- Emoji Skoru
- 979
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Akademik camianin narsisti
Ama biliyormusun bizim halktan bir farkin yok
Bizim millet bayilir. Aynen sen Icinde zerre kadar olmadigi konuda bile bilmis yasamis gibi konusmaya
Her sunulani yok saymaya
Yasamadigin bir sey konusunda konusmak kolay dimi
Biraz daha hayatin icinden konus hic kimseyi ciddiyete almayan birini kim neye cidiyete alsin
Boyle cok havali gozukmek icin
Bu kadar paralaniyorsunuz ya
Omrumde bir tane bile evet buda dogru konusuyormus dedigim tek bir tanenize rastlamadim
Ancak cafcafli cumle kurarsiniz
Bunlarin tek bir anlami yoktur ama olsun icerigi degil ne kadar duzgun bir cumle oldugu onemlidir
Senin akademik camianda isler nasil ilerliyorsa
Birazda insan iliskilerinin geldigi cocuklarim ugradiklari durumlara bir zahmet havalandigin yerden bir inip bakarsan belki
Bukadar konusulan islenen bir olayda dogruluk payi varmidir
Kendi gozunle bizzat gorursun
Hayat doga vs diyorsun da uzatmadan
Artik gelinen su noktada onune gecemedigimiz bir hastalik halinde yayiliyor bu
Ne yapilmasi gerekiyor
cok yaygin ve
her kesimde oluyor bu durumlarda nasil onlemler alinmasi gerekir
Normal sartlarda zaten herkes normalini yasar ama artik kapina kadar gelen bir hastaligin, sira disi onlemlerini aliyoruz cunku tek bende iki uc kisi de degil artik anlayin bunu cogu kiside bu sorun var
(Bayan bakanimizin ensar vakfinda olan olay icin tek bir kere rastlanan durum denmesi gibi)
Tek dedigimiz
Annelerde artik daha gozu acik olsun cocugunu korusun
Miletin derdi
Dur ben sunlara neee kadarrr cok kelime haznem var onu gostereyim,
akedemik bilgimide araya sıkıştirayim
Dur diplomamda surda onunda altini cizeyim, son okudugum kitabida soyleyeyim arada
Amudada kalkayim,
Sahi biz ne konusuyorduk
Biz neyin derdindeyiz
Klavye soytarilari neyin derdinde
Birbirlerinide yikayip yaglayip
Yeah ne guzel bir cumle ne guzel bir kelime yok suda kim bu da kim diye tam gaz gidiyorlar
He bacim he herkes salak cahil bir siz akillisiniz
Cocuk diyorum ben cocuk
Baskasida ben canimin istedigi gibi cocuk sevemiyecem diye kendi durumundan yanar
He he siz cocuklardan daha kiymetlisiniz
Birde sen hastasin tedavi ol demisler.
He canim zaten suclu biziz tedavi olalim
Bu tur adamlar hala disarda bunlarin hastaliginin bir tedaviside yok
Nasil koruyacaz onemlide degil
Bir sen onemlisin senin cocuk canin nasil cekiyorsa oyle sevmen onemli.
