• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Güzel bir dayağı hakketmis yenge

Psikolojisi bozuk olabilir hayır yani hassasiyet olabilir ama bu kadarı çok aşırı oluyor ya daha önce boyle bi olay geldi başına bilinçaltında kaldı ya da gerçekten psikolojisi bozuk normal durum değil yani.

yine tacizle ilgili başka bi konuya çok uzun bi yorum yapmıştım ama tekrarlamayacağım onun yerine başka şeyler söyleyeceğim.

her çocuk sınırını kendi belirler. sen mahrem yerleri öğretirsin, dokunulmak ve öpülmenin tamamen onun rızasına bağlı olduğunu öğretirsin, başkasının kucağına yatmaması gerektiğini öğretirsin, ama o çocuğun da algısı var. sarılmak ister dokunmak ister temas kurmak ister. ama bazılarının temasını da istemez. çocuğuna gerekli şeyleri öğrettikten sonra kararlarına saygı duyarsın, bu kadar. teyzesinin sarılmasını seven çocuk halasının sarılmasını istemeyebilir, evet sebebini sorgularsın olumsuz bi durum mu yaşandı diye ama sırf kan bağı var diye halasına sarılmaya zorlayamazsın. umarım anlatabildim. "o benim yeğenim yalarım yutarım" tarzı yorumlar gördüm hoş değil çünkü. öpülmeyi seven bi çocuk değildim hoşlanmazdım, ben istersem gider teyzelerimin kucağına otururdum öperdim ama aylar sonra beni gördüklerinde o sarılmalar öpmeler çığlık attırırdı bana. çocuk istemiyorsa bırakın arkadaşlar. tacizden de bahsetmiyorum bu arada. istemeyebilir. saygı duymak zorundasınız.

Hayır, konuya yorum yapan insanların çoğunun yorumlarını çok haklı ve yerinde buluyorum.

Birçok insanın bilinçlendiğini görmek de beni mutlu ediyor.

Tek bir noktaya karşıyım, konu sahibinin eşinin pedofili, sapık muamelesi görmesi. Orada başka bir insanın sınırları başlıyor.

Yazılan konuya göre yorum yapacaksak zaten konu sahibin kendisinin ve eşinin de çok dikkatli olduğunu belirtmiş, bu konunun konu sahibinin eşinin sapıklığına gelmemesi gerekirdi

Ancak klasik olarak konu saptırıldı ve hassasiyetlere döndü

eee yani bu burda ilk kez olan bir şey mi?ben de eniştemle aynı ortamda içki içtim diye kendimi ona elletmek istiyo olmuştum burda.bu buranın sıradan bi durumu yeni bişey yok ki.ayrıca bırakın onun savunmasını da konu sahibi yapsın bi zahmet.neden yiğenini sevmeye giderken abisine eşinin mesafe koyabileceğini söylediğini anlatsın veya cinsel taciz suçlamasına neden sustuğunu.

Merhabalar,
Zannediyorum dün sizlere cevap yazmamış olmam, konuyu fake olma ihtimaline kadar getirmiş.. Ben de öyle olmasını umardım, "Güldük, eğlendik, hadi evlere dağılalım" demek güzel olurdu ama maalesef..
Önceki konuma takılanlar olmuş, evet dini içerikli, kimine göre "saçma" bir konu açmıştım ilk kayıt olduğumda. O ilkti bu konu da ikinci zaten. O içerikte bir konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum, o yüzden açmıştım. Çok derin bir açıklaması yok yani.
Şimdi tüm yeni yorumları okuyup gerekli açıklamarı yine yapacağım.

