- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi dreamtheater34
Benim kafama takilanda basta ablanin esine sofor ben cocugumu soforle ayni evde koymam 15 yasinda koca oglu var diyip 2 yil cocuga baktirmis onu gectim sizin ablaniz nasil bakti aklim ona ermiyor buyuk konusmayayim bakmam esimi cocugumu sapik yerine koyacak el oglu diycek aile olarak benimseme yok ama bakicam calismasin otursun baksin der cekilirim kenarakimse kusura bakmasın, konu sahibinin son yorumundan sonra konu benim için inandırıcı olmaktan tamamen uzaklaştı.çocuğuna o kadar düşkün olması ama annesine bırakıp 1-1,5 ayda bir görüşmeyi teklif etmesi tamamen tutarsızlık.o kadar rezalet çıkaran bir insanın böyle bi teklifte bulunduğuna inanmak çok komik.
ayrıca madem kadın deli her şeyde olay çıkarıyor, siz niye yiğeninizi o şekilde sevip kendinize bu lafları söyletiyosunuz?madem kadının huyunu biliyosunuz neden özellikle eşinizi uzak tutmuyosunuz?
ve tüm bunların dışında da verdiğiniz cevap "cinsel tacizci" suçlamasına neden sustuğunuzu açıklamıyor.dışarda ikisini konuşurken duymuş olabilirsiniz, size doğrudan söylenmemiş olabilir, ama yine de bu konu susulacak bir şey değil, buna inanmıyorum.Ne yani, kadın nası olsa herkese sapık yaftası yapıştırıyo diye ailecek susma kararı mı aldınız?neresinden tutsam elimde kalıyor,madem bu kadın böyle bi insan "tanımadığı iki insanı" neden çocuğuyla aynı odada defalarca bırakıyor?yine tutarsız.
Başka detay vermek yerine ısrarla kadının bu davranışlarının arkasındaki tek nedenin "deli" olması olduğunu önümüze koyuyosunuz ve bence bu çok düşük ihtimal.
Birde kadin asiri duskun ama baska sehirde oturan anneye birakip 1,5 ayda bir cocuk gormeye gidecekmis e bu kadar deli dengesiz patavatsiz sorunlu kisilik olsa kocada almazdi zamaninda heralde diye dusunuyorum