Guven olayi artik gunumuzde yok
Kimse 5 kurusunu kimseye guvenip vermez
Ama cocuk olunca ne olacak ki ammada abartiyorsunuz
Cocuk ne kadar degersiz bu ulkede
Onlari korumak ne kadar da birilerine batiyor
Yok
Bir tarafta
ben ben ben ben ben diyen tipler
Biz cocuk diyoruz kendisi ya ben diyor yav
sevmeden duramamam illa alip kucagima suyunu cikaracam diyor
bacim sen cocuktan dahami kiymetlisin
Abim bencilsiniz bir zahmet sizde tedavi olun biraz karsinizdakinin iyiligini dusunun
Yok herseyi bilen insanlara tepeden bakan atip tutan narsistler sizde bi zahmet gidin bir tedavi olun kayideniz biraz yere otursun
Nedir bu milletin ben ben ben
Durumu
Yok ben bikmadan cocuk cocuk cocuk diyorum
Normal olmayan durumlarda normal olmayan onlemler alinir diyorum
İşte ben bu soruya da cevap bulmak için yazmıştım buraya. Yani sebeplerden biri de buydu.Demek ki seninle de konuşacak ama.mesele sen konuşacak mısın
Hayır bakmayacağız ama tedbiri de elden bırakmayacağız . Çocuğum olana kadar bana abartılı gelirdi bu durumlar ama artık her şey mümkün diyorum.var da,her baba böyle mi?hepsine potansiyel sapık gözüyle mi bakacağız?en önemlisi,böyle herkesten, herşeyden şüphelenerek yaşanılır mı?
eğer eşimden,bu konuda şüphe duyuyorsam,o eşe, eş demem.anında kapıyı gösteririm.(dede,dayı,amca da dahil buna)
Yalakalikta zirve noktasindasiniz
Dedigim gibi cocuk kelimesi yok bile yazdiginizda ama olsun konu bu degil size ben sen o arkadasiniz bu,
derdimiz birbirimize laf sokmak
Arkadaslarimizi kollamak
digerleride gelsin benimle direk ugrasilsin
Amac bu zaten
Arkadaslarnizla siz birbirinizi begenip durun konumunuz bundan ibaret
İşte ben bu soruya da cevap bulmak için yazmıştım buraya. Yani sebeplerden biri de buydu.
Açıkçası her zamanki "arada abim var" tavrımı takınıp standart halde devam etmek istiyorum ama..
Sanki yeğenime dokununca o değil ben şartlanmışım gibi olacak ve ona yani yeğenime kötülük yapıyormuşum gibi hissedeceğim gibi geliyor.
Belki tepkisinde haklıdır diyorum, annedir diyorum, hak vermek istiyorum.
Ama ben olamıyorum diye de kendi kanıma dokunamamak benim kanıma dokunuyor.
Bilmiyorum işte.
Biz hep kötüyüz sen çok iyisin yani bu mudur? Bu kadar çarpıtmak da ayrı bir yetenek kanatsız melek hanım. Resmen saçmalıyorsun yeter artık alıntılama beni.Yalakalikta zirve noktasindasiniz
Dedigim gibi cocuk kelimesi yok bile yazdiginizda ama olsun konu bu degil size ben sen o arkadasiniz bu,
derdimiz birbirimize laf sokmak
Arkadaslarimizi kollamak
digerleride gelsin benimle direk ugrasilsin
Amac bu zaten
Arkadaslarnizla siz birbirinizi begenip durun konumunuz bundan ibaret
Hayır bakmayacağız ama tedbiri de elden bırakmayacağız . Çocuğum olana kadar bana abartılı gelirdi bu durumlar ama artık her şey mümkün diyorum.
Dediğim kadın boşanmış zaten ama durumu ispatlayamıyordu, babasıyla görüşmesine engel olamıyordu, bu korkunç bir şey.
Her baba akraba sapık değil ama normal de değil.
İşte ben bu soruya da cevap bulmak için yazmıştım buraya. Yani sebeplerden biri de buydu.
Açıkçası her zamanki "arada abim var" tavrımı takınıp standart halde devam etmek istiyorum ama..
Sanki yeğenime dokununca o değil ben şartlanmışım gibi olacak ve ona yani yeğenime kötülük yapıyormuşum gibi hissedeceğim gibi geliyor.
Belki tepkisinde haklıdır diyorum, annedir diyorum, hak vermek istiyorum.
Ama ben olamıyorum diye de kendi kanıma dokunamamak benim kanıma dokunuyor.