Tamam tamam acele etmene gerek yok
Gece 2 den beri okuyosundur şimdi bir de cevap vermekle falan
uğraşma. Dinlen sen
3 gün sonra 1 paragraf daha yazarsın :d

Ben olsam abi filan dinlemem dava filan açılıyorsa burda hukukçu ablalarımız daha iyi bilir elimden geleni adıma koymazdım pskolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun ona haddini mutlaka bildirin lütfen nasıl sustunuz yahu ben burdan delirdim

eee yani bu burda ilk kez olan bir şey mi?ben de eniştemle aynı ortamda içki içtim diye kendimi ona elletmek istiyo olmuştum burda.bu buranın sıradan bi durumu yeni bişey yok ki.ayrıca bırakın onun savunmasını da konu sahibi yapsın bi zahmet.neden yiğenini sevmeye giderken abisine eşinin mesafe koyabileceğini söylediğini anlatsın veya cinsel taciz suçlamasına neden sustuğunu.

Oha ciddi misin bunu mu dediler

Tamam tamam acele etmene gerek yok
Gece 2 den beri okuyosundur şimdi bir de cevap vermekle falan
uğraşma. Dinlen sen
3 gün sonra 1 paragraf daha yazarsın :d

Dalga geciyor ya benim icin inandiriciligini tamamen yitirdi

Ciddi ciddi wikipedia'dan mı alıyorsunuz bilgilerinizi :olamaz:

Üzüldüm.

Ama şimdi anlaşıldı.

Wikipedia herkesin - şu an benim bile editleyebileceğim bir sitedir.

Akademik camianın da palyaçosudur, kimse takmaz, hiçbir bilimsel ödevde, tezde kullanılamaz ve özellikle de belirtilir.

Dolayısıyla daha sağlam kaynaklar edinmenizi tavsiye ederim.

Akademik camianin narsisti

Ama biliyormusun bizim halktan bir farkin yok

Bizim millet bayilir. Aynen sen Icinde zerre kadar olmadigi konuda bile bilmis yasamis gibi konusmaya
Her sunulani yok saymaya
Yasamadigin bir sey konusunda konusmak kolay dimi

Biraz daha hayatin icinden konus hic kimseyi ciddiyete almayan birini kim neye cidiyete alsin

Boyle cok havali gozukmek icin
Bu kadar paralaniyorsunuz ya
Omrumde bir tane bile evet buda dogru konusuyormus dedigim tek bir tanenize rastlamadim
Ancak cafcafli cumle kurarsiniz
Bunlarin tek bir anlami yoktur ama olsun icerigi degil ne kadar duzgun bir cumle oldugu onemlidir

Senin akademik camianda isler nasil ilerliyorsa
Birazda insan iliskilerinin geldigi cocuklarim ugradiklari durumlara bir zahmet havalandigin yerden bir inip bakarsan belki
Bukadar konusulan islenen bir olayda dogruluk payi varmidir
Kendi gozunle bizzat gorursun

Hayat doga vs diyorsun da uzatmadan
Artik gelinen su noktada onune gecemedigimiz bir hastalik halinde yayiliyor bu

Ne yapilmasi gerekiyor
cok yaygin ve
her kesimde oluyor bu durumlarda nasil onlemler alinmasi gerekir
Normal sartlarda zaten herkes normalini yasar ama artik kapina kadar gelen bir hastaligin, sira disi onlemlerini aliyoruz cunku tek bende iki uc kisi de degil artik anlayin bunu cogu kiside bu sorun var
(Bayan bakanimizin ensar vakfinda olan olay icin tek bir kere rastlanan durum denmesi gibi)

Tek dedigimiz

Annelerde artik daha gozu acik olsun cocugunu korusun

Miletin derdi
Dur ben sunlara neee kadarrr cok kelime haznem var onu gostereyim,
akedemik bilgimide araya sıkıştirayim
Dur diplomamda surda onunda altini cizeyim, son okudugum kitabida soyleyeyim arada
Amudada kalkayim,

Sahi biz ne konusuyorduk

Biz neyin derdindeyiz
Klavye soytarilari neyin derdinde

Birbirlerinide yikayip yaglayip
Yeah ne guzel bir cumle ne guzel bir kelime yok suda kim bu da kim diye tam gaz gidiyorlar

He bacim he herkes salak cahil bir siz akillisiniz

Cocuk diyorum ben cocuk

Baskasida ben canimin istedigi gibi cocuk sevemiyecem diye kendi durumundan yanar
He he siz cocuklardan daha kiymetlisiniz

Birde sen hastasin tedavi ol demisler.

