Saplantılı erkek başıma bela olmuş olabilir mi ? korktugum için buradan soruyorum lütfen anlayışla cevap verin çok karışık tuhaf bir konu

Bunca şey yaşasam elimde de somut bir kanıt yoksa telefonu numaramı hesabimi vs herşeyimi değiştiririm. Üstelik kim olursa olsun hangi akla hizmet birinin ıssız tenha bir yerde buluşmasını kabul edersin ?

Bu dediğiniz bana çok mantıklı gelmedi. Gerçek hayatta işler filmler dizilerdeki gibi işlemiyor ki. Adam tehdit etti diyelim karşı hiç cevap yazmıyor mu onun bildirimi size gelmiyor mu atıyorum sizin hesaptan yazışırken siz hiç rast gelmiyorsunuz falan. Bunlar pek mantıklı değil bana göre. Bir de tehdit ettiği herkes öcü görmüş gibi neden kaçsın size bir şey demeden. Siz biraz kuruntu yapmışsınız

ahh çevremde de hiç yok, telefonculara gidip sorsam olur mu ki ? bilmedigim numaraya yapılan yönlendirme çok canımı sıktı
Telefoncular anlar mı pek emin değilim açıkcası. İnternetten bi araştırma yapın bakalım, eminim çıkar bir şeyler veya bu işten anlayan birileri. Net üzerinden birilerini bulursanız size kimlerin yardımcı olabileceği ile ilgili bilgi verebilir.
Ama bu yönlendirilen numaradan eminseniz siber suçlara da gidip durumunuzu anlatıp şikayette bulunabilirsiniz. Onlar kolayca bulurlar zaten numaranın kime ait olduğunu.
Ama bence en güzeli hattı değiştirmek, sosyal medya hesabını kapatmak ve telefonu sıfırlamak. Bunları yaptıktan sonra sanmıyorum ki bir daha size ulaşabilsin, telefonu yönlendirebilsin.

Siz bu düşünce yapısıyla hiç bir şeyi çözemezsiniz. Maşallah şıp diye anlamışsınız benim hayatımın toz pembe olduğunu ablanızın avukat olması bir şeyi değiştirmez, böyle durumların olduğunu ve olabileceğini sokaktan geçen biri de söyler. Fakat sizin hikayeniz çok olabilir gibi değil. Hee ihtimal var mı tabi ki var. Ama ben hala böyle bir şey yoktan yana kullanıyorum oyumu.

Ee defalarca kez gelen şifre sıfırlama mailinden rahatsız olmadın mı? Arada geliyor diyorsun.

Çok iyi hacker sence sana mail gelmesine neden olur mu şüphe uyandırır mı? Zaten mail gelmiş sana.

O bahsettiğin numarayı hiç böyle telefon numarası sorgulatma uygulamalarından, 118den vs sorgulatmadın mı?

Ablan avukat ise biliyordur bu konuları, numaranın kime ait olduğunu öğrenebilir o.

dua edinde şu sorunu çözeyim.Resmen korku filmi gibi. Araştırma yapıcam, sonrada kime ait oldugunu bulmaya calısıcam.Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorumda

Kendi telefonunuzdan acmayin Instagram hesabini numara olarak onay için baska telefon nosu verin

Siz bu durum eğer gerçekse ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım, kısmetlerinizi kaçırmasına takmışsınız da bu durumda en son takılacağınız şey bu

dun aksam sorgulattım, gizliymiş gözükmüyormuş 11880 dedi. Ablam zaten konuyu açtı , ilgilencem dedi ama başı çok kalabalık evlilik arifesinde onu yormak istemiyorum vaktide pek yok.Babamla paylaştım direk o ilgilencem dedi ama huzursuzum

