Saplantılı erkek başıma bela olmuş olabilir mi ? korktugum için buradan soruyorum lütfen anlayışla cevap verin çok karışık tuhaf bir konu

Arama yonlendirme kisminda secenekler var, simdi benim telefonumdaki sayfayi paylasiyorum.

Sizin numara da buna benzer bir numara ise fatura detayinizda icerik servisleri olur, onlara bakin. Yonlendirilen numaranin son 4 hanesi (bendeki 7073 gibi) herhangi bir icerik servisiyle benzesiyorsa muhtemelen kullandiginiz yonlendirme hizmetinin numarasina yonlendirilmistir.

Ben telekomluyum, bu da telekomun arayanibil servisinin numarasi. Diger sebekelerde de benzer numaralar var biliyorum, evde farkli sebekeden kimse olmadigi icin numaralarini bilmiyorum su anda.

Ama hat ve cihaz degismisken yonlendirilmenin aktif kalmasinin baska bir yolu olamaz, mumkun degil, imkansiz.

Ha siz kucuk yerde yasiyorsunuzdur, telefonunuz ve sim kartiniz 2.eldir o zaman durum degisir

Bu arada ben bir manyaginiz olabilecegine inaniyorum, ama korkulariniz bazilarinin aciklamasi olabilecegini anlatiyorum sadece.

Eklentiler

• 1000037125.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 33
Yani ne bileyim bana çok tuhaf geldi tanıştığınız tüm erkekler mi korktu adamdan? Biri bile ne diyorsun sen deyip diklenmedi mi azıcık tanıyoruz erkekleri hadi biri ikisi korksun hepsi mi aynı? Ya da neden en azından biri bile böyle bir olay var diye size anlatmadı. Olmaz demiyorum ama tuhaf geldi bana

Sen bence işi gücü bırakıp savcılığa suç duyurusunda bulun. Onların bir tavsiyesi olursa onu uygula. Olmazsa şikayetten sonra benim dediklerimi tek tek yaparsın.

Eski sevgilinin hiç parmağı yoksa suç duyurusundan haberi olunca çıldırabilir. Emin olmadan isim vererek suç duyurusunda bulunmamalı bence uyuyan devi uyandırmasın

İllaki birisi eski sevgilinden böyle bir mesaj aldım derdi bence de.

Eski sevgili çok kabadayıymış insanlar yolda görse yol değiştiriyormuş ama konu sahibinin yazıştığı herkes mi o küçük mahalleden, eski sevgiliyi tanıyor ve korkuyor.

Eski sevgilinin hiç parmağı yoksa suç duyurusundan haberi olunca çıldırabilir. Emin olmadan isim vererek suç duyurusunda bulunmamalı bence uyuyan devi uyandırmasın
Evet doğru. Ama telefonun yönlendirdiği numaranın sahibi de bulunabilir. Veya bu durumdan bahseder, ona göre konu sahibinin telefonu ve hesapları incelenir.

bugün açıcam zaten, ama anlar o fake oldugunu , baya gerçekci hesap yapmam lazım onu nasıl yapcam..çevremden birinede diyemem.. hassas bir konu milleti kendimden uzaklaştırmak istemiyorum korkutarak

Hesabı siz açmayın.
Google hesap hareketlerini takip ediyorsa fake hesap açtığınızı da görür.
Başka bir arkadaşınızdan rica edin.
Ya da o çocukla tanıştığınız zamandan kalan gmail hesap ya da üyeliklerinizi değiştirin.
Ama bunları yine cihazınıza kayıtlı olmayan mail adresleri üzerinden yapın.
Kısacası onun bilmeyeceği bir cihazdan yeni mail vs alacaksınız ve eski verilerinizi paravan başka bir hesap üzerinden aktaracaksınız.

İyi de ablaniz avukatsa zaten izleme yolunu biliyordur ne yapacagiz nasıl yapacağım polis vss demeniz ilginç?

Burak'ın tuhaf biri olduğu ihtimalini neden eliyorsunuz ve tenha bir yerde buluşalım teklifini kabul ediyorsunuz ? Gerçekten takıntılı eski erkek arkadaşınız tarafından takip edilse veya aransa, sizinle tenha bir yerde buluşmaktan korkması ve kaçması gerekmez miydi ?