He canim zaten suclu biziz tedavi olalim
Bu tur adamlar hala disarda bunlarin hastaliginin bir tedaviside yok
Nasil koruyacaz onemlide degil
Bir sen onemlisin senin cocuk canin nasil cekiyorsa oyle sevmen onemli.

Guven olayi artik gunumuzde yok
Kimse 5 kurusunu kimseye guvenip vermez

Ama cocuk olunca ne olacak ki ammada abartiyorsunuz
Cocuk ne kadar degersiz bu ulkede
Onlari korumak ne kadar da birilerine batiyor
Yok

Bir tarafta
ben ben ben ben ben diyen tipler

Biz cocuk diyoruz kendisi ya ben diyor yav

sevmeden duramamam illa alip kucagima suyunu cikaracam diyor

bacim sen cocuktan dahami kiymetlisin
Abim bencilsiniz bir zahmet sizde tedavi olun biraz karsinizdakinin iyiligini dusunun

Yok herseyi bilen insanlara tepeden bakan atip tutan narsistler sizde bi zahmet gidin bir tedavi olun kayideniz biraz yere otursun
Nedir bu milletin ben ben ben
Durumu
Yok ben bikmadan cocuk cocuk cocuk diyorum
Normal olmayan durumlarda normal olmayan onlemler alinir diyorum

Anlamadım ben baldırlarımı elledınız, yoksa bacaklarını mı ?
Nasıl olacak anlamadım ben sımdı

Yenge normal değil sana satasmaya hazır içi dolu aranızda problemli gibi ama eşini çok tebrik ettim sakin kalıp bişey dememiş benim eşim olsa o kim ki diyip cevap verip kavga çıkardı ben sapikmiyim al o zaman kizinla kendin oyna orda sigara iccegine falan ağzına geleni derdi bravo

Akademik camianin narsisti

Ama biliyormusun bizim halktan bir farkin yok

Bizim millet bayilir. Aynen sen Icinde zerre kadar olmadigi konuda bile bilmis yasamis gibi konusmaya
Her sunulani yok saymaya
Yasamadigin bir sey konusunda konusmak kolay dimi

Biraz daha hayatin icinden konus hic kimseyi ciddiyete almayan birini kim neye cidiyete alsin

Boyle cok havali gozukmek icin
Bu kadar paralaniyorsunuz ya
Omrumde bir tane bile evet buda dogru konusuyormus dedigim tek bir tanenize rastlamadim
Ancak cafcafli cumle kurarsiniz
Bunlarin tek bir anlami yoktur ama olsun icerigi degil ne kadar duzgun bir cumle oldugu onemlidir

Senin akademik camianda isler nasil ilerliyorsa
Birazda insan iliskilerinin geldigi cocuklarim ugradiklari durumlara bir zahmet havalandigin yerden bir inip bakarsan belki
Bukadar konusulan islenen bir olayda dogruluk payi varmidir
Kendi gozunle bizzat gorursun

Hayat doga vs diyorsun da uzatmadan
Artik gelinen su noktada onune gecemedigimiz bir hastalik halinde yayiliyor bu

Ne yapilmasi gerekiyor
cok yaygin ve
her kesimde oluyor bu durumlarda nasil onlemler alinmasi gerekir
Normal sartlarda zaten herkes normalini yasar ama artik kapina kadar gelen bir hastaligin, sira disi onlemlerini aliyoruz cunku tek bende iki uc kisi de degil artik anlayin bunu cogu kiside bu sorun var
(Bayan bakanimizin ensar vakfinda olan olay icin tek bir kere rastlanan durum denmesi gibi)

Tek dedigimiz

Annelerde artik daha gozu acik olsun cocugunu korusun

Miletin derdi
Dur ben sunlara neee kadarrr cok kelime haznem var onu gostereyim,
akedemik bilgimide araya sıkıştirayim
Dur diplomamda surda onunda altini cizeyim, son okudugum kitabida soyleyeyim arada
Amudada kalkayim,

