkadaşım var bana geliyor mail. Ve bu adam bir ay değil beş ay değil bir sene değil iki sene değil üç sene değil 4 sene boyunca size yazan herkesi bir şekilde tehdit ediyor ama adam sizle asla temas kurmuyor.sizi arayıp sormuyor geri istemiyor. Bu arada wpdan işyerinden ya da başka bir yerden biriyle tanışıp sevgili olabileceginiz ihtimalini dusunmuyor. Sadece instadan kiskaniyor. Adam büyük bir mafya o kadar büyük ki yazdığı her kişi hemen sizi engelliyor kaçıyor gidiyor. Üstüne telefonunuzun da kendine ya da başka bir numaraya yönlendirmiş çünkü sosyal medya hesabından numaranız vardı ki ikisi çok başka şeyler. Böyle bisey olması imkansız.
Diğer yandan konuştuğunuz kişilerin engellemesi, buluşma olmadan önce ekilmeniz, bulustuklarinizin bahane bulup ordan kaçması.
İki ihtimal var. Ya yalan söyleme hastalığınız var ve insanlar bunu anlıyor şimdiki gibi salliyorsunuz millete de kaçıyorlar. Ya da daha kötüsü buna gerçekten inaniyorsunuz. Bu insanları daha da korkutur. Paranoya ve hezeyanlar kötü kurgu hikayelerden daha kötü.
Sizi üzmek için demiyorum. Burada kimseye rezil olmazsiniz çünkü kimse tanımıyor. Ama bir de kendinizi çevrenizde düşürdugunuz durumu düşünün. Her iki ihtimal de olsa lutfen yardim alin. Paranoya da mitamoni de tedavi gerektiren seyler.
İyi de bu kişi sizi arıyor mu?amacı yalnız kalıp ona dönmem olabliir mi ? bazen mantıgınızın almadıgı olaylarıda yaşarsınzı hayat bu kınamamak lazım.İnşallah yoktur , umarım ... ama ihtimal var, neler oluyor hayatta.Onu istemedigimi biliyor.Tamamen yalnız kalırsam ona gidecegimi düşünüyordur olamaz mı ? ruh hastası çok sonuçta.Ablam avukat ve bu tarz durumlar ile karşılaştıgını söylüyor keşke sizin hayatınız gibi toz pembe olsa her şey..