Siz bu durum eğer gerçekse ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım, kısmetlerinizi kaçırmasına takmışsınız da bu durumda en son takılacağınız şey bu
haklısınız, bu cidden korkutucu.Ama insan üzülüyor elinde olmadan işte, o gün buragın tavırları gözümün önünden gitmiyor, oraya mı geldi bu cocuk anlamadım ki

benim hesabımdan yazmışmaz, kimle yazıştıgımı görüp cocuga ulaşır.Dedim kabadayı bir tip diye baya hemde .. Direkt kendisi o kişiye ulaşabilir.Onlarda korkabilir görüyoruz her gün haberlerde, şahsen bir erkekle yazışsam bana bir kızdan tehdit telefonu vs gelse korkardım ben

11880 olmaz uygulamalardan bakarsın. 18 yaşından küçük müsün? Tavırların çok ilginç. Ablan kendisi uğraşmasa avukat arkadaşına yönlendirir.

Bin tane uygulama var telefon numarasını yazıp, rehberde ne olarak kaydedildiğine baktığımız.

Oğlumun hesabı bende de ekliydi geçen yıl.arkadaslari yazdığında vs ya da istek geldiğinde o goremiyordu.bildirimler direk bana geliyordu.yanlislikla ben açarsam goremiyordu.ozellikle girip bakması gerekiyordu mesajlara.oyle bi durum olabilir.konu sahibi girmeden bakıyorsa göremeyebilir.

Bunca şey yaşasam elimde de somut bir kanıt yoksa telefonu numaramı hesabimi vs herşeyimi değiştiririm. Üstelik kim olursa olsun hangi akla hizmet birinin ıssız tenha bir yerde buluşmasını kabul edersin ?
telefonu değiştirdim zaten onda da aynı numaraya yönlendirme var yeni hattım üstelik.O cocukta babamın tanıdıgı babamın güvendigi biriydi ondan cesaret ettim yoksa asla görüşmezdim

bunu yapıcam zaten, polise mi gitmem gerekiyor ? nasıl oluyor işlem
Acikcasi yasal surecler hakkinda pek bilgim yok ama ben olsam once o numarayi bi arar kimin oldugunu anlamaya calisirdim sonra operatorumun cagri merkezini arar oradan sansimi denerdim tum kozlarimi oynadiktan sonra varsa delillerimle polise giderdim

neden ilginç tavırlarım ? illa eleştircek bir şey buluyorsunuz ..27 yaşındayım.Tam olarak ne ilginç geldi gerçekten merak ediyorum.Kaç kez böyle bir durum yaşadınız ? bir Allah bir ben bilirim o cocuktan kurtulmak için yaptıklarımı.

İnstagram da son görülme ve çevrimiçi gözükme durumu var, bir başka kullanıcı hesaptan mesajlara baktığı an hem okundu hem çevrimiçi yeşil durum bildirimi gözüküyor. Bu kadar zamandır bunu diyen flörtü olmuştur sen mesajı okudun o an cevap yazmadın diyerek

Şu anki sosyal medya hesaplarının hepsini sil, 2 hafta kadar hiçbir yeni hesap açma.

Telefonuna format at ve attır. Mail adresini/ adreslerini kapat.

Yeni numara al. WhatsApp kullanma. İş için ya sms atılsın ya arama yapılsın.

Eğer mümkünse 2 hafta böyle geçsin bakalım. Bu 2 haftada yine biri sana SMS atsın, " seninle tanışmak istiyorum, numaranı şundan aldım" diye. Malum kişi, sen tüm hesaplarını kapattıktan sonra sms ile yazistigin birine ulaşabiliyorsa o zaman iş bu anlattigindan da ciddidir. Savcılığa şikayet etmen gerekir.

daha çok hesaba girip kimle yazıştıgımı görüp, kendisi o kişiye bizzat ulaşıyor olabilir dedi ablam.Benden yazacagını sanmıyorum bende.

onu düşündüm ama instagramdan satış yapıyorum ürünlerimi , ondan göze alamadım silmeyi.Bu konuda 2 gündür vardı gündemde emin olmadan bir şey yapmak istemedim. Yeni numara 3 ay önce almıştım o numaradan da arama yönlendirme var aynı numaraya. Bazıları saçma bu konu diyor ama ne yaşadıgımı ben biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…