Sahi biz ne konusuyorduk

Biz neyin derdindeyiz
Klavye soytarilari neyin derdinde

Birbirlerinide yikayip yaglayip
Yeah ne guzel bir cumle ne guzel bir kelime yok suda kim bu da kim diye tam gaz gidiyorlar

He bacim he herkes salak cahil bir siz akillisiniz

Cocuk diyorum ben cocuk

Baskasida ben canimin istedigi gibi cocuk sevemiyecem diye kendi durumundan yanar
He he siz cocuklardan daha kiymetlisiniz

Birde sen hastasin tedavi ol demisler.

He canim zaten suclu biziz tedavi olalim
Bu tur adamlar hala disarda bunlarin hastaliginin bir tedaviside yok
Nasil koruyacaz onemlide degil
Bir sen onemlisin senin cocuk canin nasil cekiyorsa oyle sevmen onemli.

Guven olayi artik gunumuzde yok
Kimse 5 kurusunu kimseye guvenip vermez

Ama cocuk olunca ne olacak ki ammada abartiyorsunuz
Cocuk ne kadar degersiz bu ulkede
Onlari korumak ne kadar da birilerine batiyor
Yok

Bir tarafta
ben ben ben ben ben diyen tipler

Biz cocuk diyoruz kendisi ya ben diyor yav

sevmeden duramamam illa alip kucagima suyunu cikaracam diyor

bacim sen cocuktan dahami kiymetlisin
Abim bencilsiniz bir zahmet sizde tedavi olun biraz karsinizdakinin iyiligini dusunun

Yok herseyi bilen insanlara tepeden bakan atip tutan narsistler sizde bi zahmet gidin bir tedavi olun kayideniz biraz yere otursun
Nedir bu milletin ben ben ben
Durumu
Yok ben bikmadan cocuk cocuk cocuk diyorum
Normal olmayan durumlarda normal olmayan onlemler alinir diyorum
Ooo yılmaz özdil de gelmiş konuya :KK53:

Uzun uzun edebiyat yapmışsınız hala diyorsunuz ki insanlar narsist, sevmenin suyunu çıkarıyorlar. Burada mıncıklamak orasını burasını ellemek normaldir demiyoruz ki offf yani insanlar birbirini ancak bu kadar tersten anlayabilir. Valla ben yoruldum yazmayacağım artık. Size iyi ayar vermeler.

Ayrıca mesajını alıntı yaptığınız üye de pek narsist ve ön plana çıkmaya çalışan biri olarak bilinmez bu forumda.

Eşinize 'pis herif ' demesinin altında bir şey var. Eşinizle sizin bilmediğiniz bir sıkıntı olmuş olabilir.

