Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Sağlam saçmalamışsınız yazık olayı cımbızla seçip saydıran zihin zihniyetinizdeki insanlarla bir ara da yaşadığım için insanlığımdan utandım şuan sapla samanı ayırın hanımefendi .

Demek ki seninle de konuşacak ama.mesele sen konuşacak mısın
İşte ben bu soruya da cevap bulmak için yazmıştım buraya. Yani sebeplerden biri de buydu.
Açıkçası her zamanki "arada abim var" tavrımı takınıp standart halde devam etmek istiyorum ama..
Sanki yeğenime dokununca o değil ben şartlanmışım gibi olacak ve ona yani yeğenime kötülük yapıyormuşum gibi hissedeceğim gibi geliyor.
Belki tepkisinde haklıdır diyorum, annedir diyorum, hak vermek istiyorum.
Ama ben olamıyorum diye de kendi kanıma dokunamamak benim kanıma dokunuyor.
Bilmiyorum işte.

Hayır bakmayacağız ama tedbiri de elden bırakmayacağız . Çocuğum olana kadar bana abartılı gelirdi bu durumlar ama artık her şey mümkün diyorum.
Dediğim kadın boşanmış zaten ama durumu ispatlayamıyordu, babasıyla görüşmesine engel olamıyordu, bu korkunç bir şey.
Her baba akraba sapık değil ama normal de değil.

Valla.kimsenin öyle bir tavri yok sen dün akşam yoktun biz gayet güzel konuştuk farklı fikirleri olan arkadaşlarla, normal.zamanda hemfikir olduğum bir dolu kişi karşıt fikirde ama kimse kimseyle didişmedi, sen baştan beri saldırgansın kimi kimden koruyosun sen yaa, sanki burda hepimiz pedofiliyiz de sen siper oluyosun sen tedavi ol geçmişinle bi barış kafan bulanık

Görüşme görüşeceksen dahi oldu bittiye getirme, aa biz geldik olmasın dert neyse konuşulsun ve dahi sen konuş özellikle sen konuş

Biz hep kötüyüz sen çok iyisin yani bu mudur? Bu kadar çarpıtmak da ayrı bir yetenek kanatsız melek hanım. Resmen saçmalıyorsun yeter artık alıntılama beni.

tamam burada hemfikiriz zaten.tabi ki, koruyup kollayacağız.ama babadan sakınmak,dedeye güvenmemek paranoyakça geliyor bana.böyle bir şüphenin milyonda biri kalbime düşmüşse zaten,dediğim gibi ben kocayla veya babayla aynı yerde,bir saniye bile bulunmam.
babam çocuğum alıp,parka götürdüğünde,yüreğim ağzımda mı yaşayacağım?birkaç saatliğine uyuyan çocuğumu,babaya bırakıp,kuaförüme gidemeyeceksem,o adamın benimle aynı evde işi ne?

herkesin tavrı farklıdır da sizin yerinizde ben olsam o olay hiç yaşanmamış gibi davranırım.

anladığım kadarıyla yengenin size veya eşinize garezi yok, herkese öyle.

hani konuşsam boşuna kendimi yormuş olurum. onun açısından hiçbir şey değişmeyecek. saçını eline versem rahatlarım evet ama ben ona haddini bildirince o haddini bilecek mi? bazı insanlar bilmiyor malesef. o zaman niye kendimi onunla muhatap edeyim? normal merhabalaşmaya devam, koy mesafeyi bitti. çirkef insan gerçekten çirkef oluyor çünkü.

Oğlumu ben uyutmaya çalıştığımda dikkati sürekli memede olduğu için babası uyutuyo, beni öpüp babasının elinden tutuyo ve odasına gidiyorlar beraber, babası sarılıp uyutuyo ben aklımı mı yiyim abla, doğru diyosun

kimse kusura bakmasın, konu sahibinin son yorumundan sonra konu benim için inandırıcı olmaktan tamamen uzaklaştı.çocuğuna o kadar düşkün olması ama annesine bırakıp 1-1,5 ayda bir görüşmeyi teklif etmesi tamamen tutarsızlık.o kadar rezalet çıkaran bir insanın böyle bi teklifte bulunduğuna inanmak çok komik.

ayrıca madem kadın deli her şeyde olay çıkarıyor, siz niye yiğeninizi o şekilde sevip kendinize bu lafları söyletiyosunuz?madem kadının huyunu biliyosunuz neden özellikle eşinizi uzak tutmuyosunuz?

ve tüm bunların dışında da verdiğiniz cevap "cinsel tacizci" suçlamasına neden sustuğunuzu açıklamıyor.dışarda ikisini konuşurken duymuş olabilirsiniz, size doğrudan söylenmemiş olabilir, ama yine de bu konu susulacak bir şey değil, buna inanmıyorum.Ne yani, kadın nası olsa herkese sapık yaftası yapıştırıyo diye ailecek susma kararı mı aldınız?neresinden tutsam elimde kalıyor,madem bu kadın böyle bi insan "tanımadığı iki insanı" neden çocuğuyla aynı odada defalarca bırakıyor?yine tutarsız.