Arama yönlendirme ile ilgili GSM operatörünüzle neden görüşmediniz ?

ama ya bir şey yoksa ? yani bu riski alamıyorum.Boşu boşuna gitmek istemiyorum.Babama anlattım sadece oda ben ilgilencem dedi ama benim üzüldüğüm 4 senedir bu böyle, kim bilir kaç kısmeti mi kaçırdı ?
İddialarınız doğruysa, böyle bir durumda sizin sadece kaçan kısmetlerinize üzülmeniz de tuhaf.

Ee bu babanızın ortağının oğluna bi sordunuz mu ne oldu biri sana bir şey mi dedi diye. Wpden falan sorsanıza.
O kadar yazışan insandan hiç mi biri bana böyle mesaj geldi, arama geldi bu kim diye size söylemez.
evet bunuda düşündüm zaten kesin böyledir demiyorum ama ihtimaller onu gösteriyor gibi bahsettiklerim gerçekten tuhaf araştırıyorum hala daha

Sadece böyle bir şey varsa bile hiç kimsenin size bahsetmemesi ilginç olurdu hani date olur çıktığınız görüştüüğünüz olur illa biri söylerdi gibime geliyor
evet ama söylememe ihtimalleride var %50 , sonucta bunlar sevgilim degil ki flört aşamasında oldugum insanlar kimse flört döneminde yogun aşk koruma vs yaşamıyor , çekinip başıma bela alamam diyip söylemeyebilirler haberlerde görüyoruz hergün o cocuguda tanıdıgımdan ..

Konu sahibi, bir ust mesajimi okur musunuz lutfen? Yasadiginiz seye inaniyorum ama belli bir kisminin mantikli aciklamasi olabilir diye bakmaniz gerekiyor.

ben onu izlemiştim aşırı germişti beni.Kimse kimseyi bilmiyor içinde yatanı.Evet gönül ister ki olmasın ben bir şeyleri yanlış anlamış olayım ama tüm bunlar korkutuyor.Bazıları gereksiz detaylara takılmış mesela, ama bu 2 gündür gündemimizde olan bir konu buraya yazıp hem dertleşmek hemde fikir almak istedim %100 diyemem ama kesinlikle bir tuhaflık var yaşayan bilir sadece

ben hata ettim zaten düşünemedim, iki günde unutur dedim ama bu olanlar gerçekten geriyor beni.Hepsinin mantıklı bir açıklaması vardır demeye calıstım ama yok yani ,bazıları saçmalayıp kuruntu yaptıgımı düşünüyor.Mesela o yazıştıgın erkeklerden birileri , illa sana söylerdi diyor ama söylememe ihtimalleride var %50 ikiside.Hiç biri uzun dönem sevgilim degil ki böyle bir durumda korumak için vs hemen bana söylesin, onlarda çekindi belki haberlerde görüyoruz, bela almak istemediler.Bu arada gec yazıyorum kusura bakmayın lütfen dışarıdaydım

Şöyle seneler önce, daha ilk hakkımda her şeyi bilmeye başladıgı dönemlere dönüyorum, bir gün buluştuk , arabasında unuttum telefonumu iphone bu arada, sonra unuttugumu anlayıp aradım onu oda işim var 2 saate getiririm demişti.Tek o geliyor aklıma.
Benim onu istemedigimi biliyor, ancak belki yalnız kalırsam ona dönecegimi düşünüyor olabilir.Çünkü ap açık evime gelip tehditler edemez sonucta. Hala %100 diyemem fikir almak için açtım bunuda, ama tuhaf durumlarda yok degil

numara yönlendirildigini vs 2 gün önce farkettik daha önce aklıma dahi gelmedi.Diğerlerine cevap vermicem, o kadar şeyden ona takılmışsınız yahu siz hiç aşık olmadınız mı ? ben biliyorum ne yaşadıgımı , eger saplantılı ruh hastası yüzünden mutlu olabilecegim birini kaybettiysem buna da üzülürüm .o kadar yazıdan bunu almışsınız sadece, uzaktan bakıp yargılamak ne kolay .

o dediginizi hiç duymadım araştırıcam, ama teknolojiden cidden anlamıyorum itunes ile eşlemeyi bile bilmiyorum o dereceyim. Teşekkürler bu arada yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…