Abimle neden 3-5-10 kez bu konu hakkında konuştum?
Kendi abimi ve eşiyle yaşadıklarını, ben biraz uzak kalmakla birlikte ailemle yaşadıklarını dikkate alarak bu konuşmaları yaptıysam benim de bir bildiğim olmalıdır takdir edersiniz ki. Yıllar içindeki gözlemlerim ve verdiği tepkiler, kişiliğiyle ilgili fikirlerim beni bu hassasiyetlere itmişti. Sebeplerden bazılarını şöyle açıklayabilirim:
Yeğenim 6 aylık olduğunda, annesinin doğum izni bittiğinde, çocuğa kimin bakacağı konuşulurken, kendisinin "Ben bakıcıya kadın da olsa güvenmem, el insanıdır, yabancı insanı evime sokmam, çocuğu anneme götüreceğim, o bakacak, biz de 1-1,5 ayda bir görmeye gideriz" diye bir teklifte bulunması. Bu teklif abim tarafından geri çevrilmişti. Çünkü annesi başka bir ilde yaşıyor. Daha önemlisi, ablamın bakması söz konusu olduğunda, "Olmaz, onun evinde koskoca adam var" demesi. Koskoca adam dediğinin, o zamanlar 15 yaşında olan ablamın oğlu yani kendi çocuğunun öz kuzeni olması. Yine aynı konu için "Zaten onun eşi de minibüs şoförü, ben şoför adama güvenmem, eve erken geldiği bir gün kızım evde olursa ne yapacağı belli olmaz, ne de olsa el oğlu" demesi. Bu ve buna benzer cümleler duyunca ve benim eşim de sonuçta bir "el oğlu" olunca, o konuşmaları abimle yapmak, soru işareti bırakmak istememek benim hakkımdı diye düşünmüştüm.
Bana "kendi doğursun elletsin o zaman" dedi, buna hiç takılmadım, sapık muamelesi yapmasına mı takıldım?
O cümleyi, balkonda abimle konuşurken abime kurdu, bana değil. Benim duyduğumun farkında olduğunu sanmıyorum. Bu, duyunca üzülmediğim anlamına gelmiyor, onu savunduğum da düşünülmesin. Ama bu ve bu tarz cümleler onun genel yapısında var. Bizim üzerimizden abimin üzerine gitmek, genelde bizi kötüleyerek abimin kendi tarafında çekmeye çalışmak onun yıllardır yaptığı şeyler ve hiç birimiz şaşırmıyoruz artık neredeyse. Kendisi özellikle kendi eşine nerede nasıl konuşacağını ve davranacağını pek ayarlayamayan biriydi, hep böyle oldu. Bunları nereden biliyorum, ben de arada bir abimle dertleşiyorum fırsat bulunca, oradan biliyorum. Yoksa oradan buradan, ablamdan annemden vs.deen duyduğum dedikodularla kurduğum cümleler, yaptığım tespitler değil bunlar. Buna patavatsızlık mı denir, ayarsızlık mı denir artık adı her ne ise. Belki söylediklerini duyduğumu bile bilmiyordur. Çünkü ben duyup geri dönüp giderken o hala balkon kapısına arkası dönük şekilde saydırmaya devam ediyordu.
Niye çocuğum olmadığını en başta söylemedim?
Konuyla ilgisinin olduğunu pek düşünmedim.
Kaldı ki çocuğum olmamasını da ekleyerek böyle bir hikaye "uydurmak" yakıştırmasına gerçekten üzüldüm. Hala inanmayanlarınız olabilir. Hala aklında soru işareti olanlar olabilir. Seve seve cevaplarım.

Ooo yılmaz özdil de gelmiş konuya :KK53:

Uzun uzun edebiyat yapmışsınız hala diyorsunuz ki insanlar narsist, sevmenin suyunu çıkarıyorlar. Burada mıncıklamak orasını burasını ellemek normaldir demiyoruz ki offf yani insanlar birbirini ancak bu kadar tersten anlayabilir. Valla ben yoruldum yazmayacağım artık. Size iyi ayar vermeler.

Ayrıca mesajını alıntı yaptığınız üye de pek narsist ve ön plana çıkmaya çalışan biri olarak bilinmez bu forumda.

:70:

kadın çıkış noktasında haklı ama uslup çok yanlış. düzgünce ifade edebilirdi.