Başka detay vermek yerine ısrarla kadının bu davranışlarının arkasındaki tek nedenin "deli" olması olduğunu önümüze koyuyosunuz ve bence bu çok düşük ihtimal.

Baba konusunda haklısınız insan eşini muhakkak tanır. Diğer akrabalara güven konusunda tedbirli olmaktan yanayım. Çok sıkı akraba ilişkisi yoksa tabi. Dayıya amcaya da mı güvenmiycez diyebilirsiniz, her aile ilişkisi yakın olmayabiliyor, bayramdan bayrama görüşülebiliyor, bu durumda tanımak da mümkün olmuyor.
Dede konusunda da haklısınız. Yazdığım gibi diğer akrabalara güvenmek baba riskli geliyor.

ay ben tutarlılığını tartışmıyorum artık, o kadar tutarsızlık gördüm ki şaşırmıyorum. var böyle manyaklar. bana "oğlumu iki gün görmesem üçüncü gün ölürüm" diyen bi kadın vardı, çocuğunu ergenliğe kadar doğru düzgün görmemiş ablasına kaynanasına falan bırakmış hep. var öyle tutarsızlar.

Babaya tabi ki güvenilir bundan bende şüphe duymam, eşimi baba olarak tanıyorum. Şüphe duysam Allah korusun süründürürüm.
Ayşe Arman örneği gibi örnekler de maalesef var bu hayatta, bunu da göz ardı mı edelim.

Güvenmek derken gözü kapalı güvenmek değil elbette ama amca dayı gibi yakın kan bağı olan insanları baştan sapık ilan etmek değilde önce bi gözlem ortamı yaratırsin çocuğun tavrına bakarsın ters bi durum görürsen yaparsın bişeyler ama baştan bu erkek potansiyel tehlike uzak dursun demek karşı tarafı ne kadar yaralar amca dayı için söylüyorum

Eşimi "uzak" tutmak için daha nasıl "önlem"ler alabilirdim bilemiyorum. Ben aklımın yettiklerini yaptım zamanında ve neler yaptığımı burada açıkça anlattım. Abimle konuşmalarım, kendisiyle yeterince mesafeli oluşum, yeğenimi gereğince ve abartısız seviyor olmam, gelişimine ve psikolojisine dikkat etmek için elimden geleni yapmam bunların örnekleri de burada açık açık yazılı.
Daha "başka detay vermek" derken neyi kast ediyorsunuz bilemiyorum, ama sorarsanız seve seve cevaplarım. Abimin eşine "deli" yakıştırması yapmadım, yapmam da. Yaşadıklarımızı (karşılıklı olarak, hem onun yaptıklarını hem benim yaptıklarımı) anlattım.

ay ben tutarlılığını tartışmıyorum artık, o kadar tutarsızlık gördüm ki şaşırmıyorum. var böyle manyaklar. bana "oğlumu iki gün görmesem üçüncü gün ölürüm" diyen bi kadın vardı, çocuğunu ergenliğe kadar doğru düzgün görmemiş ablasına kaynanasına falan bırakmış hep. var öyle tutarsızlar.[/QUOTE]

o zaman deli yanı kadın, konu sahibi de görüşmesin kendisinin ve eşinin üstüne yapışan çocuk istismarcısı etiketiyle yaşamaya devam etsin.bol şans ne diyelim başka.

Aynı yazıdan bahsediyosak kadının 2.evliliğiydi sanırım, adamın bir oğlu vardı kendisi evlenince de ortak bir kızları olmuştu ve boşanınca adamın ve oğlunun kızlarına yaptıkları konuydu

kadın öyle kıskanç ki ne desem bilemedim

Kesinlikle baştan sapık ilan edilmemeli, gözlem yapılmalı muhakkak. Birde erkek değil sadece kadınlarda taciz ediyor, sadece erkeği böyle suçlamak da doğru değil.

Aynı yazıdan bahsediyosak kadının 2.evliliğiydi sanırım, adamın bir oğlu vardı kendisi evlenince de ortak bir kızları olmuştu ve boşanınca adamın ve oğlunun kızlarına yaptıkları konuydu
Evet aynı konu, abi üveydi. Aklıma geldi yine konu, etkisinden uzun süre kurtulamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…