Bilmiyorum işte.
tamam burada hemfikiriz zaten.tabi ki, koruyup kollayacağız.ama babadan sakınmak,dedeye güvenmemek paranoyakça geliyor bana.böyle bir şüphenin milyonda biri kalbime düşmüşse zaten,dediğim gibi ben kocayla veya babayla aynı yerde,bir saniye bile bulunmam.
babam çocuğum alıp,parka götürdüğünde,yüreğim ağzımda mı yaşayacağım?birkaç saatliğine uyuyan çocuğumu,babaya bırakıp,kuaförüme gidemeyeceksem,o adamın benimle aynı evde işi ne?
Baba konusunda haklısınız insan eşini muhakkak tanır. Diğer akrabalara güven konusunda tedbirli olmaktan yanayım. Çok sıkı akraba ilişkisi yoksa tabi. Dayıya amcaya da mı güvenmiycez diyebilirsiniz, her aile ilişkisi yakın olmayabiliyor, bayramdan bayrama görüşülebiliyor, bu durumda tanımak da mümkün olmuyor.tamam burada hemfikiriz zaten.tabi ki, koruyup kollayacağız.ama babadan sakınmak,dedeye güvenmemek paranoyakça geliyor bana.böyle bir şüphenin milyonda biri kalbime düşmüşse zaten,dediğim gibi ben kocayla veya babayla aynı yerde,bir saniye bile bulunmam.
babam çocuğum alıp,parka götürdüğünde,yüreğim ağzımda mı yaşayacağım?birkaç saatliğine uyuyan çocuğumu,babaya bırakıp,kuaförüme gidemeyeceksem,o adamın benimle aynı evde işi ne?
kimse kusura bakmasın, konu sahibinin son yorumundan sonra konu benim için inandırıcı olmaktan tamamen uzaklaştı.çocuğuna o kadar düşkün olması ama annesine bırakıp 1-1,5 ayda bir görüşmeyi teklif etmesi tamamen tutarsızlık.o kadar rezalet çıkaran bir insanın böyle bi teklifte bulunduğuna inanmak çok komik.
ayrıca madem kadın deli her şeyde olay çıkarıyor, siz niye yiğeninizi o şekilde sevip kendinize bu lafları söyletiyosunuz?madem kadının huyunu biliyosunuz neden özellikle eşinizi uzak tutmuyosunuz?
ve tüm bunların dışında da verdiğiniz cevap "cinsel tacizci" suçlamasına neden sustuğunuzu açıklamıyor.dışarda ikisini konuşurken duymuş olabilirsiniz, size doğrudan söylenmemiş olabilir, ama yine de bu konu susulacak bir şey değil, buna inanmıyorum.Ne yani, kadın nası olsa herkese sapık yaftası yapıştırıyo diye ailecek susma kararı mı aldınız?neresinden tutsam elimde kalıyor,madem bu kadın böyle bi insan "tanımadığı iki insanı" neden çocuğuyla aynı odada defalarca bırakıyor?yine tutarsız.
Başka detay vermek yerine ısrarla kadının bu davranışlarının arkasındaki tek nedenin "deli" olması olduğunu önümüze koyuyosunuz ve bence bu çok düşük ihtimal.
Babaya tabi ki güvenilir bundan bende şüphe duymam, eşimi baba olarak tanıyorum. Şüphe duysam Allah korusun süründürürüm.Oğlumu ben uyutmaya çalıştığımda dikkati sürekli memede olduğu için babası uyutuyo, beni öpüp babasının elinden tutuyo ve odasına gidiyorlar beraber, babası sarılıp uyutuyo ben aklımı mı yiyim abla, doğru diyosun
Baba konusunda haklısınız insan eşini muhakkak tanır. Diğer akrabalara güven konusunda tedbirli olmaktan yanayım. Çok sıkı akraba ilişkisi yoksa tabi. Dayıya amcaya da mı güvenmiycez diyebilirsiniz, her aile ilişkisi yakın olmayabiliyor, bayramdan bayrama görüşülebiliyor, bu durumda tanımak da mümkün olmuyor.