Kendi abimi ve eşiyle yaşadıklarını, ben biraz uzak kalmakla birlikte ailemle yaşadıklarını dikkate alarak bu konuşmaları yaptıysam benim de bir bildiğim olmalıdır takdir edersiniz ki. Yıllar içindeki gözlemlerim ve verdiği tepkiler, kişiliğiyle ilgili fikirlerim beni bu hassasiyetlere itmişti. Sebeplerden bazılarını şöyle açıklayabilirim:
Yeğenim 6 aylık olduğunda, annesinin doğum izni bittiğinde, çocuğa kimin bakacağı konuşulurken, kendisinin "Ben bakıcıya kadın da olsa güvenmem, el insanıdır, yabancı insanı evime sokmam, çocuğu anneme götüreceğim, o bakacak, biz de 1-1,5 ayda bir görmeye gideriz" diye bir teklifte bulunması. Bu teklif abim tarafından geri çevrilmişti. Çünkü annesi başka bir ilde yaşıyor. Daha önemlisi, ablamın bakması söz konusu olduğunda, "Olmaz, onun evinde koskoca adam var" demesi. Koskoca adam dediğinin, o zamanlar 15 yaşında olan ablamın oğlu yani kendi çocuğunun öz kuzeni olması. Yine aynı konu için "Zaten onun eşi de minibüs şoförü, ben şoför adama güvenmem, eve erken geldiği bir gün kızım evde olursa ne yapacağı belli olmaz, ne de olsa el oğlu" demesi. Bu ve buna benzer cümleler duyunca ve benim eşim de sonuçta bir "el oğlu" olunca, o konuşmaları abimle yapmak, soru işareti bırakmak istememek benim hakkımdı diye düşünmüştüm.
Bana "kendi doğursun elletsin o zaman" dedi, buna hiç takılmadım, sapık muamelesi yapmasına mı takıldım?
O cümleyi, balkonda abimle konuşurken abime kurdu, bana değil. Benim duyduğumun farkında olduğunu sanmıyorum. Bu, duyunca üzülmediğim anlamına gelmiyor, onu savunduğum da düşünülmesin. Ama bu ve bu tarz cümleler onun genel yapısında var. Bizim üzerimizden abimin üzerine gitmek, genelde bizi kötüleyerek abimin kendi tarafında çekmeye çalışmak onun yıllardır yaptığı şeyler ve hiç birimiz şaşırmıyoruz artık neredeyse. Kendisi özellikle kendi eşine nerede nasıl konuşacağını ve davranacağını pek ayarlayamayan biriydi, hep böyle oldu. Bunları nereden biliyorum, ben de arada bir abimle dertleşiyorum fırsat bulunca, oradan biliyorum. Yoksa oradan buradan, ablamdan annemden vs.deen duyduğum dedikodularla kurduğum cümleler, yaptığım tespitler değil bunlar. Buna patavatsızlık mı denir, ayarsızlık mı denir artık adı her ne ise. Belki söylediklerini duyduğumu bile bilmiyordur. Çünkü ben duyup geri dönüp giderken o hala balkon kapısına arkası dönük şekilde saydırmaya devam ediyordu.
Kaldı ki çocuğum olmamasını da ekleyerek böyle bir hikaye "uydurmak" yakıştırmasına gerçekten üzüldüm. Hala inanmayanlarınız olabilir. Hala aklında soru işareti olanlar olabilir. Seve seve cevaplarım.

olsun sen yine de sapık olabilirsin, dikkat et.. herkes koçişine güvenebilir ama sen güvenemezsin.. ya ne milletiz ha..

neyse, sıkıldım..

milletçe paranoyak olduk.biz de çocuk büyüttük,ne böyle şeyler düşündük yakınlarımız hakkında,ne de yaşadık.herkes birbirine emanet ederdi,çocuğunu.

evet çocuklarımızı korumalıyız.onlara bazı şeyleri öğretmeliyiz ama burada ,kayınpederine dahi güvenip,çocuk bırakmayan,kaynına güvenmeyen kadınlar görünce şaşırıyorum.nasıl aileleriniz var sizin?
hatta bir konuda,eşiyle bile yalnız bırakmayanını okumuştum.:oha:
Neden şaşırıyorsunuz, babası tarafından tecavüze tacize uğrayan yok mu? Kimsenin alnında sapık yazmıyor. Çok düzgün bir insandı ama denilen çok sapık var.
Ayşe armanın bir röportajı vardı babası ve abisi tarafından düzenli tacize uğrayan küçük bir kız çocuğu vardı.

çok kısa çok net soracağım. bu manyak zamanında eniştenize yeğeninize de sapık muamelesi yapmış, eşinize yapmasın diye önlem almışsınız, yine de yapmış, niye bu kadar olay ettiniz o zaman? karı manyak işte.

Back