Dede konusunda da haklısınız. Yazdığım gibi diğer akrabalara güvenmek baba riskli geliyor.
Eşimi "uzak" tutmak için daha nasıl "önlem"ler alabilirdim bilemiyorum. Ben aklımın yettiklerini yaptım zamanında ve neler yaptığımı burada açıkça anlattım. Abimle konuşmalarım, kendisiyle yeterince mesafeli oluşum, yeğenimi gereğince ve abartısız seviyor olmam, gelişimine ve psikolojisine dikkat etmek için elimden geleni yapmam bunların örnekleri de burada açık açık yazılı.kimse kusura bakmasın, konu sahibinin son yorumundan sonra konu benim için inandırıcı olmaktan tamamen uzaklaştı.çocuğuna o kadar düşkün olması ama annesine bırakıp 1-1,5 ayda bir görüşmeyi teklif etmesi tamamen tutarsızlık.o kadar rezalet çıkaran bir insanın böyle bi teklifte bulunduğuna inanmak çok komik.
ayrıca madem kadın deli her şeyde olay çıkarıyor, siz niye yiğeninizi o şekilde sevip kendinize bu lafları söyletiyosunuz?madem kadının huyunu biliyosunuz neden özellikle eşinizi uzak tutmuyosunuz?
ve tüm bunların dışında da verdiğiniz cevap "cinsel tacizci" suçlamasına neden sustuğunuzu açıklamıyor.dışarda ikisini konuşurken duymuş olabilirsiniz, size doğrudan söylenmemiş olabilir, ama yine de bu konu susulacak bir şey değil, buna inanmıyorum.Ne yani, kadın nası olsa herkese sapık yaftası yapıştırıyo diye ailecek susma kararı mı aldınız?neresinden tutsam elimde kalıyor,madem bu kadın böyle bi insan "tanımadığı iki insanı" neden çocuğuyla aynı odada defalarca bırakıyor?yine tutarsız.
Başka detay vermek yerine ısrarla kadının bu davranışlarının arkasındaki tek nedenin "deli" olması olduğunu önümüze koyuyosunuz ve bence bu çok düşük ihtimal.
kimse kusura bakmasın, konu sahibinin son yorumundan sonra konu benim için inandırıcı olmaktan tamamen uzaklaştı.çocuğuna o kadar düşkün olması ama annesine bırakıp 1-1,5 ayda bir görüşmeyi teklif etmesi tamamen tutarsızlık.o kadar rezalet çıkaran bir insanın böyle bi teklifte bulunduğuna inanmak çok komik.
Babaya tabi ki güvenilir bundan bende şüphe duymam, eşimi baba olarak tanıyorum. Şüphe duysam Allah korusun süründürürüm.
Ayşe Arman örneği gibi örnekler de maalesef var bu hayatta, bunu da göz ardı mı edelim.
Kesinlikle baştan sapık ilan edilmemeli, gözlem yapılmalı muhakkak. Birde erkek değil sadece kadınlarda taciz ediyor, sadece erkeği böyle suçlamak da doğru değil.Güvenmek derken gözü kapalı güvenmek değil elbette ama amca dayı gibi yakın kan bağı olan insanları baştan sapık ilan etmek değilde önce bi gözlem ortamı yaratırsin çocuğun tavrına bakarsın ters bi durum görürsen yaparsın bişeyler ama baştan bu erkek potansiyel tehlike uzak dursun demek karşı tarafı ne kadar yaralar amca dayı için söylüyorum
Evet aynı konu, abi üveydi. Aklıma geldi yine konu, etkisinden uzun süre kurtulamamıştım.Aynı yazıdan bahsediyosak kadının 2.evliliğiydi sanırım, adamın bir oğlu vardı kendisi evlenince de ortak bir kızları olmuştu ve boşanınca adamın ve oğlunun kızlarına yaptıkları konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?